Бях пуснал всички които имам 5 броя и само 1 тръгна. Семките бяха на 2 години, така пишеше от зад на опаковката, това ми дадоха гърците ... Според мен не е много редно да дават семки на 2 години. От общо 14 семки тръгнаха само 8. Може да е всичко ама със семена от Seedsman, така никога не е било. Последните два гроу-а са ми със семки от там и двата опита само 50% кълняемост.Peggy Zina написа: ↑06 Юни 2025, 10:35Бре..... при моя дневник от късната 23-та бях с 4 мимози, сортът беше един отнай- вкусните и силните , които съм пушил, и в интерес на истината 4те бяха с различен фенотип, така че не подценявай сорта , заложи при следващ грол няколко мимози , да видиш , че няма да съжаляваш, отделно през последните наколко години барни пуснаха много тупалки, ето заповядай, да видиш най-новите им сортове, само дето не ги поддържат при гърците всички ... https://www.barneysfarm.com/new-releasesVetrushka написа: ↑04 Юни 2025, 11:13 Здравейте колеги, аз приключих със сушенето и тримването. Общото количество е малко над 550 грама от 8 растения. Средно растенията ми дадоха между 60 и 75 грама. Най малка е Mimosa EVO, а сапфирите имат най- твърдите глави. Не съм пробвал всичко все още, но от Mimosa не съм доволен, а тя ми беше фаворита в началото. Най - малко пусна и ми се струва доста слабичка за моите стандартиНека да поседят още малко в бурканите и ще пусна някоя снимка на готовия материал.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka (indoor №1 2025)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Много ми е интересно дали са същата партида мимози, които купих от гърците аз и ги гледах 23-та
В интерес на истината тогава ми тръгнаха 4 от 4. А тази година от сийдсмен бонусите, нови пресни семена ми тръгнаха 1 от 3 много исках да пробвам кошер къша на на гардън ъф грийн ама не тръгна хич, само едно блубери на сийдсмен стана. Ппц аз го бях разбрал отдавна и ти също предполагам, от гърците се пазари ако имаш едни излишни 100ина лева и бързаш да стартираш проект таман да хванеш безплатна доставка. Колкото до сийдсмен хубави са им нещата ама нещо взеха да им се бавят доставките за бг не знам защо... Във форума се оплакват...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Сега след няколко седмици в буркана нещата са вече много различни. Аз когато приключвах гроу-а, за съжаление бях на кортикостероиди, имам някаква алергия, къде не могат да я разберат от какво е и през година две ми прави проблеми.
Кортикостероидите влияят на централната нервна система и могат да променят реакцията на мозъка към допамин и други невротрансмитери, които участват и при ефекта от THC.
Кортикостероидите намаляват възпаления и потискат имунната система, но също така имат ефект върху HPA оста (хипоталамус-хипофиза-надбъбречна ос). Това е същата ос, която регулира кортизола и стресовите реакции. THC също взаимодейства с тази система, така че може да се получи "конфликт" в сигналите.
Има изследвания, които показват, че кортикостероидите могат да намалят чувствителността на CB1 рецепторите в мозъка – това са същите рецептори, към които се свързва THC. Ако тези рецептори са "притъпени", ефектът на марихуаната просто не се усеща така, както обикновено. (обяснението е с Chat GTP)
Та сега нещата с Мимозата се различават от тогава
Сега ми се струва, че слабо растение няма, започнаха вече и на вкус и аромат да го докарват както трябва.
Кортикостероидите влияят на централната нервна система и могат да променят реакцията на мозъка към допамин и други невротрансмитери, които участват и при ефекта от THC.
Кортикостероидите намаляват възпаления и потискат имунната система, но също така имат ефект върху HPA оста (хипоталамус-хипофиза-надбъбречна ос). Това е същата ос, която регулира кортизола и стресовите реакции. THC също взаимодейства с тази система, така че може да се получи "конфликт" в сигналите.
Има изследвания, които показват, че кортикостероидите могат да намалят чувствителността на CB1 рецепторите в мозъка – това са същите рецептори, към които се свързва THC. Ако тези рецептори са "притъпени", ефектът на марихуаната просто не се усеща така, както обикновено. (обяснението е с Chat GTP)
Та сега нещата с Мимозата се различават от тогава
.png)