Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 803 times

Как беше - много мъка по тоя свят,Божееее !
Bendo grow
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

extra_man написа: 02 Юни 2025, 16:33 Здравейте, някой има ли впечатления от F1 Hybrid Cannabis на Royal Queen Seeds? И има ли начин да се поръчва директно от Royal Queen Seeds, щото другаде такива хибриди не съм срещал?
Поздрави.
Аз поръчах семки от villabafo дадоха ми 2 такива като бонус от там можеш да поръчаш
extra_man
Градинар
Градинар
Has thanked: 81 times
Been thanked: 12 times

Здравейте, кой стимулант за коренова система ползвате, и има ли някой на нашия пазар дето може да се купи веднага от магазина и става? И да го добавя направо на малките растения без да ги претори?
extra_man
Градинар
Градинар

И още нещо искам да попитам: няма да ме има 3-4 дни. Как да си направя нещо да ги пилива малките, че го дават топло времето? Имаше нещо с един конец, нещо като капково, но нещо при мен не проработи. Ако някой даде нещо бързо и работещо, ще съм много благодарен!
extra_man
Градинар
Градинар

Bendo grow написа: 02 Юни 2025, 21:51
extra_man написа: 02 Юни 2025, 16:33 Здравейте, някой има ли впечатления от F1 Hybrid Cannabis на Royal Queen Seeds? И има ли начин да се поръчва директно от Royal Queen Seeds, щото другаде такива хибриди не съм срещал?
Поздрави.
Аз поръчах семки от villabafo дадоха ми 2 такива като бонус от там можеш да поръчаш
ОК, Благодаря, по скоро питах за впечатления за сила на тревата и начин на отглеждане?
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

,вземи си мини капково има го по гроушоповете и не е скъпо
Bendo grow
Нов Градинар
Нов Градинар

Peggy Zina написа: 22 Май 2025, 12:29
Bendo grow написа: 21 Май 2025, 23:07 Здравейте нов съм в отглеждането имам въпрос ще съм много Благодарен ако ми отговорите поръчах 5 семки стартирах ги покълнаха и 5тте засях ги в торф показаха се обаче не растат вече 4ти ден никакво развитие сложил съм им една CFL лампа обаче не искат да растат почвата е рохкава с доста перлит с ph 6 6.8 какво да направя
Те не са 1-2 неща , че да ти ги смелим тука наготово заповядай, изчети тая статия от А до Я https://grysti.com/community/viewtopic.php?t=3 . Няма да е лошо да качиш снимки, но първо ги мини от тука и тука последователно ! https://www.verexif.com/en/ https://compressjpeg.com/

Здравейте колеги пак имам същия проблем бих бил Благодарен ако някой помогне по някакъв начин от 5 дни са така
Bendo grow
Нов Градинар
Нов Градинар

Bendo grow написа: 05 Юни 2025, 15:02
Peggy Zina написа: 22 Май 2025, 12:29
Bendo grow написа: 21 Май 2025, 23:07 Здравейте нов съм в отглеждането имам въпрос ще съм много Благодарен ако ми отговорите поръчах 5 семки стартирах ги покълнаха и 5тте засях ги в торф показаха се обаче не растат вече 4ти ден никакво развитие сложил съм им една CFL лампа обаче не искат да растат почвата е рохкава с доста перлит с ph 6 6.8 какво да направя
Те не са 1-2 неща , че да ти ги смелим тука наготово заповядай, изчети тая статия от А до Я viewtopic.php?t=3 . Няма да е лошо да качиш снимки, но първо ги мини от тука и тука последователно ! https://www.verexif.com/en/ https://compressjpeg.com/

Здравейте колеги пак имам същия проблем бих бил Благодарен ако някой помогне по някакъв начин от 5 дни са така
Не ми дава да кача снимки само са се показали и не мърдат от 5 дни никакво развитие
Bendo grow
Нов Градинар
Нов Градинар

:drugn:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Пробвай сега,първо трябва да ти се офобрят три мнения,за да можеш да качваш.Но ги качвай тук,не с линкове....Ще е хубаво да ги видим ,а ти да ибясниш малко повече,например колко ги мокриш и др условия,защото няма как да предположим така.Може да ги киснеш много или обеатното-недополиваш.....Ти също помисли ако почвата е наред и са тръгнали първначално,какво друго бъркаш,че става втори път.
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”