Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Край на първо действие. Всичко вече ми е навънка. Температурите се повишиха, а условията и техниката ми не позволяват да се боря летните жеги + саксиите на последните китки им теснееха+ пиеха вода през ден + исках да хвана 1 месец да ги поливам на аванта от дъжда и да си дебелеят... Пенсионирах кашона, вече 4-и сезон ми служи, за 10 градини ми е помъкнал китки, но вече се амортизира
Това е от мен засега...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Outgrowing
- Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 26 times
Поне за момента не им е тясно още, мисля да ги задържа в тези кофички до другата събота неделя някъде.От тогава дават и да се стабилизира времето вече.Пресаждам ги в по-големите съдове и ще имат в тях още около 10-15 докато дойте време да запрятам ръкавите и да ги садя на мястото.Може да звучи малко късно но естеството ми на отглеждане го изисква.Само да си напасна всичко както трябва и всичко да е наред имат предостатъчно време да станат борченца.Само се надявам на сухо горещо и слънчево време.Peggy Zina написа: ↑24 Май 2025, 20:20 Очовечили са се, но или ги пресади в по- големи саксии, или ги изкарвай навънка, аз бих направил второто, не знам що ги моткаш вече им малее!
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
Да ви питам понеже рядко топирам ,има ли предимство и увеличава ли се добива според вас ,какви са плюсовете ?,не съм забелязал някаква кой знае каква разлика
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Има си своите достатъци и недостатъци - откъм предимства , по-голям добив , ако ти е адекватно поливането, по стандарт за навънка в цъфтеж е 150л на корен минимум седмично, ще излъжа ако кажа че го спазвам, едната ми градина е почти изцяло на дъжд и се развива по-хубаво от другата, която поливам
, това смятай откакто ползвам местата, а то станаха едно 4-5 години. 0тделно според това кога ти цъфтят диваците в района , топирайки ги може да им забавиш цъфтежа и така да се опрашат по-малко, според климата не те знам къде си оптимума е последното ти топиране да е края на юни началото на юли, не че не съм топирал и началото на август де , щото съм ги изкарал юли, ама да си кажа и как е като хората.НЕдостатъци - натежават и при есенните ветрове ако не са подпрени адекватно , почват да падат и да се кършат, а подпирането като хората е свързано с издегустация, все пак по нашите ширини дискретността е едно от най-важните неща. Сам си прецени според условията, които маш, ако искаш топирай няколко , други няколко недей, така ще добиеш представа.....
, това смятай откакто ползвам местата, а то станаха едно 4-5 години. 0тделно според това кога ти цъфтят диваците в района , топирайки ги може да им забавиш цъфтежа и така да се опрашат по-малко, според климата не те знам къде си оптимума е последното ти топиране да е края на юни началото на юли, не че не съм топирал и началото на август де , щото съм ги изкарал юли, ама да си кажа и как е като хората.НЕдостатъци - натежават и при есенните ветрове ако не са подпрени адекватно , почват да падат и да се кършат, а подпирането като хората е свързано с издегустация, все пак по нашите ширини дискретността е едно от най-важните неща. Сам си прецени според условията, които маш, ако искаш топирай няколко , други няколко недей, така ще добиеш представа....."Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
А мога ли да мина само с началното топиране и ще има ли полза ? Както ти си ги топирал
-
extra_man
- Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 12 times
Здравейте, за мен най-успешно се е оказвало до сега, едно топиране и после огъване със скоби, ама доста скоби. Сорта беше, бонус семка Purple Queen. Голям добив имаше. Стана не толкова високо (около 1-1,2м.) но стеблото стана дебело около 4-5см. За мен поне доста голямо растение. Добива беше около 0,5 кг.
Искам и аз да Ви попитам нещо. Заради лошото време, дъждовете и липсата на слънце, първите изнесени аутота са дребни и слаби. Надали ще дадът нещо. Дали е късно да слагам нови? Като имам и една White Widow, не ауто, и мисля да я сложа и нея, но дали ще има време да си узреят? Успех на всички!
Искам и аз да Ви попитам нещо. Заради лошото време, дъждовете и липсата на слънце, първите изнесени аутота са дребни и слаби. Надали ще дадът нещо. Дали е късно да слагам нови? Като имам и една White Widow, не ауто, и мисля да я сложа и нея, но дали ще има време да си узреят? Успех на всички!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
-
extra_man
- Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 12 times
Здравейте, някой има ли впечатления от F1 Hybrid Cannabis на Royal Queen Seeds? И има ли начин да се поръчва директно от Royal Queen Seeds, щото другаде такива хибриди не съм срещал?
Поздрави.
Поздрави.
.png)