Опитай някъде,да.Аз с времето минах на този метод,да именно заради поливането.Няма да станат дребни,само ди ги пидреди да не си засенчват едно на друго,иначе добре им идва като станат на топки и си засенчват долу почвата.А така и ториш и всичко на едно.Може би има и негативи,всички нещо да ги налази примерно или болест,но то и на разстояние да са.....Бе в крайна сметка след доста мъки така бях почнала навсякъде по 4,5 в една такава леха и примерно две лехи на две места и така....То огромни бройки така на горила не можех да отгледам хубаво,затова предпочитах малко бр. да поливам с повече вода. Аз ги кълцах и тн,да не стават по-високи от мен,за да мога да си ги чистя и пръскам,предпочитам средни като цяло,да си ги подпра и тн овреме. Та,става дума 3,4 растения хубави,средно големи са ми давали повече от 15 най-различни и недогледани.Prototype046 написа: ↑10 Май 2025, 18:10Интересно ,ще го пробвам ,а стават ли големи с дебели стебла и високи ,аз се опасявам дане станат дребни,ще го пробвам това мерси за съвета ,понеже не ми се сипва на всяко по отделно,даже и на аутосите градината ,ще я направя така, че аз на по 4-5 метра разредено ги слагах ,а то си е трудоемкоInna написа: ↑05 Май 2025, 11:09Представи си една гокяма лехичка,около две педи дълбока,към 1,2 метра ш/д...Нещо такова,не знам колко литра е.Но хубавото е,че цялата вода,която носиш я сипваш на едно място,а не по няколко литърчета на отделни дупки,това,лятото ми беше от полза.Не,на корените не пречи,те в природата тези растения растат много на гъсто,на горички....Разбира се ти длагаш 4,5 на това място,не много гъсто и добре подредени.А почвата с обогатяването всяка година става фори по-хубава.Това за горила,така ги правех,но и за двор бих го нагласила да не се сменя, а нова почва може би ако гледам навън в саксии...Prototype046 написа: ↑04 Май 2025, 14:12 И аз това си го мислих ,но дали няма да се оплетът корените,колко литра е доло горе тая дупка огромната ,аз по 30-40 литра имам някой
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
-
Koko
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 26 times
Семки посети на 30 март и от 10 май се гледат на измислена лампа homemade . Не повече от 100w. Без топиране и с две поливания с тор за растеж. ? За мен изглеждаш добре като изключим факта че са ниски заради светлината предполагам? Скоро ще ги слагам на вънка приемам всякакви идей и съвети за всичко в момента ги гледам на 18/6 мисля другата седмица да им намалям светлината... Семките са Royal queen special kush #1
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Ми оправяй си мястото за навън ако не ти е оправено и ги изкарвай да дебелеят на дъжда, вече са достатъчно големи. Най много изчакай да мине този уикенд, че даваха риск за слани и действай;)
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

Вече бокса поосирутя. 4 китки са навън и тея останалите пият доволно вода и скоро ще излизат и те. Малкия пърпъл пънч заприлича на нещо, вече е топиран един път, но все още изостава пред останалите... Притеснява ме само единия пънч от големите му са се свили навътре листата не знам защо....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Koko
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 26 times
Мястото е готово според възможностите. другата седмица се изкарват всички това беше just 4 fun като цяло исках видя разликата между измислената ми лампа и без такава . Та реално измислената лампа ги направи по големи на листа у по гъсти но ниски без топиране. Другите израснаха на височина но с по малки листа интересно ми е на края ква ще е разликата (никога не съм гледал на лампи и не мисля всичко правя от любопитство)Peggy Zina написа: ↑15 Май 2025, 12:20 Ми оправяй си мястото за навън ако не ти е оправено и ги изкарвай да дебелеят на дъжда, вече са достатъчно големи. Най много изчакай да мине този уикенд, че даваха риск за слани и действай;)
- Peggy Zina
- Градинар

Някаква лампа е по-добре от никаква;)Koko написа: ↑15 Май 2025, 16:17Мястото е готово според възможностите. другата седмица се изкарват всички това беше just 4 fun като цяло исках видя разликата между измислената ми лампа и без такава . Та реално измислената лампа ги направи по големи на листа у по гъсти но ниски без топиране. Другите израснаха на височина но с по малки листа интересно ми е на края ква ще е разликата (никога не съм гледал на лампи и не мисля всичко правя от любопитство)Peggy Zina написа: ↑15 Май 2025, 12:20 Ми оправяй си мястото за навън ако не ти е оправено и ги изкарвай да дебелеят на дъжда, вече са достатъчно големи. Най много изчакай да мине този уикенд, че даваха риск за слани и действай;)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Това, че лампата ги е направила с големи листа и по ниски означава, че си е свършила работата перфектно.Koko написа: ↑15 Май 2025, 16:17Та реално измислената лампа ги направи по големи на листа у по гъсти но ниски без топиране.Peggy Zina написа: ↑15 Май 2025, 12:20 Ми оправяй си мястото за навън ако не ти е оправено и ги изкарвай да дебелеят на дъжда, вече са достатъчно големи. Най много изчакай да мине този уикенд, че даваха риск за слани и действай;)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Тук има полезно инфо, като цяло сайта може да реши и други проблеми.
https://www.growweedeasy.com/topping-ca ... our-plants
.png)