Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Манджа с Грозде ( Темата е обща за споделяне на снимки и рецепти от всички категории)
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Последна партида домашен суджук за това полугодие. По-долу домашен чипс от артисал чедър, дооста сполучливо се получи. Перфектно мезе за бира ако не искате нещо наблъскано с мононатриеви глутамати и тем подобни....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Охоо,домашен суджук!
А чипса как,може ли подробности?
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Ми тва е в общи линиии, подправките са на вкус. Аз имам един метален салфетник и в него сипвам заравнена супена лъжица и се оформят добре, за 10ина минути стават - вече според зависи дали ги обичаш по-хрупкави или меки може да донаждаш... Ако ти идва много мазно - ред кухненска ролка , ред чипс да обере мазното или го отопи с хляб... Това количество от рецептата е за 2 тави заводски към печката дето са... https://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%BE%D0 ... 31273.html
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
.png)