Край на 2ра седмица при мен
Всичко си върви, включително и лимоните, ама още седят така върховете. Мръднах и обдухващия по-нависоко в палатката, че наистина духа силно, викам ако е от това ама май не е. Последната поливка беше 1.4 ЕЦ ПХ 6.3, вече ги почнах с блуума и ПК добавката, пръсках ги 2 пъти, един от тях с английска сол и това е.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
All mix grow 3.0
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1321 times
- Been thanked: 2309 times
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Край на 3та седмица за колежката
Всичко е ок, ще махна някое друго листо утре. ЕЦ 1.4-1.5 ПХ 6.3
Всичко е ок, ще махна някое друго листо утре. ЕЦ 1.4-1.5 ПХ 6.3
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ууу,браво на колежката!И на учителя!Защо не я поканиш лично тук?
- Spiral
- Баш Градинар

- Spiral
- Баш Градинар

Край на 3та седмица при мен
Малко по-добре е клюмването даже десния лимон почти се изправи, акарите се засилиха, но засега са само на единия скънк. Днес последно пръснах листата като внимавах за главите и това е, дано не излезе пак извън контрол, въпреки че на последния гроу дори и с тези паяжини по върховете, всичко си излезе точно.
ЕЦ-1.5 ПХ-6.3
Малко по-добре е клюмването даже десния лимон почти се изправи, акарите се засилиха, но засега са само на единия скънк. Днес последно пръснах листата като внимавах за главите и това е, дано не излезе пак извън контрол, въпреки че на последния гроу дори и с тези паяжини по върховете, всичко си излезе точно.
ЕЦ-1.5 ПХ-6.3
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Край на 4та за колежката
И при нея видях няколко акарчета, ама само на едно две листа и ги махнах, иначе всичко си е точно. ЕЦ 1.7 ПХ 6.3
И при нея видях няколко акарчета, ама само на едно две листа и ги махнах, иначе всичко си е точно. ЕЦ 1.7 ПХ 6.3
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Край на 4та при мен
Почти го няма клюмването, ама заради толкова много време в стрес, левия лимон се изхерми яко. Обрах топчетата и ще го следя, ако продължава го махам.
ЕЦ 1.7 ПХ 6.3
Почти го няма клюмването, ама заради толкова много време в стрес, левия лимон се изхерми яко. Обрах топчетата и ще го следя, ако продължава го махам.
ЕЦ 1.7 ПХ 6.3
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Край на 5та седмица за колежката
Всичко е ок, но главите нещо не надуват само стават по-твърди, може да е от по-слабата светлина все пак си е 250В. Свалих я с 5 санта да видим дали ще помогне.
Днес бяха поляти с ЕЦ-2 ПХ 6.3
Всичко е ок, но главите нещо не надуват само стават по-твърди, може да е от по-слабата светлина все пак си е 250В. Свалих я с 5 санта да видим дали ще помогне.
Днес бяха поляти с ЕЦ-2 ПХ 6.3
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Край на 5та седмица при мен
Лимоните май се оправиха напълно, засега не съм видял още топчета. Акарите още си действат махам по някое друго кофти листо, където са повече и така.
ЕЦ 2 ПХ 6.3
Лимоните май се оправиха напълно, засега не съм видял още топчета. Акарите още си действат махам по някое друго кофти листо, където са повече и така.
ЕЦ 2 ПХ 6.3
Keep on growing 
.png)