Специално теменужките наистина може да ги разпльока душа. Те са нежни. А тия нашите цветя да не дава Господ да стигат до тях, направо като еидя точица и полудявам! И тях съм ги мила яко, но не в цъфтежа...... В растежа обаче ги пера с душа, все едно летен ураган.Vetrushka написа: ↑08 Апр 2025, 11:48Не исках нито да ги пипам нито да ги местя, довечера може да ги мина с влажен парцал по големите листа, говоря за стайните. За да видя дали съм ги изтрепал. Имам много голяма колекция от стайни теменужки, (африканска теменужка или сентполия) те също страдат много от тези гадинки. Не съм очквал зимно време да се появи тази гад, имал съм проблем пак с трилистника, обаче лятото....Inna написа: ↑08 Апр 2025, 11:36 Уу, какви мечове се заформят!Аз стайните цветя първо ги минавам на душ и тогава пръскам. Може да се мине без никакви такива тежки отрови, особено щом са ти под ръка, по-често с нещо по-безобидно... . Но принципно не трябва да се допуска чак паяжина и тн, защото това е доста размножено ако има и паяжини вече.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka (indoor №1 2025)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Здравейте колеги стигнах до 6-та седмица 12/12 Момичета започват вече да оформят главите и всичко върви чудесно. Последните дни, започнах да изкарвам вече извън жилището и влагата драстично ми падна. Климатика също помага това да се случва и може би им е малко по сухо от колкото искат. Нямах възможност да ги нахраня както трябва, сухите торове ще ги дам със следващата поливка.
Една идея избледняха, вече не са така с наситен цвят, явно това в почвата е на привършване и сега е момента да ги подсиля малко.
Желая ви весело изкарване на празниците
Една идея избледняха, вече не са така с наситен цвят, явно това в почвата е на привършване и сега е момента да ги подсиля малко.
Желая ви весело изкарване на празниците
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, от днес вече влизат в 7-ма седмица 12/12. Започнаха да миришат вече "тежко", от миналата седмица са вече и с филтъра на Mars Hydro. Не съм се интересувал, колко и какъв активен въглен има в него, но размера си върши страхотна работа. Честно казано малко с недоверие гледах на него, но за сега е перфектен. Ако се наложи ще слагам стария, но ще трябва да търся фалнци.
Предната седмица им направих вече стабилно хранене. На всички съм добавил по 100 грама Complete Organix и по литър ЧКЧ. Сега по празниците, не бях около тях и не бяха поливани от Четвъртък до Понеделник. Някой от по долните листа бяха леко отпуснати, очаквах доста повече да им се отрази.
Въпреки храненето със сухите торове, на всяка поливка им давам и от течните на Bio Canna, само Bio Rhizotonic-a го давам веднъж в седмицата. На всяка поливка добавям и калций и магнезий.
Предната седмица им направих вече стабилно хранене. На всички съм добавил по 100 грама Complete Organix и по литър ЧКЧ. Сега по празниците, не бях около тях и не бяха поливани от Четвъртък до Понеделник. Някой от по долните листа бяха леко отпуснати, очаквах доста повече да им се отрази.
Въпреки храненето със сухите торове, на всяка поливка им давам и от течните на Bio Canna, само Bio Rhizotonic-a го давам веднъж в седмицата. На всяка поливка добавям и калций и магнезий.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, от днес влизам в 8-ма седмица цъфтеж. В палатката започна да мирише на есен. Някой цветя започнаха да имат тук там вече и по някое жълто листо, ориентират се към приключване. От миналата седмица им вдигнах Bio Flores и Bio Boost на 5 мл. мисля и тази седмица да ги поливам по този начин. Пият доста вода и трябва да се поливат през макс 3 дни. Mimosa EVO започна да се оцветява в лилаво по листата, друго лилаво няма да има. За първи път от доста време този път нямах от гадните малки мушици (Fungus gnats), не съм ползвал дори и жълтите лепки. Стурва ми се, когато отглеждам през топлата част на годината, че ги има повече тогава. За сега е това, ще обновя отново следващата седмица.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, момичета от днес са в 9-та седмица 12/12. Последните 10 дни може би им дойде малко в повече храната и на някой им изгоряха леко връхчетата. Анастезията и тя започна да става лилава и един критикъл. Мимозата обаче се оцвети много красиво. Интересно за 3-те спафира няма нито един лилав, а на времето когато гледах този сорт всичко ми стана лилаво от него.
Много съм доволен от филтъра на Mars Hydro, до сега бях сменил доста марки и големини, но всички малко или много пропускаха миризмата. А сега няма абсолютно нищо след него, дори сестра ми, която не пуши я карам да проверява от време на време
Нещата вече вървят към приключване, аз обичам да узреят на пълно и си мисля, че поне още 10-14 дни, ще трябват на някой.
Много съм доволен от филтъра на Mars Hydro, до сега бях сменил доста марки и големини, но всички малко или много пропускаха миризмата. А сега няма абсолютно нищо след него, дори сестра ми, която не пуши я карам да проверява от време на време
Нещата вече вървят към приключване, аз обичам да узреят на пълно и си мисля, че поне още 10-14 дни, ще трябват на някой.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, момичета при мен са вече в 10-та седмица от вчера. Вчера паднаха 2 броя Anastasia и един Super Critical, който можеше още малко да поседи. Останалите имат още много малко време. Започнали са да правят вече Cloudy trichomes, но искам да има поне 20-30% Amber. Затова всички си ги полях с максимални дози от торовете и може би ще имат още една, две поливки с вода накрая. Някой вече пият доста по малко вода и това също е сигурен знак, че края им наближава.
Това са двете, които махнах снощи.
Anesthesia Super Critical
Anesthesia Super Critical
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Ибаси му си тупалките , евала брадър само така да ти се получаватVetrushka написа: ↑14 Май 2025, 13:47 Здравейте колеги, момичета при мен са вече в 10-та седмица от вчера. Вчера паднаха 2 броя Anastasia и един Super Critical, който можеше още малко да поседи. Останалите имат още много малко време. Започнали са да правят вече Cloudy trichomes, но искам да има поне 20-30% Amber. Затова всички си ги полях с максимални дози от торовете и може би ще имат още една, две поливки с вода накрая. Някой вече пият доста по малко вода и това също е сигурен знак, че края им наближава.
001.jpg
002.jpg
003.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
Anesthesia
010.jpg
011.jpg
012.jpg
Super Critical
015.jpg
016.jpg
017.jpg
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, вчера ги приключих растенията. Изкараха си 11 седмици и половина на 12/12 режим. Последните 3 поливки бяха само с вода и ги изчаках да изъхнат хубаво. Не съм ги държал на тъмно преди да ги отрежа. Първите две разстения ми дадоха общо 125 грама. Ще обобщя, когато приключа със сушенето и тримването.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, аз приключих със сушенето и тримването. Общото количество е малко над 550 грама от 8 растения. Средно растенията ми дадоха между 60 и 75 грама. Най малка е Mimosa EVO, а сапфирите имат най- твърдите глави. Не съм пробвал всичко все още, но от Mimosa не съм доволен, а тя ми беше фаворита в началото. Най - малко пусна и ми се струва доста слабичка за моите стандарти
Нека да поседят още малко в бурканите и ще пусна някоя снимка на готовия материал.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Бре..... при моя дневник от късната 23-та бях с 4 мимози, сортът беше един отнай- вкусните и силните , които съм пушил, и в интерес на истината 4те бяха с различен фенотип, така че не подценявай сорта , заложи при следващ грол няколко мимози , да видиш , че няма да съжаляваш, отделно през последните наколко години барни пуснаха много тупалки, ето заповядай, да видиш най-новите им сортове, само дето не ги поддържат при гърците всички ... https://www.barneysfarm.com/new-releasesVetrushka написа: ↑04 Юни 2025, 11:13 Здравейте колеги, аз приключих със сушенето и тримването. Общото количество е малко над 550 грама от 8 растения. Средно растенията ми дадоха между 60 и 75 грама. Най малка е Mimosa EVO, а сапфирите имат най- твърдите глави. Не съм пробвал всичко все още, но от Mimosa не съм доволен, а тя ми беше фаворита в началото. Най - малко пусна и ми се струва доста слабичка за моите стандартиНека да поседят още малко в бурканите и ще пусна някоя снимка на готовия материал.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
.png)