Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
-
Godzila
- Градинар

- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 24 times
Vetrushka написа: ↑02 Апр 2025, 10:27То разсада е хубаво да е почнат вече! Трябва да има поне 16 часа светло при тях за да не цъфтят.Godzila написа: ↑01 Апр 2025, 21:14 Здравейте здравейтеимам един въпрос и чудех се в коя тема да питам и мисля ,че е за тука ако не е прощавайте . Та въпроса ми е : Може ли да ползвам две лампи които са за расад допълнително към южния прозорец ,когато почна расада.Мисля си че ако пускам лампи в попълнения към слънчевата светлина ще се отрази добре на расада , притеснявам се обаче че не знам в колкомчаса да я пусна сутринта и в колко да я гаса вечер.не разбирам изобщо и да не да се объркат и да влязат в цъфтеж или и аз нз ,мн се извинявам за глупавия въпрос ама нз как да го задам по правилно
Здравей. работата е там ,че почнаха да излизат от кутийките и са таман излюпили се
- Prototype046
- Градинар

3 изсъхнала буквално за два часа малки не знам от какво е ,явно слънцето е много силно, или почвата се е прецакала с времето ,едното е живо но е изтънено в средата и изглежда като изсъхнало в средата,имах такъв плант миналата година и се съвзе изгради си някак стебло в средата ...
-
Imthelight
- Нов Градинар

Здравейте добри хора. Искам да пробвам нещо за пръв път, а именно да си засадя растения близо до река, с която да ги напоявам. Някой има ли опит с това и ако да, ще съм му благодарен ако ми обясня как да го направя и какви стрейнове да използвам. Благодаря!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Здравей!Трябва да имаш предвид,че по всички реки винаги обикалят я пастири,я рибари,я кой ли не,около водата е опасничко.Иначе би могло,но много трябва да премислиш мястото.Също така нещата се подготвят от доста по-рано,дори от есента.Но поне трябва да ти е оправено мястото сега вече и готово за разсада,позактсняваш с плановете.Ти все още не си решил и какви сортове,а семките трябва вече поне да са в кофичките засадени.В такъв случай някакви аутота или доста бързо цъфтящи индики примерно си вземи от гърците,че стигат по-бързо....И докато ги чакаш едно чувалче лайт микс или почва за разсади да умаш готово под ръка. Но мястото ако е избрано оправи и него,разчисти,поразкопай и гледай дали някой минава там,ако има каквато и да е следа от др хора и домашни животни, по-добре не сади там .Imthelight написа: ↑25 Апр 2025, 10:40 Здравейте добри хора. Искам да пробвам нещо за пръв път, а именно да си засадя растения близо до река, с която да ги напоявам. Някой има ли опит с това и ако да, ще съм му благодарен ако ми обясня как да го направя и какви стрейнове да използвам. Благодаря!
- Prototype046
- Градинар

И по- късно да е пак ,ще станат важното е дупките и мястото да е готово ,аз края на май ,началото на юни ги сложих в дупките и станаха ,но ще са ти нужни повече ,бройки ,ако търсиш количество, за дървета и чудовищни растения края на април ,до макс средата на май,времето е шантаво до преди няма и две седмици валя сняг и беше -4
-
Imthelight
- Нов Градинар

Благодаря ти много, мисля че намерих добро и тайно местенце, но това което ме притеснява е да не ги наводня, на мен целта ми е водата от реката да им стига. Та въпроса ми е на колко разстояние да е от водата?Inna написа: ↑25 Апр 2025, 13:04Здравей!Трябва да имаш предвид,че по всички реки винаги обикалят я пастири,я рибари,я кой ли не,около водата е опасничко.Иначе би могло,но много трябва да премислиш мястото.Също така нещата се подготвят от доста по-рано,дори от есента.Но поне трябва да ти е оправено мястото сега вече и готово за разсада,позактсняваш с плановете.Ти все още не си решил и какви сортове,а семките трябва вече поне да са в кофичките засадени.В такъв случай някакви аутота или доста бързо цъфтящи индики примерно си вземи от гърците,че стигат по-бързо....И докато ги чакаш едно чувалче лайт микс или почва за разсади да умаш готово под ръка. Но мястото ако е избрано оправи и него,разчисти,поразкопай и гледай дали някой минава там,ако има каквато и да е следа от др хора и домашни животни, по-добре не сади там .Imthelight написа: ↑25 Апр 2025, 10:40 Здравейте добри хора. Искам да пробвам нещо за пръв път, а именно да си засадя растения близо до река, с която да ги напоявам. Някой има ли опит с това и ако да, ще съм му благодарен ако ми обясня как да го направя и какви стрейнове да използвам. Благодаря!
-
Imthelight
- Нов Градинар

Здрасти, благодаря за отговора. Аз главно се притеснявам на какво разстояние да бъдат от реката, за да се напояват самички.Prototype046 написа: ↑25 Апр 2025, 18:10 И по- късно да е пак ,ще станат важното е дупките и мястото да е готово ,аз края на май ,началото на юни ги сложих в дупките и станаха ,но ще са ти нужни повече ,бройки ,ако търсиш количество, за дървета и чудовищни растения края на април ,до макс средата на май,времето е шантаво до преди няма и две седмици валя сняг и беше -4
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Това е към днешна каквото тръгна, бях заложил 12 пърпъл пънча тръгнаха първоначално 8 единия 9ия цъфна на магия, бях го писал бегал, беше засъхнала почвата, ся съм заложил няколко семки на сийдсмен, колкото да запълня саксисиите. От тях се пръкна едно блубери, по ограденото ще ги познаете кое кво е... не съм много голям оптимист. Почвата е на биокана без нищо добавяно, производителят казва че, нямало нужда да се добавя перлит към нея, за сефте я ползвам, бихте ли ми дали насоки?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Prototype046
- Градинар

.png)