Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8084 times
- Been thanked: 5478 times
Ами тук ги има рецептите из форума по-подробно, но аз си правя или първо рик симпсън оил и него го разтварям в зехтин/конопено олио от семена(примерно 1/3),или просто накисвам директно ситнеж стрит и трим в зехтина/конопеното олио, пасирам и оставям 24 часа в хладилника, писке прецеждам и с това мажа какво ли не.но гледам животното да му попие, да не го изближе, че ще се надруса.
Олиото от конопено семе има и отделни ползи за организма и пак се води против артрит и тн, болки в стави и гръб, така че може би с него да го направиш.Но може и със зехтин или кокос, като кокоса ми е последен избор на мен. И с това съм мазала аз животни, повечето е било за кожни проблеми, лишеи, алергии от бълхи, но с положителност е добро и за кости и тн. Аз си мажех кръста и скоро не ме е болял, та съм го тествала... върху мен.
А иначе си имаше за пиене кучешко и котешко сбд, което може да му се дава отделно. Но аз не съм давала на моите и не знам по колко и как. Значи ти си го мажи от сега, докато се чудиш какво да не седите така. Ако се маже с това и си пие някакви предписани подходящи за случая добавки от доктор аз липно(пак да повторя това са си мои си мнения и разсъждения,рецептите съм ги събирала от много такива в нета) мисля че въобще никакъв артрит няма как да му се получи.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1314 times
- Been thanked: 2228 times
Поздрави от Испания, това е на авера ми гроуа, има две такива палатки. Всичките растения са клонинги от някаква амнезия
.
Keep on growing 
-
crypto_ktg
- Нов Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Хора имам два въпроса съвсем нов съм. Преди много павках от 15 години съм спортист и не павкам. Но преди 3 месеца ми хрумна да отглеждам растения, купих си две лампи. Много неща и 4 марихуани еднатяа е Боровинка едната е Къш и 2 Нортен Лайт едната е автоматик и чак сега пуска глави. както и да е пуших 2 седмици от Боровинката припомних си, но няма да пуша повече. Отбрах я малко по ран, но все пак е доста силна. Идеята ми беше да я складирам и да имам за дълго време когато ми дойдат приятели на гости от едно време да има с какво да ги почерпя. И сега на въпросите.
1. Как мога да съхраня възможно най дълго така, че ако реша да я извадя след някоя годинка още да е хубава, и колко години може да изкара?
2. ТОВА СЪМ ГО ИЗТРИЛА АЗ за да ти пусна все пак поста, тук е забранено такива неща! Предупреждавам, друг пост ако пишеш да няма за придажби, обмен и тн, тук само си даваме съвети.
Като заключение мога да кажа, че ми е много приятно да отглеждам и ще продължа да го правя, но най много мога да палвам по една цигара месечно и не знам какво да правя с другата. Ще кажете тогава защо ти е да я отглеждаш? Просто не искам да се занимавам с дилъри, но се надявам с годините да се усаваршенствам и да отгледам нещо уникално. Имам доста други цветя малки дървета и искам да бодвам и по една марихуана под лампите. С две думи не съм пушач но винаги стъм ценял хората дето павкат, някак по свободни са ми аз ценя свободата не обичам роботи ... Без хейтове щото и 1/100-на не можах да обясня и не искам да пиша много

1. Как мога да съхраня възможно най дълго така, че ако реша да я извадя след някоя годинка още да е хубава, и колко години може да изкара?
2. ТОВА СЪМ ГО ИЗТРИЛА АЗ за да ти пусна все пак поста, тук е забранено такива неща! Предупреждавам, друг пост ако пишеш да няма за придажби, обмен и тн, тук само си даваме съвети.
Като заключение мога да кажа, че ми е много приятно да отглеждам и ще продължа да го правя, но най много мога да палвам по една цигара месечно и не знам какво да правя с другата. Ще кажете тогава защо ти е да я отглеждаш? Просто не искам да се занимавам с дилъри, но се надявам с годините да се усаваршенствам и да отгледам нещо уникално. Имам доста други цветя малки дървета и искам да бодвам и по една марихуана под лампите. С две думи не съм пушач но винаги стъм ценял хората дето павкат, някак по свободни са ми аз ценя свободата не обичам роботи ... Без хейтове щото и 1/100-на не можах да обясня и не искам да пиша много
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1314 times
- Been thanked: 2228 times
Оптималните условия за съхранение са в стъклен буркан от онези, дето не пропускат въздух, ако не можеш да намериш такъв, нормален буркан също върши работа, просто затегни на макс капачката. Буркана да е в пълна тъмнина и на хладно място(15-18градуса). Другото нещо е влагата вътре, от 58% до 63% е ок, може да си ги следиш с влагометърче продават ги в алито и са евтини. Ако влагата мръдне над или под тази стойност си взимаш или integra или boveda пакетчета, които поддържат влагата в правилните граници. Имай предвид, че дори и в перфектни условия, тревата не спира да зрее, след 6-7 месеца ще забележиш, че цвета както и миризмата почват да се променят, това е нормално и неизбежно, тъй като ТХЦ започва да се превръща в друго нещо. Целта е да отложим тази промяна възможно най-много, но трева след година в буркана вече е различна и лично на мен почва да не ми харесва.crypto_ktg написа: ↑07 Фев 2025, 19:13 Хора имам два въпроса съвсем нов съм. Преди много павках от 15 години съм спортист и не павкам. Но преди 3 месеца ми хрумна да отглеждам растения, купих си две лампи. Много неща и 4 марихуани еднатяа е Боровинка едната е Къш и 2 Нортен Лайт едната е автоматик и чак сега пуска глави. както и да е пуших 2 седмици от Боровинката припомних си, но няма да пуша повече. Отбрах я малко по ран, но все пак е доста силна. Идеята ми беше да я складирам и да имам за дълго време когато ми дойдат приятели на гости от едно време да има с какво да ги почерпя. И сега на въпросите.
Като заключение мога да кажа, че ми е много приятно да отглеждам и ще продължа да го правя, но най много мога да палвам по една цигара месечно и не знам какво да правя с другата. Ще кажете тогава защо ти е да я отглеждаш? Просто не искам да се занимавам с дилъри, но се надявам с годините да се усаваршенствам и да отгледам нещо уникално. Имам доста други цветя малки дървета и искам да бодвам и по една марихуана под лампите. С две думи не съм пушач но винаги стъм ценял хората дето павкат, някак по свободни са ми аз ценя свободата не обичам роботи ... Без хейтове щото и 1/100-на не можах да обясня и не искам да пиша много![]()
![]()
Keep on growing 
-
crypto_ktg
- Нов Градинар

Ясно , знаех за метода, но само теоритично и не знаех колко време ще се запази. Обаче година е твърде малко,,, Дали хашиша се запазва по дълго ако се съхранява правилно?Spiral написа: ↑10 Фев 2025, 15:36Оптималните условия за съхранение са в стъклен буркан от онези, дето не пропускат въздух, ако не можеш да намериш такъв, нормален буркан също върши работа, просто затегни на макс капачката. Буркана да е в пълна тъмнина и на хладно място(15-18градуса). Другото нещо е влагата вътре, от 58% до 63% е ок, може да си ги следиш с влагометърче продават ги в алито и са евтини. Ако влагата мръдне над или под тази стойност си взимаш или integra или boveda пакетчета, които поддържат влагата в правилните граници. Имай предвид, че дори и в перфектни условия, тревата не спира да зрее, след 6-7 месеца ще забележиш, че цвета както и миризмата почват да се променят, това е нормално и неизбежно, тъй като ТХЦ започва да се превръща в друго нещо. Целта е да отложим тази промяна възможно най-много, но трева след година в буркана вече е различна и лично на мен почва да не ми харесва.crypto_ktg написа: ↑07 Фев 2025, 19:13 Хора имам два въпроса съвсем нов съм. Преди много павках от 15 години съм спортист и не павкам. Но преди 3 месеца ми хрумна да отглеждам растения, купих си две лампи. Много неща и 4 марихуани еднатяа е Боровинка едната е Къш и 2 Нортен Лайт едната е автоматик и чак сега пуска глави. както и да е пуших 2 седмици от Боровинката припомних си, но няма да пуша повече. Отбрах я малко по ран, но все пак е доста силна. Идеята ми беше да я складирам и да имам за дълго време когато ми дойдат приятели на гости от едно време да има с какво да ги почерпя. И сега на въпросите.
Като заключение мога да кажа, че ми е много приятно да отглеждам и ще продължа да го правя, но най много мога да палвам по една цигара месечно и не знам какво да правя с другата. Ще кажете тогава защо ти е да я отглеждаш? Просто не искам да се занимавам с дилъри, но се надявам с годините да се усаваршенствам и да отгледам нещо уникално. Имам доста други цветя малки дървета и искам да бодвам и по една марихуана под лампите. С две думи не съм пушач но винаги стъм ценял хората дето павкат, някак по свободни са ми аз ценя свободата не обичам роботи ... Без хейтове щото и 1/100-на не можах да обясня и не искам да пиша много![]()
![]()
Другия вариант ми е да дам на някой и когато ми притрябва да му звънна за да ми даде той , така хем ще махна това което не ми трябва хем, когато ми притрябва ще мога да му звънна ... не знам дали е по правилата, но НЕ Е ПО ПРАВИЛАТА! , Иначе ще пробвам това с буркан мерси за практическите насоки. Но и ако хашиша се пази по-дълго ще пробвам да си купя една машна за CO2 екстракция
-
Inna
- Marijuana Mom

Здравей и добре, дошъл! Не, не може да оставяш лични данни,за съжаление такава е ситуацията и те моля неофициално да не го правиш!crypto_ktg написа: ↑13 Фев 2025, 10:44Ясно , знаех за метода, но само теоритично и не знаех колко време ще се запази. Обаче година е твърде малко,,, Дали хашиша се запазва по дълго ако се съхранява правилно?Spiral написа: ↑10 Фев 2025, 15:36Оптималните условия за съхранение са в стъклен буркан от онези, дето не пропускат въздух, ако не можеш да намериш такъв, нормален буркан също върши работа, просто затегни на макс капачката. Буркана да е в пълна тъмнина и на хладно място(15-18градуса). Другото нещо е влагата вътре, от 58% до 63% е ок, може да си ги следиш с влагометърче продават ги в алито и са евтини. Ако влагата мръдне над или под тази стойност си взимаш или integra или boveda пакетчета, които поддържат влагата в правилните граници. Имай предвид, че дори и в перфектни условия, тревата не спира да зрее, след 6-7 месеца ще забележиш, че цвета както и миризмата почват да се променят, това е нормално и неизбежно, тъй като ТХЦ започва да се превръща в друго нещо. Целта е да отложим тази промяна възможно най-много, но трева след година в буркана вече е различна и лично на мен почва да не ми харесва.crypto_ktg написа: ↑07 Фев 2025, 19:13 Хора имам два въпроса съвсем нов съм. Преди много павках от 15 години съм спортист и не павкам. Но преди 3 месеца ми хрумна да отглеждам растения, купих си две лампи. Много неща и 4 марихуани еднатяа е Боровинка едната е Къш и 2 Нортен Лайт едната е автоматик и чак сега пуска глави. както и да е пуших 2 седмици от Боровинката припомних си, но няма да пуша повече. Отбрах я малко по ран, но все пак е доста силна. Идеята ми беше да я складирам и да имам за дълго време когато ми дойдат приятели на гости от едно време да има с какво да ги почерпя. И сега на въпросите.
![]()
Другия вариант ми е да дам на някой и когато ми притрябва да му звънна за да ми даде той , така хем ще махна това което не ми трябва хем, когато ми притрябва ще мога да му звънна ... не знам дали е по правилата, но НЕ Е ПО ПРАВИЛАТА! , Иначе ще пробвам това с буркан мерси за практическите насоки. Но и ако хашиша се пази по-дълго ще пробвам да си купя една машна за CO2 екстракция
Просто е опасно за всички ни, отделно идеяра да го разнася някой твоя коз и да ти го връща е неуместна, особено да го предлагаш на непознати в нета. За съхранението най-дълго може да се запази ако се пресуши малко повечко и се вакумира и после в хладилник. Но, както и с билките, до една година е хубаво да се употреби. В хладилникът може и по-дълго..... Да, хашиша малко по-дълго може, но и него бих го вакумирала.....
-
crypto_ktg
- Нов Градинар

Добре заварили, приятно ми е. Благодаря за съвета за вакумирането.
Някой избива ли го на поезия и на неудържимо творчество, когато се напуши? Защото аз имам сериозни включвания понякога, и тъй като тук е спам канала ще си позволя да споделя с вас едно такова...
"Криптираният робот изследва пустинния тунел. Ослепителен дракон огрява ледената нощ. Акробатьт чака енергично, размахвайки тайнствен абанасов ключ. Тигърьт грациозно крьжи,ловувайки йо-йо. Огненият маг бързо атакува тьмния ужас. Танцьорьт анализира мелодията, елегантно имитирайки лебед. Точният орел чакрькьт ковеше, а котаракьт омекотява мебелите."
Ако някой оценява такива неща
Някой избива ли го на поезия и на неудържимо творчество, когато се напуши? Защото аз имам сериозни включвания понякога, и тъй като тук е спам канала ще си позволя да споделя с вас едно такова...
"Криптираният робот изследва пустинния тунел. Ослепителен дракон огрява ледената нощ. Акробатьт чака енергично, размахвайки тайнствен абанасов ключ. Тигърьт грациозно крьжи,ловувайки йо-йо. Огненият маг бързо атакува тьмния ужас. Танцьорьт анализира мелодията, елегантно имитирайки лебед. Точният орел чакрькьт ковеше, а котаракьт омекотява мебелите."
Ако някой оценява такива неща
-
Inna
- Marijuana Mom

Да, аз също обичам да измислям стихове напушена!

Ето пример:
Вечер, след една Амнезия,
ме избива на поезия,
този хейз е много як,
мисля да си дръпна пак,
и поема да напиша
за конопа и хашиша.
А пък майка ми е даже поетеса(не е известна, но е по-добра от повечето съвременни, които ги представят за добри уж) , с нея си правим състезания, някой дава дума и по нея пишем стихче.Може да пробваме и тук. А иначе много обичам Петя Дубарова, тя ми е идол от поетите!
Ето пример:
Вечер, след една Амнезия,
ме избива на поезия,
този хейз е много як,
мисля да си дръпна пак,
и поема да напиша
за конопа и хашиша.
А пък майка ми е даже поетеса(не е известна, но е по-добра от повечето съвременни, които ги представят за добри уж) , с нея си правим състезания, някой дава дума и по нея пишем стихче.Може да пробваме и тук. А иначе много обичам Петя Дубарова, тя ми е идол от поетите!
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Мери Джей Блайдж това ти ли си бе!?
Майтапа настрана, добро е. Разрешаваш ли да го цитирам, като посоча псевдонима отдолу?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
crypto_ktg
- Нов Градинар

Добре, хайде на такава покана човек не може да откаже , ще направя включване 
"Аз съм много сериозен,
но на цената да не мога да козя.
Ще си купя уред за екстракция,
и ще направя атракция.
С CO2 ще извлека хашиша
и тук за съвети ще пиша.