Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Notch
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 95 times
Been thanked: 67 times

Inna написа: 06 Яну 2025, 14:35 Честита Нова година значи и успех на аутдор градинарите! :signw:
ЧНГ! Кога излетяха тези 5 години... 😭

Желая успешен сезон на всички! 🌱

Тази година мисля да посадя нещо. Някой пазарувал ли е семена от Alchimiaweb или SeedsMafia? Бихте ли ги препоръчали?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Notch написа: 11 Фев 2025, 23:39
Inna написа: 06 Яну 2025, 14:35 Честита Нова година значи и успех на аутдор градинарите! :signw:
ЧНГ! Кога излетяха тези 5 години... 😭

Желая успешен сезон на всички! 🌱

Тази година мисля да посадя нещо. Някой пазарувал ли е семена от Alchimiaweb или SeedsMafia? Бихте ли ги препоръчали?
Сийд мафията тук много не я тачим, но ти си прецени. МАз съм за villabafo, гръцки сайт е и идват много бързо. А Алхимията някъде съм я чувала като че ли, но не съм я пробвала и не знам за нея......
Zigicha
Градинар
Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 22 times

Здравейте!Предстои ми аутдор само с автоматици и 3 брояFastFlowering заложил съм само на fastbuds и въпросът ми е как да процедирам с автоматиците кога да ги засея,кога да ги изкарам навън,във какви дупки и най вече да топирам ли или методът fim е по добър от top?
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

Zigicha написа: 13 Фев 2025, 15:32 Здравейте!Предстои ми аутдор само с автоматици и 3 брояFastFlowering заложил съм само на fastbuds и въпросът ми е как да процедирам с автоматиците кога да ги засея,кога да ги изкарам навън,във какви дупки и най вече да топирам ли или методът fim е по добър от top?
Автомати навън след средата на юни , тогава вече времето се стабилизира да не кажа началото на юли , при тях вегетацията е ограничена и горе-долу около 4 седмици , след това почва цъфтежа .Две седмици вътре на лампа и после навън за още две и без топиране , при автоматите ти е важен всеки един ден вегетация а топирането ги забавя . А другите FastFlowering можеш да си ги топираш спокойно , при тях проблема е ,че почват много рано да цъфтят и се засичат с дивака ,което значи много семена , иначе пък са готови септември. :stone:
Zigicha
Градинар
Градинар

Миналата година пробвах със 2 автомата без топиране и се получават недъгави една права пръчка цялата нацъфтяла?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Zigicha написа: 13 Фев 2025, 18:36 Миналата година пробвах със 2 автомата без топиране и се получават недъгави една права пръчка цялата нацъфтяла?
Вземи 5 поне, да имаш резерва ако някое даде фира. Аз бих сложила три средата на май и още две края примерно. Да, може и юни и началото на юли, зависи дали умаш нужда да хващат дъжд или ти ще си ги поливаш . Обаче трябва да можеш да ги обгрижваш и поливаш редивно през топлото. . Кога си го сложил този автомат и къде, в смисъл бил ли е на светлина, какъв е бил, че да стане една пръчка? Да не е посаден много рано, защото те обичат доста дълъг ден? Не е от това, че не е топиран само. Смятай си ги към месец растеж приблизително и тогава цъфва.....
Zigicha
Градинар
Градинар

Inna написа: 14 Фев 2025, 10:00
Zigicha написа: 13 Фев 2025, 18:36 Миналата година пробвах със 2 автомата без топиране и се получават недъгави една права пръчка цялата нацъфтяла?
Вземи 5 поне, да имаш резерва ако някое даде фира. Аз бих сложила три средата на май и още две края примерно. Да, може и юни и началото на юли, зависи дали умаш нужда да хващат дъжд или ти ще си ги поливаш . Обаче трябва да можеш да ги обгрижваш и поливаш редивно през топлото. . Кога си го сложил този автомат и къде, в смисъл бил ли е на светлина, какъв е бил, че да стане една пръчка? Да не е посаден много рано, защото те обичат доста дълъг ден? Не е от това, че не е топиран само. Смятай си ги към месец растеж приблизително и тогава цъфва.....
Ще гледам на удобно място с вода и мисля да засея първите май месец след това втори началото на юли и трети в края на юли мисля че е добра идея.
Bolo98
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time

Здравейте моля за помощ почвата аз ли да си я правя
или да си купя готова кое ще бъде по добре за хубави
растения.Мерси!
Нов градинар
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Bolo98 написа: 22 Фев 2025, 14:52 Здравейте моля за помощ почвата аз ли да си я правя
или да си купя готова кое ще бъде по добре за хубави
растения.Мерси!
Здравей! Доста общ въпрос? Ако много не си наясно, първо си купи, за да си сигурен за разсада,че ще стане добре. Иначе може и да си забъркаш. Но прочети повече за тези неща и не ги започвай от семка в несугурна, сложи си ги в кофички или литър, два саксийки с лайт почва за старт, това значи лек торф с много перлит и без много тор.... Не е много по-скъпа от други торфове специализираната. После вече зависи от плана ти, в съдове ли, в земята ли, има много варианти за почви и торене, както купени, така и домашни. Но всичко не може да се напише, ти си прегледай кое и защо се фобавя в почвата и от там ще си решиш. Но започни разсада в сигурна и имай резервни растения за втори рунд. 👍
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 717 times
Been thanked: 1008 times

Сега малко по малко взех да хвърлям око към аутдора, макар че има мегдан, но се подготвям. Понежа тази година бюджета е малко кът кое бихте ме посъветвали да си взема в разфасовка един чувал - Complete organics или Бат гуано на калонг да си взема - първото много ми го хвалят че с едно приложение през вегетацията и после още едно през цъфтежа само с него ставали чудеса гледам , гуаното на прах е по силно от комплийта, като цяло какви са предимствата на едното и на другото и кое е по добро , не че не ползвам бат гуано от години.... Друго миналата година имах ядове баш накрая бъд рот , с какво биологично ефективно да си купя и да пръскам , че да нямам никакви ядове с тия състояния? Иначе нийма си го ползвам по стандарт, ама миналата година не помогна срещу бъдрота....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”