ЧНГ! Кога излетяха тези 5 години...
Желая успешен сезон на всички!
Тази година мисля да посадя нещо. Някой пазарувал ли е семена от Alchimiaweb или SeedsMafia? Бихте ли ги препоръчали?

Сийд мафията тук много не я тачим, но ти си прецени. МАз съм за villabafo, гръцки сайт е и идват много бързо. А Алхимията някъде съм я чувала като че ли, но не съм я пробвала и не знам за нея......

Автомати навън след средата на юни , тогава вече времето се стабилизира да не кажа началото на юли , при тях вегетацията е ограничена и горе-долу около 4 седмици , след това почва цъфтежа .Две седмици вътре на лампа и после навън за още две и без топиране , при автоматите ти е важен всеки един ден вегетация а топирането ги забавя . А другите FastFlowering можеш да си ги топираш спокойно , при тях проблема е ,че почват много рано да цъфтят и се засичат с дивака ,което значи много семена , иначе пък са готови септември.Zigicha написа: ↑13 Фев 2025, 15:32 Здравейте!Предстои ми аутдор само с автоматици и 3 брояFastFlowering заложил съм само на fastbuds и въпросът ми е как да процедирам с автоматиците кога да ги засея,кога да ги изкарам навън,във какви дупки и най вече да топирам ли или методът fim е по добър от top?

Вземи 5 поне, да имаш резерва ако някое даде фира. Аз бих сложила три средата на май и още две края примерно. Да, може и юни и началото на юли, зависи дали умаш нужда да хващат дъжд или ти ще си ги поливаш . Обаче трябва да можеш да ги обгрижваш и поливаш редивно през топлото. . Кога си го сложил този автомат и къде, в смисъл бил ли е на светлина, какъв е бил, че да стане една пръчка? Да не е посаден много рано, защото те обичат доста дълъг ден? Не е от това, че не е топиран само. Смятай си ги към месец растеж приблизително и тогава цъфва.....

Ще гледам на удобно място с вода и мисля да засея първите май месец след това втори началото на юли и трети в края на юли мисля че е добра идея.Inna написа: ↑14 Фев 2025, 10:00Вземи 5 поне, да имаш резерва ако някое даде фира. Аз бих сложила три средата на май и още две края примерно. Да, може и юни и началото на юли, зависи дали умаш нужда да хващат дъжд или ти ще си ги поливаш . Обаче трябва да можеш да ги обгрижваш и поливаш редивно през топлото. . Кога си го сложил този автомат и къде, в смисъл бил ли е на светлина, какъв е бил, че да стане една пръчка? Да не е посаден много рано, защото те обичат доста дълъг ден? Не е от това, че не е топиран само. Смятай си ги към месец растеж приблизително и тогава цъфва.....

Здравей! Доста общ въпрос? Ако много не си наясно, първо си купи, за да си сигурен за разсада,че ще стане добре. Иначе може и да си забъркаш. Но прочети повече за тези неща и не ги започвай от семка в несугурна, сложи си ги в кофички или литър, два саксийки с лайт почва за старт, това значи лек торф с много перлит и без много тор.... Не е много по-скъпа от други торфове специализираната. После вече зависи от плана ти, в съдове ли, в земята ли, има много варианти за почви и торене, както купени, така и домашни. Но всичко не може да се напише, ти си прегледай кое и защо се фобавя в почвата и от там ще си решиш. Но започни разсада в сигурна и имай резервни растения за втори рунд.