Аз не бих се доверил на никакво инфо от тази банка. Предполагам, че вторият, по-дълъг срок е при отглеждане в режим 12/12 от семка.lag написа: ↑11 Яну 2025, 21:08Аз така или иначе ще гледам след 30тия ден как са самите растения с лупата за кристали, пистили, цвят и тн, но нямам опит и все пак беше добре да се водя от инфо на производителя за насока! Но не разбирам защо има два срока и то с голяма разлика?Crazy Train написа: ↑11 Яну 2025, 20:15Какви са тези 45 дена цъфтеж и то на сатива не ми го побира главата?! Тия от мафията хептен го удариха през просото с тези маркетингови трикове. Що не си поръчаш семки от гърците да ти е мирна главата?lag написа: ↑11 Яну 2025, 16:04 Здравейте, мога ли да помоля да ми разясните нещо което не разбирам?
В сайта е посочено "време за цъфтеж" 45дни, но също в посочено "пълен жизнен цикъл" 55-65 дни!
Каква е разликата на практика, защо са посочени два времеви периода? Аз съм ги държал във вегетатив около два месеца и сега искам да се ориентирам за цъфтежа?![]()
Пак пвтарям: Вземи си читави семки, не се занимавай с измамници!
.png)