Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

INDOOR 2025 обща тема

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 717 times
Been thanked: 1008 times

Имам една питанка - предполагам ще е полезно и за другите , които гледат в студеното. Забелязах , че ми е ниска температурата на тъмно. Мога ли да сменя режима на автосите на 24/0 докато се оправи времето, и после да ги върна на 20/4 навремето някои опитни градинари ми препоръчваха такава схема за гроу в студа, или ще им дойде стрес? Или топло да им пусна , кое ще е ок?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1314 times
Been thanked: 2236 times

Peggy Zina написа: 12 Яну 2025, 12:10 Имам една питанка - предполагам ще е полезно и за другите , които гледат в студеното. Забелязах , че ми е ниска температурата на тъмно. Мога ли да сменя режима на автосите на 24/0 докато се оправи времето, и после да ги върна на 20/4 навремето някои опитни градинари ми препоръчваха такава схема за гроу в студа, или ще им дойде стрес? Или топло да им пусна , кое ще е ок?
Една духалка винаги ще свърши работа, иначе не е проблем да са на 24/0, стига да сметнеш колко PAR им идва така. Примерно ако гледаме фото на 12/12 и лампата е на 100% давайки 900-1000 PPFD, при автота ако смяташ да гледаш на 18/6 или 20/4 ще трябва малко да се намали интензитета. Поне така се говори в момента, ще трябва да усетиш колко светлина им трябва.
Keep on growing :stone:
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Здравейте реших и аз да ви покажа момите...едната палатка е около20 ден другата около 15 ден цъфтеж...не можаха да избухват изглежда малко са седели във финалните плотове и затова така се получи,останаха по дребни но аз харесвам дребните растения и може и да ми хареса да са такива.всичко е на Барни мимоза има 2 вида,шискабери и пинаепъл, гледам да ги изчистя и се подготвям за следващи път купих си саксии 9л мисля да пусна едни автомати 16литровите ми се виждат прекалено големи и в тях цъфтежа ще се забави повече. :weed:
Прикачени файлове
20250115_204239_copy_1211x2692.jpg
20250115_204152_copy_1211x2692.jpg
20250115_203750_copy_2692x1211.jpg
20250115_203838_copy_2692x1211.jpg
Madolevin
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Тая година съм решил 20 семена "Lemon Haze Auto" от "Barney's farm" . От гърците! Съвети?
Как, ако е възможно, да увелича THC- то?
Добра и плодородна година на всички! ✌🏻
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1314 times
Been thanked: 2236 times

Madolevin написа: 18 Яну 2025, 16:19 Тая година съм решил 20 семена "Lemon Haze Auto" от "Barney's farm" . От гърците! Съвети?
Ако ще гледаш индор на 1во място е колко хубаво осветление имаш и колко са ти добри условията като цяло. Някои фирми имат допълнителни UV светлини, които могат да ти повишат нивото на тхц, но в никакъв случай не е нужно, за да постигнеш добро образуване на кристал. Този сорт гледам го дават 24% тхц и това не е никак малко. Успех
Keep on growing :stone:
Madolevin
Нов Градинар
Нов Градинар

Spiral написа: 19 Яну 2025, 14:25
Madolevin написа: 18 Яну 2025, 16:19 Тая година съм решил 20 семена "Lemon Haze Auto" от "Barney's farm" . От гърците! Съвети?
Ако ще гледаш индор на 1во място е колко хубаво осветление имаш и колко са ти добри условията като цяло. Някои фирми имат допълнителни UV светлини, които могат да ти повишат нивото на тхц, но в никакъв случай не е нужно, за да постигнеш добро образуване на кристал. Този сорт гледам го дават 24% тхц и това не е никак малко. Успех
Помещението ми е доста добро, според мен, защото гледам хората гледат в мазета и какво ли не! А аз ще гледам в стая, която я огрява слънцето доста добре! Ще се опитам да стигна до целия потенциал на растението. LST тренировки и други методи! Гледам клипове, чета и се надявам на добра реколта!
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

Аз честно казано веднъж гледах някакъв Хейз и единственото хубаво нещо беше аромата....като се напиша почвах да треперят от тоя хейз и нещо не ми допадна
Madolevin
Нов Градинар
Нов Градинар

BuTaMuH написа: 20 Яну 2025, 08:21
Аз честно казано веднъж гледах някакъв Хейз и единственото хубаво нещо беше аромата....като се напиша почвах да треперят от тоя хейз и нещо не ми допадна
Малко ме е страх да говоря, щото не знам кой следи този форум и да не стане гаф! Но идеята е за💵. Поемам риск! Плюс 20- те семена, ще си гледам други за мен- главно Индика за успокоение! Смисъл, Northern lights и друг сорт. Като дръпна и след малко да ме ковне за дивана и да не мисля за нищо! Да седя на дивана все едно за ми забили пирон между очите!
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

Madolevin написа: 21 Яну 2025, 20:53
BuTaMuH написа: 20 Яну 2025, 08:21
Малко ме е страх да говоря, щото не знам кой следи този форум и да не стане гаф! Но идеята е за💵. Поемам риск! Плюс 20- те семена, ще си гледам други за мен- главно Индика за успокоение! Смисъл, Northern lights и друг сорт. Като дръпна и след малко да ме ковне за дивана и да не мисля за нищо! Да седя на дивана все едно за ми забили пирон между очите!
Братле и seedsman и villabafo са точни..при гърците идват по бързо и може с наложен платеж докато сеедсман трябва да платиш предварително и в някой случей отнема до 1 месец доставка. Ти си реши от кой искаш,иначе са сигурни но не забравяй че понякога се случват грешки и забавяния.
cristalmethod
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 6 times

Здравейте колеги,нов съм и ми трябва помощ относно избор на сортове,знаете ли кои сортове не миришат толкова много? има ли такива изобщо
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”