Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 442 times

Банда, кучето ми страда от артрит и положението е зле. Имам едно мазило със CBD и го дават ,че помага за такива болки. CBD крем с канабис за стави и болки 50 ml – 1500 mg CBD.Идеята ми е да му направя нещо подобно понеже имам и роднина със същото заболяване. Има ли как да се измайстори нещо в домашни условия ? Какви CBD сортове да си потърся ? Моля за помощ ,че направо ми се къса сърцето като го гледам така животното.
:roll:
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

mravkatrevoman написа: 16 Яну 2025, 18:22 Банда, кучето ми страда от артрит и положението е зле. Имам едно мазило със CBD и го дават ,че помага за такива болки. CBD крем с канабис за стави и болки 50 ml – 1500 mg CBD.Идеята ми е да му направя нещо подобно понеже имам и роднина със същото заболяване. Има ли как да се измайстори нещо в домашни условия ? Какви CBD сортове да си потърся ? Моля за помощ ,че направо ми се къса сърцето като го гледам така животното.
Аз само да попитам със сигурност ли е Артрит. Лятото моята питбулка започна да куца с едно краче, да не ходи как трябва по стълби, водих я в ЦВК и ми казаха, че били артритни изменения и общо взето нямало какво да се направи. Обаче кучето започна повече и повече да куца и накрая се оказаха скъсани връзки. И сега се възтановява след TPLO операция.

Ако е артрит, мога да ти предложа тази добавка, водят я много добра имам познати, които ми я хвалеха много и била помогнала на техните любимци.
1234.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

mravkatrevoman написа: 16 Яну 2025, 18:22 Банда, кучето ми страда от артрит и положението е зле. Имам едно мазило със CBD и го дават ,че помага за такива болки. CBD крем с канабис за стави и болки 50 ml – 1500 mg CBD.Идеята ми е да му направя нещо подобно понеже имам и роднина със същото заболяване. Има ли как да се измайстори нещо в домашни условия ? Какви CBD сортове да си потърся ? Моля за помощ ,че направо ми се къса сърцето като го гледам така животното.
Аз съм правила на свекърва ми, която беше с артрит и остеопороза на ръцете едновременно. Доста зле беше, но сега въобще не е. Тя си пи и някакви там капсули с нещо, но аз смятам че и помогна именно маслото, с което се маза. Ако си имаш трим и останки от цветята ти, то можеш да си направиш нещо от различните извлеци, не е нужно да е ЦБД. И да го мажеш, но имай предвид че се ближе. Кучето, не свекървата. 🤣Бих ти препоръчала да си накиснеш трим и/или ситнеж в зехтин или още по-добре в олио от конопено семе, има го из био магазините. С конопеното олио ще стане супер лечебно! И помага точно за такива работи, както и за мнохо други. Готовото нещо дръж в хладилник и да не е огромно количество, за да се изхаби, защото с мазане един буркан години не може да свърши.
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Здравейте нов градинар съм и започнах първият си гроу с автота но в началото прекалих с азота и малко ги прецках но реколта ще има се тая вс е 6 , много исках следващия път да пробвам с фотота но тъй като квартирата ми е доста малка реших да си сменя квартирата и дадох предизвестие за три месеца че ще напусна (в Германия е така не можеш просто да си тръгнеш) и затова мисля когато завършва със сегашният си гроу да пробвам отново с автоматите но този път с автоматична напоителна система , четох доста за нея и разбрах че чак след около две седмици растенията могат да се сложат в автоматичните напоителни саксии нали трябва да им се развият корените достатъчно . Също мисля да използвам cocoa и perlite 50/50 за почва или според вас и с light mix на biobiz би била добра идея ? Мисля и отдолу да добавя едни въздушни куполи ( ще пратя снимка на тях ) които стоят най отдолу в саксията и помагат за кислорода в тях се вкарва маркуч и после отгоре се слага един лист тензух и върху него глинени камъчета и тогава се пълни саксията с почва и маркучите излизат отгоре и се свързват в една aur pump ( саксиите ще са по 15литра) и до там . Въпроса ми е каква храна да използвам знам че трябва само с органични торове , моля някой да ми даде съвет какви да използвам и как да ги прилагам и също ако имате нещо друго да допълните или посъветвате ще съм блгаодарен !
IMG_0938.png
IMG_0940.png
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Vetrushka написа: 17 Яну 2025, 09:12
Аз само да попитам със сигурност ли е Артрит. Лятото моята питбулка започна да куца с едно краче, да не ходи как трябва по стълби, водих я в ЦВК и ми казаха, че били артритни изменения и общо взето нямало какво да се направи. Обаче кучето започна повече и повече да куца и накрая се оказаха скъсани връзки. И сега се възтановява след TPLO операция.

Ако е артрит, мога да ти предложа тази добавка, водят я много добра имам познати, които ми я хвалеха много и била помогнала на техните любимци.
1234.jpg
Водих го на лекар, снимаха го на рентген и така казаха . Общо взето случая ми е същия само ,че моят е мъжки питбул (и стаф).Куцаше ,едва слизаше по стълбите и за 1-2 дни угасна . На плочките се хлъзга дори като стои на едно място . Заведох го и ми изписаха -Rheumocam. И при него има някакви израстъци които са възпалени в момента. Имам снимките на крачето ще искам 2-ро и 3-то мнение само да взема заплата ,че цените на които работят лекарите са без коментар.Мерси за споделянето на информация ще ми е от полза със сигурност .
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Inna написа: 17 Яну 2025, 09:19
Аз съм правила на свекърва ми, която беше с артрит и остеопороза на ръцете едновременно. Доста зле беше, но сега въобще не е. Тя си пи и някакви там капсули с нещо, но аз смятам че и помогна именно маслото, с което се маза. Ако си имаш трим и останки от цветята ти, то можеш да си направиш нещо от различните извлеци, не е нужно да е ЦБД. И да го мажеш, но имай предвид че се ближе. Кучето, не свекървата. 🤣Бих ти препоръчала да си накиснеш трим и/или ситнеж в зехтин или още по-добре в олио от конопено семе, има го из био магазините. С конопеното олио ще стане супер лечебно! И помага точно за такива работи, както и за мнохо други. Готовото нещо дръж в хладилник и да не е огромно количество, за да се изхаби, защото с мазане един буркан години не може да свърши.
Нямам трим в момента , живот и здраве края на другия месец.Аз освен бъбъл хаш и бутан хаш не съм си правил . Добре Инче ще взема при първа възможност и ще му направя . То не ,че и аз нямам тук там някой болежка така ,че ще си ползвам . А пък смятам и да поръчам някоя семчица от сийдсмъна ЦДБ . ДА СПОДЕЛЯ, ЖИВОТНИТЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ МАЖАТ С ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ МАЗАЛ. В НЕГО ИМА КАМФОР И МЕНТОЛ ,КОЕТО ВРЕДИ ПРИ ЖИВОТНИТЕ ОСОБЕНО АКО ГО ОБЛИЖАТ.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

mravkatrevoman написа: 18 Яну 2025, 15:33
Нямам трим в момента , живот и здраве края на другия месец.Аз освен бъбъл хаш и бутан хаш не съм си правил . Добре Инче ще взема при първа възможност и ще му направя . То не ,че и аз нямам тук там някой болежка така ,че ще си ползвам . А пък смятам и да поръчам някоя семчица от сийдсмъна ЦДБ . ДА СПОДЕЛЯ, ЖИВОТНИТЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ МАЖАТ С ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ МАЗАЛ. В НЕГО ИМА КАМФОР И МЕНТОЛ ,КОЕТО ВРЕДИ ПРИ ЖИВОТНИТЕ ОСОБЕНО АКО ГО ОБЛИЖАТ.
Братле с удоволствие бих ти дал семки цбд та мк седят от 2г 10бр на сеедсман и още 10 на няква друга компания...и няма и да ги гледам...ако има как да ти ги предам и в същото време да запазим анонимността си ще е хубаво
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

BuTaMuH написа: 18 Яну 2025, 23:19
mravkatrevoman написа: 18 Яну 2025, 15:33
Братле с удоволствие бих ти дал семки цбд та мк седят от 2г 10бр на сеедсман и още 10 на няква друга компания...и няма и да ги гледам...ако има как да ти ги предам и в същото време да запазим анонимността си ще е хубаво
Мерси братле ама то ако не сме от един и същи град ще е по скъпо отколкото да ги поръчам. иначе варианти има ,но аз ще си поръчам няма грижи .
Manqka1312

Може ли да ми дадете съвет от къде мога да взема най добрите семена за канабис торове и почва!!!
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Manqka1312 написа: 19 Яну 2025, 11:54 Може ли да ми дадете съвет от къде мога да взема най добрите семена за канабис торове и почва!!!
Seedsman, ако бързаш да ги получиш от villabafo
Торове и почва можеш да вземеш от гроу шоповете .
Публикувай отговор