Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Seedsmafia

Цялата важна информация на едно място
Семена марихуана
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

Непушач написа: 26 Яну 2024, 21:10
Peggy Zina написа: 26 Яну 2024, 18:00
Непушач написа: 24 Яну 2024, 21:12 Здравейте! Имам чувството,че Сийд мафия се демонизира и представя като някаква ерес от правоверните ортодокси и който си поръча от там е едва ли не някакъв еретик. Наистина са много слаби, но аз ги приемам като още една малка стъпка към легализацията. Не искам да обидя никой,но не сме ли всички от едната страна - за свобода на конопа?
:signw:
Всеки си решава къде ще си даде парите, но НЕ сме длъжни да го харесваме. При наличие на банка, която доставя при същите условия ОРИГИНАЛНИ семена с опаковката с всичко не виждам причина да се пазари от Сийдсмафия. За едни 10-20 лева икономия после си създаваш ядове.
Здравейте! Не знам за какви ядове имате предвид. Аз не рекламирам Сийдмафия. Не пропагандирам за тях а ги защитавам от нападки. Те са новобранци,много са слаби ( ако сте прочели внимателно), още са пеленачета но аз им давам шанс и смятам за редно когато едно хлапе бъде нападано от по- големи батковци и какички да бъде защитено. А относно оригиналните семена в оригиналните опаковки и опитът ми с Вилабафо - много съм доволен, но и там стават грешки.
Не става въпрос, че са слаби или млади, а това че още от началото ползваха снимки на други банки за семена и ги слагаха на техни произволни сортове. Реално не знаеш какво получаваш. Ако това някой го устройва, да си пазарува от там.
Keep on growing :stone:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

Непушач написа: 26 Яну 2024, 21:10
Peggy Zina написа: 26 Яну 2024, 18:00
Непушач написа: 24 Яну 2024, 21:12 Здравейте! Имам чувството,че Сийд мафия се демонизира и представя като някаква ерес от правоверните ортодокси и който си поръча от там е едва ли не някакъв еретик. Наистина са много слаби, но аз ги приемам като още една малка стъпка към легализацията. Не искам да обидя никой,но не сме ли всички от едната страна - за свобода на конопа?
:signw:
Всеки си решава къде ще си даде парите, но НЕ сме длъжни да го харесваме. При наличие на банка, която доставя при същите условия ОРИГИНАЛНИ семена с опаковката с всичко не виждам причина да се пазари от Сийдсмафия. За едни 10-20 лева икономия после си създаваш ядове.
Здравейте! Не знам за какви ядове имате предвид. Аз не рекламирам Сийдмафия. Не пропагандирам за тях а ги защитавам от нападки. Те са новобранци,много са слаби ( ако сте прочели внимателно), още са пеленачета но аз им давам шанс и смятам за редно когато едно хлапе бъде нападано от по- големи батковци и какички да бъде защитено. А относно оригиналните семена в оригиналните опаковки и опитът ми с Вилабафо - много съм доволен, но и там стават грешки.
Не са новобранци въобще, може би ти сега си ги открил. Това е най-слабата банка от възможните в Източна Европа според мен, това не е нападка да си кажа личното мнение(никой не сме спрели да провери сам, но много хора са се оплаквали от тях и не може да не го отчетем като ни питат какво мислим) , може да разгледаш ако искаш чешки и полски банки,на светлинни години са ако пък не те кефи това vilabafo.Или направо сийдсмен, които единствено рекламираме официално.... Въпреки това аз не пазарувам сега от тях, а от където си реша, днес от бафото, утре от където ми хареса най-много. Ако си харесам едни мога и само от тях ако са коректни и ще ги рекламирам с удоволствие. Просто всички тези продават семена от истински брийдъри. Под "ядове" разбираме, че има 50/50 шанс въобще да не е този вид не се знае какво ще излезе като резултат и дали ще тръгне . Не че не можеш да имаш добри попадения с тях случайно, но аз поне за себе си бих предпочела оригинални семена на квалитетни брийдъри в опаковки. Това е лично мнение,избора е твой след като си предупреден. Но не виждам защо ти е да защитаваш съмнителни търговци и търговски практики, когато има по-добри алтернативи, само заради това, че... свобода за конопа?! 🙄
THCfan
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 4 times

Здравейте, принципно преди време имах рег тука, но изчезнах, но следя форума понякога. Нямам претенции да съм голям разбирач, но 6-7 години някъде се опитвам да гледам цветя и винаги съм поръчвал от съседите, просто ми е най-лесно. Нямам опит с други семки. Да, има едно 10-15 процента доста трудно покълващи семена съм забелязал или непокълващи, но пък бях отгледал един Лемон скънк, Критикъл Джак и едно дърво, Сацитрус хейз преди 4 г. лятото и така няколко стари пушача доста ги харесаха, но все пак тука има хора с много опит, за мен е хоби,, особено сативите, бях отгледал един автоматик,, Моби Дик и два месеца го режех, почти всеки ден, индоор, но не в тента, а в 25 литрови саксии, малко много сякаш им са 25 литра, но в някъв обем от 0,4 кв. м. площ тези две 25 литрови, едната с Моби Дик, другата с Нортън лайт, и две лед лампи за 300 лева,, тип квантови плочи ли им викаха, 240 вата, китайски от Алито, сини отгоре, тънички, сега ги гледам, че са по-скъпи, импровизация пълна, но от двете изкарах 370 гр, 120 от Нортъна и 250 от Моби Дик. Сигурно е късмет, фащал съм стотина грамаж от 8-9 литрова "саксия" от кутия сирене към стотина грама Нортън и 150 гр Моби Дик. Нямам опит с много сортове. Просто мога по 5-6 часа да си играя със сатива доминанта, просто ме кефи, гледал съм клипове в 24 бъдс ли, кво беше за автоматици, щатски сайт и там видях кво ги правят някои сативи и така. В 5 литрови саксии съм стигал до 40 грама. Вече вкус и т.н., зависи как се гледат. Индоор съм гледал съмо веднъж фотопериодна, Лемон скънк, като за цъфтежа ползвах кашон от телевизор, просто с тента трябват повече условия, особено лятото и имах доста разочарования, като липса на климатик и тотален провал, но навън не съм гледал автоматици, само фотки. Миналото лято закъснях и сложих семки 7 да се разпукват, та тръгнаха и седемте, голям късмет, че не измряха в жегите, но ги прибирах обедно време,, след месец ги изкарах навъв и директно в почвата, въобще нямах време за тях, а едната остана в 5 литра саксия, но два нортъна, 3 Оу Джей Къша и две Амнезии. Накои станаха по 1.60, другите три бяха 60-70 см. храсти, ама ги хващам със свински опашки към почвата, без Нортън лайта, ко да го правиш,, Индика, неще да расте компактен, цепи си нагоре. Записах се в темата, че днес си взех едни фотки, 3 Сацитрус хейза и три Критикъл Джака и ще имитирам нещо. Или поне пробвам. Да забелязъл съм , че някои семки бързо покълват, но други бавничко, но в рамките на нормалното, споменах и за 10-15 процента непокълнали, но аз съм с най-простия метод, във вода за 24 часа, после с памук и топлина, зависи от сезона. Та това да споделя, скромно, но кот такоа. Стар тукашен лаф на една легенда във форума, нямам идея дали влиза сега въпросния градинар. Но това ми стана голям лаф, още като пуснаха форума, 2018 г. към края, май беше.......И си го ползвам лафчето. Мерси за което на Кот. :stone: Може да се изкара грамаж и добър вкус от популярните и доказани сортове тип класика, ако може така да се изразя. Но все пак, зависи човек какво търси. Да се нацепи зверски и да припада или финните нюанси. Не смея много да пафкам, че това стои 40 дни из кръвта , а карам кола, служебна и ако стане нещо сакато, знаете, изхвърчам от работа, дори и 20 дена да не съм пипал,, условна и кво, защо.....а родната ушелиция за един фас.....трагедия.....абсолютна към билка, която може да спасява животи. И то не Сибиди, а ТНС. Но пък що ти е ТНС, като има химиотерапия.....тя е полезна....за масови убийства.....
THCfan
Нов Градинар
Нов Градинар

Аха, приказки без снимка е постно, та това е Моби Дик, пресуших го и показа 230 гр без малко, но снимката е вече преди рязане и един клон се счупи и намаза един френд. Иначе беше разпънат със свински опашки, две секции, отгоре летва и двете 120 вата леда пуснати надолу. Никакви DLI-та или луксметри, превърнати в PPFD и оттам превърнати в дневна нужда на автоматика от светлина, всичко по-усет. Като се изправи, готино. Пробвал съм тия изчисления за дневно количество светлина, мерех, обаче нещо не се получаваше. За други растения иде реч. В ляво е Нортън лайта, уж не миришел, изкара страхотна миризма, сякаш всяка семка беше различна, мисля в кутия от сирене 8-9 литра беше този. Фолио, отдолу един вентилатор вееше и тъй. И понеже съм много умен го гледах с меласа и кристалон, имах и буркани с органични ферментирали нещица и Кристалон :lol: : накря ги ощавих за 15 дни с Рипен. Класика. И за десерт, както споменах го пресуших мъничко, та се позагуби вкуса. В петлитрова саксия имах един и го менках от източна към западна тераса и направи връх с много готини кристали, естествено ми го гепиха и стоеше в буркан. Но не беше топиран, стигна 70 см. Голямо мъчение му направих за автоматик, близо два месеца през ден-два, толкова листа махнах, просто ставаше като зелка, а полудявах и ножицата играеше и пръстите. Накрая стеблото почервеня, забравих на какво точно се дължеше, но си ми е няква лична гордост тоя храст. Иначе автоматиците са си кривички за гледане, но тия 30.40 грама, отдавна не са валидни. Но нищо ново не казвам. Тряа си страст и търпение, е и повече акъл, че органика и минерални торове си е малко особено странно. Но е хубаво да си вярваш. :passg:
Прикачени файлове
Заснемане.PNG
HULKKUSH
Градинар
Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 55 times

Не знам какво гледаш и кво вадиш ама сигурно нещо силно си пушил ,някоя гъба или пък пейота на Дон Хуан. Не знаеш какво се случва ,яко филм 🤣🤣🤣🤣
THCfan
Нов Градинар
Нов Градинар

Е, това вече е наистина тема със "случването". Нямам претенции да зная, понеже динамиката на нещата е особено, особена. Нали е това целта, осъзнаване и избягване на закотвяне в илюзиите на земната платформа. От друга страна, илюзията като дума е вид тъкан на живота, независимо кой,, какво разбира под идеята " живот". Няма лошо да се оставиш по някакъв начин, отговорите да идват сами. Въпреки , че и те са динамични. И лични един вид. Естествено всеки си има своите истини и те са абсолютно негови и само негови. Това не значи да не слуша и на съседа "истините". Кавичките тук са с мултиполярно знечение.
Иначе чисто градинарски, нямам претенции, просто споделих мнение за някои по-стабилни сортове на румънчетата от моята перспектива. Стабилни на тормоз. Отново динамика, знаем нещо днес , утре вече го отричаме. Днес карбона, карбон бил вреден, утре пък ще пробват да мият брейновете и майнд контрола ще захапе други вицове за "възрастни": аааа, ами карбона е основата на живота тук ве. Ей такива работи.....Кооо......кот такоа (постулат, даже парадигма). Както каза един професор едно време на няква колежка, която след негов въпрос на изпита каза: ами мисля , чее....и той я прекъсна с думите: вредно е да се мисли колежке и и шляпна двойката. След нея пича се пробва да ме убеди, че си губя времето само в тоя факултет и тръгна да ми пише двойка. Аз само му изръсих първосигнално: ами времето като е цяло е една измислена шибня професоре, от алкалоидно стимулирани учени от по-висок ранг, един вид. Той ме погледна, смени ъглите на главата си три-четири пъти, сякаш беше напъхана в тесеракт и ми написа 6-. Е, заслужих си я. На листа имах две изречения и някво уравнение с интеграли ли, кво беше. :stone: Подробности....
lag
Градинар
Градинар
Has thanked: 80 times
Been thanked: 56 times

Здравейте, мога ли да помоля да ми разясните нещо което не разбирам?
В сайта е посочено "време за цъфтеж" 45дни, но също в посочено "пълен жизнен цикъл" 55-65 дни!
Каква е разликата на практика, защо са посочени два времеви периода? Аз съм ги държал във вегетатив около два месеца и сега искам да се ориентирам за цъфтежа?
Прикачени файлове
Screenshot_20250111_154632_Chrome.jpg
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1506 times
Been thanked: 1257 times

lag написа: 11 Яну 2025, 16:04 Здравейте, мога ли да помоля да ми разясните нещо което не разбирам?
В сайта е посочено "време за цъфтеж" 45дни, но също в посочено "пълен жизнен цикъл" 55-65 дни!
Каква е разликата на практика, защо са посочени два времеви периода? Аз съм ги държал във вегетатив около два месеца и сега искам да се ориентирам за цъфтежа?
Какви са тези 45 дена цъфтеж и то на сатива не ми го побира главата?! Тия от мафията хептен го удариха през просото с тези маркетингови трикове. Що не си поръчаш семки от гърците да ти е мирна главата? :passg:
completely mad
lag
Градинар
Градинар
Has thanked: 80 times
Been thanked: 56 times

Crazy Train написа: 11 Яну 2025, 20:15
lag написа: 11 Яну 2025, 16:04 Здравейте, мога ли да помоля да ми разясните нещо което не разбирам?
Какви са тези 45 дена цъфтеж и то на сатива не ми го побира главата?! Тия от мафията хептен го удариха през просото с тези маркетингови трикове. Що не си поръчаш семки от гърците да ти е мирна главата? :passg:
Аз така или иначе ще гледам след 30тия ден как са самите растения с лупата за кристали, пистили, цвят и тн, но нямам опит и все пак беше добре да се водя от инфо на производителя за насока! Но не разбирам защо има два срока и то с голяма разлика?
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

По принцип така пишат на автомати понякога, но от текста не се вижда да пише, че е автомат. Може би защото се очаква да им дадеш поне 2-3 седмици преди цъфтежа. Каквото и да е, поръчай си семки от другаде, е моят съвет.
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”