Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Indoors 2024-обща тема

Заключено
Семена марихуана
lag
Градинар
Градинар
Has thanked: 80 times
Been thanked: 64 times

Като раздвижих димера по интензивно заработи! Интересното е, че вчера рестартирах няколко пъти и развъртях няколко пъти димера но несе оправи! След като престоя 24часа на 100% днес след раздвижване се оправи!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

lag написа: 05 Дек 2024, 20:15 Като раздвижих димера по интензивно заработи! Интересното е, че вчера рестартирах няколко пъти и развъртях няколко пъти димера но несе оправи! След като престоя 24часа на 100% днес след раздвижване се оправи!
Остави го на силата , на която го ползваш, не си играй да не се прецака пак! Вече като трябва да я засилиш- засили я и да я намалиш намали я с цел да не ти създава още ядове, па като приключиш грола умувай вече!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

[/quote]
Зависи на каква висчина съм, стремя се лампата да е възможно най-ниско. Сега в цъфтеж съм на средно 20 25 данта от върховете и е на 65%, а във вег понеже е по-високо към 50% бякъде. Не знам за вег все още съм убеден , че метал халида е по- добре 😁
[/quote]

И аз бях останал с такова впечатление за метал халида до сегашният ми гроу . Влажност 70-80%+ . Температура 26-27 градуса . Лампата във вег я държа на 30-35см на 50 % говорим за баш вегетацията в началото беше на 25 % пак на същото разстояние . Почва на кана обикновената.Торовете са на био кана слагал съм веднъж от био вегата и няколко пъти от ризотоника. Саксии 14 литра снимката която качвам са на 35-ти ден от когато съм потопил семките във вода или 28 ден от поникването .Топирвани веднъж , освен 2 бройки ,които се наложи и втори път с цел да ги укротя малко . Tа съвета ми е другия път да я приближиш повече във вег , дават я на 30 см да бъде ако не се използва допълнително CO2,просто забелязах ,че при мен разстяха точно както при теб в момента леко издължени и не толкова широки
imgonline-com-ua-dexifZZixNThv5yX2.jpg
.btw по добра вегетация не съм имал до сега .
:roll:
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Мхмммм, аз имах същия бъг с по-архаичното поколение - Марс Хидро ТСВ 2000 - така не искаше на няколко пъти, не съм се занимавал с гаранции, тем подобни, тя беше и минала..... От самосебе си се оправи, но ми направи лошо впечатление. Като последна надежда виж, да не е бъгната пластмасовота врътка, тя е нанизана на една метална хуйовина и ако тя не се върти кел файда. И да попитам за тази смарт система - някаква стъпка в автономното отглеждане ли е - може ли да се настройва от друг град/ държава или е като дистанционното на телевизора :D
[/quote]
Да работи от всякакви разстояния , стига да е вързана към нета .
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Inna написа: 05 Дек 2024, 14:41
Peggy Zina написа: 05 Дек 2024, 12:56
Inna написа: 05 Дек 2024, 12:30 Мдам, прави лошо впечатление!Тук идваше една китайка от Марс Хидро-Ейми, когато раздаваха награди и можеше да и се каже това нещо. Дори аз и показах сайта ни. Но не съм я виждала да пише повече, а и нещо те не се свързват с нас изобщо вече, поне с мен..... Не знам, но ако така се представят аз не бих ги рекламирала, има доста други на пазара. Ще потърся някакъв контакт с нея да и го кажа, макар че беше много мила и разбрана, но....... Аз също мислях от тях да взимам неща и малко гадно ми звучи товаоткровено казано, на два гроуа да се развали това, което ми е важно, а именно димера.
На мен ми е направило впечатление, че колкото повече се усложнява една техника, толкова по-ненадеждна става, ще следя проблема в развитие. Просто освен парите, които са ми малко в момента, това е другото, което ме спира всичко да ми е на Марс Хидро, щото представете си тази смарт гроу система да се бъгне, като сте на райна си майна, а и лично не виждам много смисъл в тези системи ако става дума примерно за 3-4 растения - малки гролове като моя, да е цяла стая , да , има смисъл., но за малки гролове се получава като онзи пич, дето си купил айфон и го ползва само за да си осветява пътя до външния клозет нощем :D
Аз си ползвам само врътката, такива блутуут и приложения нещо не ме кефят.Има си таймери, с които може да се постигне това. Както и вейповете, както и в колите мразя излишни електронни изгъзици, искам само прости, механични копчета и врътки. Ще потърся някъде да им пиша, но ви съветвам и вие масово да им пишете за тези проблеми, защото наистина това не е ок. Аз с моите елементарни лампички такива проблеми не съм имала, но наистина колкото ги усложняват, толкова по-зле.
Единствения смисъл е ,че може да се настройва на колко процента да е от разстояние . И това с циклите ,което при мен или не работи или аз съм бавноразвит. Пералнята ми има същата функция и пак е супер трудно да се борави с нея .Явно още е рано за тия изгъзици.
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Здрасти приятели според мен едното растение се развива по странно от другите , някой има ли някакво мнение по въпроса днес сме 16ти ден от посяване , първата седмица ги поливах само с вода а втората започнах да торя като през два дни поливам с вода и тор и след два дни само вода така редувам .
IMG_9746.jpeg
IMG_9745.jpeg
IMG_9744.jpeg
IMG_9741.jpeg
IMG_9743.jpeg
IMG_9742.jpeg
IMG_9769.jpeg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Всяка семка, дори от един и същ сорт може да бъде различна на вид и да иска повече или по-малко храна и вода. Растенията имат поне два фенотипа(а много размесени сортове имат и по повече), тоест обикновено са висок и сбит фенотип, но може да имат и др разлики. Така че няма как всички да са съвсем еднакви(освен ако са клонинги от едно растение, но твоите са от разл. семки). Важното е да са свежи и доволни,те ще си се развият което както може. тези на мен ми изглеждат много добре до тук... 🤷Може би едното е по-дребно и сбито от другите като цяло и малко по-бавно върви......
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Inna написа: 06 Дек 2024, 10:07 Всяка семка, дори от един и същ сорт може да бъде различна на вид и да иска повече или по-малко храна и вода. Растенията имат поне два фенотипа(а много размесени сортове имат и по повече), тоест обикновено са висок и сбит фенотип, но може да имат и др разлики. Така че няма как всички да са съвсем еднакви(освен ако са клонинги от едно растение, но твоите са от разл. семки). Важното е да са свежи и доволни,те ще си се развият което както може. тези на мен ми изглеждат много добре до тук... 🤷Може би едното е по-дребно и сбито от другите като цяло и малко по-бавно върви......
Благодаря много значи няма място за притеснение
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

:weed5:
Прикачени файлове
foto_no_exif (46)-min.jpg
foto_no_exif (47)-min.jpg
foto_no_exif (51)-min.jpg
foto_no_exif (48)-min.jpg
foto_no_exif (50)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
lag
Градинар
Градинар
Has thanked: 80 times
Been thanked: 64 times

Здравейте, дали е възможно това което се вижда по някой от листата да е резултат на стрес от рязкото преминаване 12/12 (от 3ри дни са 12/12) ? Мисля че не би трябвало да имат дефицити на хранителни вещества или излишък ( торя малко) но друг е въпросът дали се усвоява всичко или съм заключил нещо заради колебания в ph-то или температурата (в тъмно пада до 15.5 а светло около 23)! Иначе растат добре и започнаха да стречват яко :)
Прикачени файлове
20241220_073625.jpg
20241220_073634.jpg
20241220_073722.jpg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”