Нещо е станало с поръчката ми..
Мина месец вече, знам ,че става бавно…писах им..отговориха , че не могат да я намерят…работят по въпроса…отделно не мога да я проследя..цикли си на едно място ..незнам колко мога да говоря за това..така че се извинявам…нямам късмет нещо…чудя се да правя ли поръчка от вилабъфо..разсъждавам си тука…
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Много много ви моля ви за помощ..
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Съветвам те да изчакаш и да не се притесняваш, сийдсмен последно ползвах 2022ра, откакто пазаря в този магазин съм оставил 2 средни заплати в семки. Пратките идваха един път за седмица, друг път за месец, сега из Европа има протести а у и.тн., отделно покрай, черния петък са натоварени всички звена... От гърците почнах да пазаря, щото последните години така се развиха обстоятелствата при мене, че бонуси монуси нямам кво да ги правя и така, тая година по изключение, викам да ги пробвам. пакХубаво си писала на фирма Х, изчакай не го мисли много!TeoDora83 написа: ↑29 Ное 2024, 10:40 Нещо е станало с поръчката ми..
Мина месец вече, знам ,че става бавно…писах им..отговориха , че не могат да я намерят…работят по въпроса…отделно не мога да я проследя..цикли си на едно място ..незнам колко мога да говоря за това..така че се извинявам…нямам късмет нещо…чудя се да правя ли поръчка от вилабъфо..разсъждавам си тука…
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

Моите вече са при мен, с твоите какво стана?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- TeoDora83
- Градинар

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 40 times
Не Пеги….виж снимката…това е от деня на поръчката и не да мръднали …проблема не е в сийдсмен а др**…водят разследване казаха…Та за това си поръчах други
- Peggy Zina
- Градинар

Някакъв фал е станало, при мене бъга дето беше станал - на номера на проследяване ми излизаше Индонезия
- TeoDora83
- Градинар

Не са ми възстановили нищо..все още!…предполагам че и това ще стане.четох ,че на някои им се бавят поръчките по два месеца..но нека не пишем повече за това, че току виж се е появил някой хейтър да оцапа темата …аз сама си реших от там да поръчам..защото повече ми харесаха..вие ми казахте от вилата… като спра да ги чакам ще дойдатPeggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 15:48Някакъв фал е станало, при мене бъга дето беше станал - на номера на проследяване ми излизаше Индонезия. При мене беше зациклила на една точка за 10 дена и после в рамките седмица се изредиха всички стъпки до крайната дестинация...Възстановиха ти всичко за тяхна сметка, нали?
Да те питам нещо отделно ..какъв влагоабсорбатор имаш?
За овлажнителя някой си пише, че не трябва да е вътре,друг пък пише ,че трябва да е вътре.. кое е вярното?
Вентилатора трябва да духа към растенията или не трябва?
- Peggy Zina
- Градинар

Те това ми е обезвлажнителя, предимството , е че ми върши работа из цялата къща . https://www.emag.bg/vlagoabsorbator-sta ... DXCJS2MBM/TeoDora83 написа: ↑05 Дек 2024, 16:22Не са ми възстановили нищо..все още!…предполагам че и това ще стане.четох ,че на някои им се бавят поръчките по два месеца..но нека не пишем повече за това, че току виж се е появил някой хейтър да оцапа темата …аз сама си реших от там да поръчам..защото повече ми харесаха..вие ми казахте от вилата… като спра да ги чакам ще дойдатPeggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 15:48Някакъв фал е станало, при мене бъга дето беше станал - на номера на проследяване ми излизаше Индонезия. При мене беше зациклила на една точка за 10 дена и после в рамките седмица се изредиха всички стъпки до крайната дестинация...Възстановиха ти всичко за тяхна сметка, нали?
винаги така се получава при мен.. другите гледам са на път…това е важното..скоро почвам и с въпросите
За овлажнителя някой си пише, че не трябва да е вътре,друг пък пише ,че трябва да е вътре.. кое е вярното?
А овлажнителя аз си го слагам в бокса, не баш да им дуа в листата, по-настрани, колко е правилно това не знам, правя го от както ползвам овлажнител, той реално се ползва 2-3 седмици през вегетацията, после се прибира в кутията. Докато са малки е хубаво да им подухва слабинко вентилатора, приятно да ги поклаща , за да заякнат стеблата.
- TeoDora83
- Градинар

Ех как ме е яд ,че продадох моя…сега пак трябва да купувам…и той ли вътре се вкарва..Peggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 16:55Те това ми е обезвлажнителя, предимството , е че ми върши работа из цялата къща . https://www.emag.bg/vlagoabsorbator-sta ... DXCJS2MBM/TeoDora83 написа: ↑05 Дек 2024, 16:22Не са ми възстановили нищо..все още!…предполагам че и това ще стане.четох ,че на някои им се бавят поръчките по два месеца..но нека не пишем повече за това, че току виж се е появил някой хейтър да оцапа темата …аз сама си реших от там да поръчам..защото повече ми харесаха..вие ми казахте от вилата… като спра да ги чакам ще дойдатPeggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 15:48
Някакъв фал е станало, при мене бъга дето беше станал - на номера на проследяване ми излизаше Индонезия. При мене беше зациклила на една точка за 10 дена и после в рамките седмица се изредиха всички стъпки до крайната дестинация...Възстановиха ти всичко за тяхна сметка, нали?
винаги така се получава при мен.. другите гледам са на път…това е важното..скоро почвам и с въпросите
А овлажнителя аз си го слагам в бокса, не баш да им дуа в листата, по-настрани, колко е правилно това не знам, правя го от както ползвам овлажнител, той реално се ползва 2-3 седмици през вегетацията, после се прибира в кутията. Докато са малки е хубаво да им подухва слабинко вентилатора, приятно да ги поклаща , за да заякнат стеблата.
Иначе успех с този гроул..Дано нещата се оправят!
- Peggy Zina
- Градинар

Отвънка отвънка, той е едрогабаритен.TeoDora83 написа: ↑05 Дек 2024, 17:27Ех как ме е яд ,че продадох моя…сега пак трябва да купувам…и той ли вътре се вкарва..Peggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 16:55Те това ми е обезвлажнителя, предимството , е че ми върши работа из цялата къща . https://www.emag.bg/vlagoabsorbator-sta ... DXCJS2MBM/TeoDora83 написа: ↑05 Дек 2024, 16:22
Не са ми възстановили нищо..все още!…предполагам че и това ще стане.четох ,че на някои им се бавят поръчките по два месеца..но нека не пишем повече за това, че току виж се е появил някой хейтър да оцапа темата …аз сама си реших от там да поръчам..защото повече ми харесаха..вие ми казахте от вилата… като спра да ги чакам ще дойдатвинаги така се получава при мен.. другите гледам са на път…това е важното..скоро почвам и с въпросите
А овлажнителя аз си го слагам в бокса, не баш да им дуа в листата, по-настрани, колко е правилно това не знам, правя го от както ползвам овлажнител, той реално се ползва 2-3 седмици през вегетацията, после се прибира в кутията. Докато са малки е хубаво да им подухва слабинко вентилатора, приятно да ги поклаща , за да заякнат стеблата.пропуснах да питам?
Иначе успех с този гроул..Дано нещата се оправят!![]()
- TeoDora83
- Градинар

Peggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 17:29Отвънка отвънка, той е едрогабаритен.TeoDora83 написа: ↑05 Дек 2024, 17:27Ех как ме е яд ,че продадох моя…сега пак трябва да купувам…и той ли вътре се вкарва..Peggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 16:55
Те това ми е обезвлажнителя, предимството , е че ми върши работа из цялата къща . https://www.emag.bg/vlagoabsorbator-sta ... DXCJS2MBM/
А овлажнителя аз си го слагам в бокса, не баш да им дуа в листата, по-настрани, колко е правилно това не знам, правя го от както ползвам овлажнител, той реално се ползва 2-3 седмици през вегетацията, после се прибира в кутията. Докато са малки е хубаво да им подухва слабинко вентилатора, приятно да ги поклаща , за да заякнат стеблата.пропуснах да питам?
Иначе успех с този гроул..Дано нещата се оправят!![]()
Тенкю Пеги
.png)