Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Мнения - Сайтове за семена
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2123 times
- Been thanked: 3743 times
Май няма да се научите и това е ! Не споделяте как идват семената, помислете малко !!!
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Заради такива плампалото,няколко пъти ,като стигнат до нашите куриери им слагат описание на пратка семена,но го оправиха ,
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1321 times
- Been thanked: 2311 times
Днес ми пристигнаха семките от сиидсмен, точно 10 дни минаха, напълно нормално време. Добре беше опаковано всичко, с готини подаръчета, само от бонус семките не съм много очарован, но те не са толкова важни все пак. Реално от 12 ще мога да ползвам една от тях за следващия гроу, Другите или са 12 седмици цъфтеж (3 броя), или автота(5 броя) , или регуларки(3 броя). 3 броя от блуберито им. които избрах явно са им свършили и просто са добавили нещо друго. Общо взето ок работа.
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Блазе ти, моята е мръднала по трасето но още си я чакам. Я кажи какви са бонус семките да се разочаровам от сега.Spiral написа: ↑02 Дек 2024, 15:15 Днес ми пристигнаха семките от сиидсмен, точно 10 дни минаха, напълно нормално време. Добре беше опаковано всичко, с готини подаръчета, само от бонус семките не съм много очарован, но те не са толкова важни все пак. Реално от 12 ще мога да ползвам една от тях за следващия гроу, Другите или са 12 седмици цъфтеж (3 броя), или автота(5 броя) , или регуларки(3 броя). 3 броя от блуберито им. които избрах явно са им свършили и просто са добавили нещо друго. Общо взето ок работа.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

5 бр, автота blue cheese на Royal queen, от автота най-доволен съм от fastbuds не знам тези как ще са.Peggy Zina написа: ↑02 Дек 2024, 15:44Блазе ти, моята е мръднала по трасето но още си я чакам. Я кажи какви са бонус семките да се разочаровам от сега.Spiral написа: ↑02 Дек 2024, 15:15 Днес ми пристигнаха семките от сиидсмен, точно 10 дни минаха, напълно нормално време. Добре беше опаковано всичко, с готини подаръчета, само от бонус семките не съм много очарован, но те не са толкова важни все пак. Реално от 12 ще мога да ползвам една от тях за следващия гроу, Другите или са 12 седмици цъфтеж (3 броя), или автота(5 броя) , или регуларки(3 броя). 3 броя от блуберито им. които избрах явно са им свършили и просто са добавили нещо друго. Общо взето ок работа.![]()
1 бр. Chem og на Female seeds, който ще пусна на следващия гроу
3бр. Purple Ghost Candy на Seedsman с 10-12 седмици цъфтеж.
3 бр Tuna God на BC Bud Depot, които са регуларки, но сорта си звучи доста добре, само не знам колко сполучлив ще е вкусът на "опушена риба тон", който бриидъра твърди, че има
при теб сигурно ще са различни, уж е на рандъм какво получаваш. Между другото Attitude seeds при изхарчени 75 паунда също получаваш 9 семки, който са по- яки и всички са различни, ще знам догодина да изчакам малко с празничните оферти
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

Да ме извиниш, не съм искал да те въведа в заблуда нещо. Чистят складове май, помислих си азе такова нещо, преди гордо обявяваха имената бонус сортовете сега ц, ама сериозно ли на рибаSpiral написа: ↑02 Дек 2024, 17:245 бр, автота blue cheese на Royal queen, от автота най-доволен съм от fastbuds не знам тези как ще са.Peggy Zina написа: ↑02 Дек 2024, 15:44Блазе ти, моята е мръднала по трасето но още си я чакам. Я кажи какви са бонус семките да се разочаровам от сега.Spiral написа: ↑02 Дек 2024, 15:15 Днес ми пристигнаха семките от сиидсмен, точно 10 дни минаха, напълно нормално време. Добре беше опаковано всичко, с готини подаръчета, само от бонус семките не съм много очарован, но те не са толкова важни все пак. Реално от 12 ще мога да ползвам една от тях за следващия гроу, Другите или са 12 седмици цъфтеж (3 броя), или автота(5 броя) , или регуларки(3 броя). 3 броя от блуберито им. които избрах явно са им свършили и просто са добавили нещо друго. Общо взето ок работа.![]()
1 бр. Chem og на Female seeds, който ще пусна на следващия гроу
3бр. Purple Ghost Candy на Seedsman с 10-12 седмици цъфтеж.
3 бр Tuna God на BC Bud Depot, които са регуларки, но сорта си звучи доста добре, само не знам колко сполучлив ще е вкусът на "опушена риба тон", който бриидъра твърди, че има![]()
при теб сигурно ще са различни, уж е на рандъм какво получаваш. Между другото Attitude seeds при изхарчени 75 паунда също получаваш 9 семки, който са по- яки и всички са различни, ще знам догодина да изчакам малко с празничните оферти.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 769 times
- Been thanked: 448 times
Мнения за барнис фарм?
Няколко поръчки съм правил през сийдсман . Някой китки много добре ,други обратното . Последния път на 2 от един сорт целите станаха фокс тейлс . Shishkabery-Не бих повторил.
Gorilla zkittlez -50/50
Ice cream cake - беше ок ,но точно там стана фала с лисичите опашки.( 2 от 5)
Dos si dos 33 - бих повторил
blue gelato 41 - скоро ще дам отговор живот и здраве.
на роял кралицата Royal skywalker ми хареса ,но иска по дълго време поне при моите условия 10-11+
Няколко поръчки съм правил през сийдсман . Някой китки много добре ,други обратното . Последния път на 2 от един сорт целите станаха фокс тейлс . Shishkabery-Не бих повторил.
Gorilla zkittlez -50/50
Ice cream cake - беше ок ,но точно там стана фала с лисичите опашки.( 2 от 5)
Dos si dos 33 - бих повторил
blue gelato 41 - скоро ще дам отговор живот и здраве.
на роял кралицата Royal skywalker ми хареса ,но иска по дълго време поне при моите условия 10-11+

.png)