Също и тази песен е доста интересна за мен
https://youtu.be/fU5UOg0OQQc
тук Явката изпявя нещо като разтовор с подсъзнанието ну интересна е поне за мен.Вие какво мислите?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
song you like
-
LetsHaveFun
- Нов Градинар

- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 6 times
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
- TeoDora83
- Градинар

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 40 times
От 4 месеца не съм пушила…не ми е добре..детето ми не е добре…но няколко неща ме спасяват докато чакам…..фитнеса..музиката…и този сайт…По дяволите ! Това е велик сайт ! С толкова много съвети …толкова много ценни мисли и добри хора….чета и чета и не мога да спра…Ей точно това ми дава най много сили….
https://youtu.be/0MZ5M3gQaAQ?si=7NBOo29TJC_UzfJe
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Лоша работа! Можеш да опиташ с cbd и/или cbd vape, те се намират легално. Не е като с thc, но може би ще помогне с нещо. А на детето какво му е? Аз моето го лекувам изключително сама и с билки, клеева тинктура и сребърна вода, откак се захванах(след като веднъж я натъпкаха с всякакви пробни антибиотици реших аз да се разправям, но се съветвам с докторката и де) не е боледувала почти. Може да мога да ти препоръчам нещо безвредно за случая, кажи какво му/и е? Много се радвам , че форума те отпуска поне! Обаче внимавай, от лични наблюдения знам, че тук има/имаше и големи нещастници, не се предоверявай на никого! Затова махнахме личните съобщения, точно заради такива, а бяха много яки да си лафиш на лично иначе с отделни хора. И готина песничка, поздрав и за теб самата!TeoDora83 написа: ↑22 Ное 2024, 15:19 От 4 месеца не съм пушила…не ми е добре..детето ми не е добре…но няколко неща ме спасяват докато чакам…..фитнеса..музиката…и този сайт…По дяволите ! Това е велик сайт ! С толкова много съвети …толкова много ценни мисли и добри хора….чета и чета и не мога да спра…Ей точно това ми дава най много сили….![]()
.png)