Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Indoors 2024-обща тема
-
ttanichkaaа
- Has thanked: 6 times
Здравейте , нова съм и искам да попитам няколко неща,възможно ли е да гледам автомат в домашно сътворен бокс с размери 41:32:78см и какво осветление ще ми бъде нужно,нямам никаква предства и ще бъда благодарна, благодаря
))
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
viewtopic.php?f=2&t=1387ttanichkaaа написа: ↑13 Ное 2024, 21:14 Здравейте , нова съм и искам да попитам няколко неща,възможно ли е да гледам автомат в домашно сътворен бокс с размери 41:32:78см и какво осветление ще ми бъде нужно,нямам никаква предства и ще бъда благодарна, благодаря))
Ето тук може да четеш и ти, колежката също е нова. Но много малък бокс си избрала. Прочети по темите още, разгледай дневници..... Ще ти помогнат колегите, но и ти се ориентирай основно сама като за начало.
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
-
iz4adie
- Нов Градинар

- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 25 times
Здравейте, ще споделя първия си опит индор май-август.
Тента MH 0.6/0.6/1.4 м.
Лед MH 100w
Вент. циркулиращ и вент. изходящ
Почва Terra prof средно обогатена
Серия за растеж и цъфтеж на Adv. Nutrients
За малкото си място пробвах с 2 раст. White widow auto (DP) и Watermellon Zkitt. auto (BF) в платнени саксии 18l пълни до към 15l. Кропнах ги по време на растеж, макар и да не им повлия негативно, впоследствие разбрах, че автотата не се режат. Малко преди края на цъфтежа започнаха да жълтеят листата и по съвети от форума ги подсилих за 10 дена с фосфор и калий. Накрая флъш за 10 дена, бране, сушене и т.н.
Рекапитулацията за първия ми грол е
Грамаж WW 28гр. големи и 5гр. малки; Zkitt. 39гр. големи и 15гр. малки глави общо 87гр.
Вкус и аромат добри, силни и наситени
Сила 3-4 от 5 . Искаше ми се повече power
Като за първи опит съм много доволен и благодаря за съветите.
Имам няколко питанки, тъй като мисля да пробвам зимен гроу, ако иска някой да помогне.
1. Попаднах на 2-3 семки, след като растенията са феминизирано авто, това гарантира ли, че семената са също феми авто и стават ли за отглеждане?
2. Каква допълнителна лампа до 50w за цъфтеж бихте ми препоръчали в комбинация с Marshydro 100w,, тъй като площта ми е 0.36 кв.м.?
3. Мисля да опъна мрежа, но не знам дали е подходящо за две растения на такава площ и има ли някакви особености и трудности при отглеждане на мрежа.
4. Не на последно място ме притесняват зимните температури. В стаята пада до 14-15 градуса и няма как да я поддържам висока, тъй като липсвам по 2-3 дни. До колко това ще навреди
Ами това е! Благодаря и поздрави.
Тента MH 0.6/0.6/1.4 м.
Лед MH 100w
За малкото си място пробвах с 2 раст. White widow auto (DP) и Watermellon Zkitt. auto (BF) в платнени саксии 18l пълни до към 15l. Кропнах ги по време на растеж, макар и да не им повлия негативно, впоследствие разбрах, че автотата не се режат. Малко преди края на цъфтежа започнаха да жълтеят листата и по съвети от форума ги подсилих за 10 дена с фосфор и калий. Накрая флъш за 10 дена, бране, сушене и т.н.
Грамаж WW 28гр. големи и 5гр. малки; Zkitt. 39гр. големи и 15гр. малки глави общо 87гр.
Имам няколко питанки, тъй като мисля да пробвам зимен гроу, ако иска някой да помогне.
1. Попаднах на 2-3 семки, след като растенията са феминизирано авто, това гарантира ли, че семената са също феми авто и стават ли за отглеждане?
2. Каква допълнителна лампа до 50w за цъфтеж бихте ми препоръчали в комбинация с Marshydro 100w,, тъй като площта ми е 0.36 кв.м.?
3. Мисля да опъна мрежа, но не знам дали е подходящо за две растения на такава площ и има ли някакви особености и трудности при отглеждане на мрежа.
4. Не на последно място ме притесняват зимните температури. В стаята пада до 14-15 градуса и няма как да я поддържам висока, тъй като липсвам по 2-3 дни. До колко това ще навреди
I don't like the drugs, but the drugs like me 
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2220 times
1. Няма да са фемки със сигурност, а дали ще са авто също не мога да ти гарантирам.iz4adie написа: ↑27 Ное 2024, 12:05 Здравейте, ще споделя първия си опит индор май-август.
Тента MH 0.6/0.6/1.4 м.
Лед MH 100w
2.Толкова слаби лампи само за ЦФЛ-ка се сещам, ако питаш мен си продай ако можеш тази 100 ватовата и си вземи следващия левел просто и си готов.
3.Най-малкото ще ти свърши работа ако тръгват да падат от теглото си, не виждам как би им навредило.
4.2 варианта- Слагаш духалка в стаята, която включваш в таймерче и настройваш да бачка на всеки час по 15 мин. примерно, на най ниска степен, колкото да поддържа темп. ИЛИ взимаш конвектор, който настройваш да не пада под 17-18 градуса в стаята и това е ,той ще си бачка когато трябва.
Keep on growing 
-
iz4adie
- Нов Градинар

- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 25 times
Благодаря за бързия отговор.
Искаше ми се семената да са женски, но уви.
За лед на MH 150w съм мислил и по размер са на "косъм", но се събира, но остава за пролетта като вариант. Харасах една cfl full spect от китайците, просто като временно допълнение за да подсиля цъфтежа
За отоплението мн ми допаднаха идеите, тъй като съм без климатик.
Имам пак питанки.
Колко време или цикли издържат филтрите на MH. Знам че всеки е с различен, но предполагам са близки като експлоатация.
И една питанка, която ме чопли от мн години. През 90-те и 2000те год бях чувал как поливали тревата едни с бира, други с утайка от кафе, а наскоро четох и за прясното мляко, че вдигало качеството. Може да има и други, за които не знам. Та има ли някаква истина?
Поздрави
За лед на MH 150w съм мислил и по размер са на "косъм", но се събира, но остава за пролетта като вариант. Харасах една cfl full spect от китайците, просто като временно допълнение за да подсиля цъфтежа
Имам пак питанки.
Колко време или цикли издържат филтрите на MH. Знам че всеки е с различен, но предполагам са близки като експлоатация.
И една питанка, която ме чопли от мн години. През 90-те и 2000те год бях чувал как поливали тревата едни с бира, други с утайка от кафе, а наскоро четох и за прясното мляко, че вдигало качеството. Може да има и други, за които не знам. Та има ли някаква истина?
Поздрави
I don't like the drugs, but the drugs like me 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Преди да купиш да те предупредя ЦФЛ е абсолютна отживелица,по-добре кои да са лед крушки и прожектори,сега има толкова нови и вършат работа поне.е знам и под "фул спектрум "какво имат предвид,ако свети лилаво още по-зле.Студена,дневна,топла са подходящите светлини просто казано.За домашните торове и приготвяне има тема тук.Някои от тези неща са излишни глупости,други обаче си вършат чудесна работа.iz4adie написа: ↑29 Ное 2024, 16:35 Благодаря за бързия отговор.
Имам пак питанки.
Поздрави
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
Чувал съм ги аз тези, като прохождащ градинар, градски легенди бих казал,освен да си завъдиш гадини, да привлечеш диви животни и да си умиришеш жилището на прокиш,друго не вярвам да постигнеш, ако ти се експериментира с нещо домашно, заповядай тука цял раздел viewtopic.php?t=5&start=60iz4adie написа: ↑29 Ное 2024, 16:35 Благодаря за бързия отговор.
Имам пак питанки.
Поздрави
За лампа ,развържи кесията за някой панел на Марс хидро, ако ти се дават пари може и по-голям бокс, а този си го остави за вегетация;)
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
lag
- Градинар

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 56 times
Здравейте, моля да ме извините ако въпросът ми не е за тук и миля админа да го премести ако не е!
Използвам лампа Марс хидро fc e 4800 като днес установих че диммера (за регулиране на интензитета на светлина, има 25, 50, 75 и 100%) не работи и лампата свети или съвсем леко или на 100%! Моля за съвет от някой запознат, това чест проблем ли е(лампата е работила 3 месеца миналата година и сега 2 месеца) , ремонтира ли се диммера и от какво може да се е получило?
Използвам лампа Марс хидро fc e 4800 като днес установих че диммера (за регулиране на интензитета на светлина, има 25, 50, 75 и 100%) не работи и лампата свети или съвсем леко или на 100%! Моля за съвет от някой запознат, това чест проблем ли е(лампата е работила 3 месеца миналата година и сега 2 месеца) , ремонтира ли се диммера и от какво може да се е получило?
.png)