Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka написа: ↑02 Окт 2024, 13:38
Цветята си ги изгорил с торовете, затова изглеждат по този начин. Какво има в този течен тор? Остави ги поне 10 дни на вода преди да ги отрежеш.
Ще излезе някакво количество. Ще кажа след 10 дни колко ще е. Поне след първия гроу ще съм запознат с какво мога да се сблъскам следващия път. Прикачил съм снимка на съставките.
Това не е подходящо за фазата на цъфтеж. Има прекалено много азот и много малко фосфор, за цветята може би е ок нямам представа. Все пак ще го пушиш, аз не бих торил с такива неща, ако после ми влиза в белия дроб!
Whitesnow написа: ↑14 Окт 2024, 21:45
дравейте от както ползвам лед лампи ми се появява този проблем всеки път. Гледам на кокос уж не трябва да има недостатъци …
Ако всеки път гледаш по един и същ начин-субстрат, торове и тн. и нямаш проблеми, значи е нещо от интензитета на леда ти. На колко санта и на каква мощност си? Каква е лампата, каква е препоръката на производителя?
New написа: ↑05 Ное 2024, 19:30
Здравейте, имам проблем, май светлината им идва в повече. Семената са critical kash на Barny farms. Лампата е LED спектърна 100W
По принцип от светлината ако беше, трябваше и новите листа да имат поражения, а твоите нямат на нито едно. Каква е почвата, дай малко повече инфо?
Здравейте, имам проблем, май светлината им идва в повече. Семената са critical kash на Barny farms. Лампата е LED спектърна 100W
По принцип от светлината ако беше, трябваше и новите листа да имат поражения, а твоите нямат на нито едно. Каква е почвата, дай малко повече инфо?
Почвата е купена от магазин за цвета и торове и беше в черен чувал. А лампата подходяща ли е,понежа не е от гроушоп,а е от магазин за ледосветление
Тази лампа за попълване може и да става, но за вегетация и цъфтеж едва ли.
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!