Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Mokum tulip /C-vibes(Dutch P) x Chem lem (Dark horse)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Чакай да добавя по темата. Тези клонинги седяха от тогава до сега навън, ревегетираха и пак леко цъфнаха(в една саксия бяха) Нарязах от тях по два и ги сложих да ревегетират отново след като се хванат(измих ги преди това, защото са били на терасата) . Нарочно ги бавя цяло лято да седят малки. Майките ще ги опраша за още семе щом пуснат близала, а клонингите са 18/6. И няколко семки, които продължават да излизат от дъното на пакетите.
Но вече не ги слагам при другите, а отделно, защото не знам кое какво е, но знам, че са същите и яки, ще си ги запазя и тях......
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 380 times
Тая година много полен рано стана топло още пролетта и явно диваците озряха бързо ,на места ,дето нямаше грам семка миналата година юни-юли ,сега бяха средно опрашени ,че и някой доста ...,ще взема клонинг ,но е в начална фаза цъфтеж ,ще се вкорени предполагам ,като му вдигна деня и излезе от цъфтеж ?
-
Inna
- Marijuana Mom

Да, то и моите са малко в цъфтеж пак. Като се увеличат часовете светлина и се връщат, колкото по-малко са цъфнали, толкова по-бързо и лесно ревегетират.Prototype046 написа: ↑02 Сеп 2024, 13:20 Тая година много полен рано стана топло още пролетта и явно диваците озряха бързо ,на места ,дето нямаше грам семка миналата година юни-юли ,сега бяха средно опрашени ,че и някой доста ...,ще взема клонинг ,но е в начална фаза цъфтеж ,ще се вкорени предполагам ,като му вдигна деня и излезе от цъфтеж ?
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 380 times
Другото ,което мисля за експериментирам е да опраша с два различни полена една женска единия клон с единия,другия клон с другия и да ги уния преди това ,като фуния с хартия ,така съм виждал,че правят да не се разнася полена извън колонката:)
-
Inna
- Marijuana Mom

Няма как да бъдеш сигурен, че не е хвръкнало. Аз затова опрашвам всичко само с един, да знам че той е бащата.Prototype046 написа: ↑09 Сеп 2024, 00:12 Другото ,което мисля за експериментирам е да опраша с два различни полена една женска единия клон с единия,другия клон с другия и да ги уния преди това ,като фуния с хартия ,така съм виждал,че правят да не се разнася полена извън колонката:)
-
Inna
- Marijuana Mom

Клонингите, вече върнати на растеж. Тук тъкмо се окопитват, затова така странно изглеждат с по едно листо, но след това започват да пускат нормални, така изглеждат в ревегетацияЗасега ги държа без за знам точно какво ще ги правя в чашки по 500мл като сигурно ще ги понакъкцам, топирам още и ще идат в 2 литра.
-
Inna
- Marijuana Mom

Приятели, реших, понеже си нямах друга работа и не знам какво да правя с тези цветя, да пробвам за по-интересно лек руут прунинг за опита просто, а и да видя до колко ще се сдухат. Това се прави на бунзаи, за да седят в малки съдове, а и на мен може да ми е полезно , понеже ги държа дълго в малки съдове и нямам място и всеки пръст нова почва ми е от полза. Ето какво се получи. Този път аз само отдолу ги резнах, иначе в други случаи може и отстрани. После пресадих в 2 литра. Сдухът беше малко повече, отколкото ако само пресаждам(когато въобще няма), два, три дни може би се забавиха така.При пресаждането полях с вуду джус и ползвах мъничко руут бетър, което е сухо на прах.
- Прикачени файлове
-
Inna
- Marijuana Mom

Ами то и аз нямам особени възможности,затова поне си пробвам туй онуй за опит.Тя ти е забранила,защото заради тези безобидни,градинарски занимания могат да ни прецакат живота,разбирам я напълно,защото и аз имам моменти на спек.Сигурна съм,че на никой нямаше да му пука,ако не ни заплашваха с цели присъди и затвори заради.....това?!Можеш обаче да гледаш други цветя,домати,чушки,пак е много полезно и за опита с тези.И да обясняваш за ползите и колко е интересно отглеждането.Докато дойде нашето време.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
Ееее верно ли бе, мен? Понякога се успокоявам, като няма кой да ми трие сол на главата.... Аз реално не виждам какъв е проблемът ако не се хвалиш и не ги изнасяш от вкъщи, освен дерта със шофирането ако недай си боже излезе положителен тест и се водиш на този адрес... Но както е тръгнало, в този резерват ще останат само дерибеите и лапачите на държавна хранилка....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
.png)