Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Super Lemon Haze x GMO by Greenhouse seeds

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1506 times
Been thanked: 1257 times

Spiral написа: 18 Окт 2024, 15:52 Тази снимка е от онзи ден край на 2ра седмица, тези в лилаво са кинговете, а в жълто лимоните. Малкия лимон дръпна добре че го оставих, а другите 2 бяха супер наперени преди пресаждането и явно нещо се стресираха, но новия растеж е нормален. Първо полях по 250мл, а днес по 500мл, но по в средата на кофите, не върху самите растения. Лампата е по-топла от SP-то, нормално, затова я снижих на 40 см от върховете, но на по- малка мощност 28-29%. Влагата е към 60% и първите поливки след пресаждането са си само на руут бустър и хум.киселини и силикат, нека се захванат пък тогава храна. Много се чудих дали този гроу да топирам, ей така за разнообразие да ги оставя, въпреки че лимона е по сативест от кинга и се забелязва, разклоненията им са по-развити. Вие какво мислите да ги резвам ли :D . ПХ 6-6.1

20241017_212649.jpg
Аз бих ги резнал. Ще израстат на различна височина , Ако бяха клонинги от една майка-да, но различни совтов...все ще има някое джудже да остане в сянка и си е разправия.
completely mad
HULKKUSH
Градинар
Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 55 times

Spiral написа: 18 Окт 2024, 15:52 Тази снимка е от онзи ден край на 2ра седмица, тези в лилаво са кинговете, а в жълто лимоните. Малкия лимон дръпна добре че го оставих, а другите 2 бяха супер наперени преди пресаждането и явно нещо се стресираха, но новия растеж е нормален. Първо полях по 250мл, а днес по 500мл, но по в средата на кофите, не върху самите растения. Лампата е по-топла от SP-то, нормално, затова я снижих на 40 см от върховете, но на по- малка мощност 28-29%. Влагата е към 60% и първите поливки след пресаждането са си само на руут бустър и хум.киселини и силикат, нека се захванат пък тогава храна. Много се чудих дали този гроу да топирам, ей така за разнообразие да ги оставя, въпреки че лимона е по сативест от кинга и се забелязва, разклоненията им са по-развити. Вие какво мислите да ги резвам ли :D . ПХ 6-6.1

20241017_212649.jpg
Според мен трябваше вече да си им дал малко храна ,ощес с пресаждането.Виждат се ,че най-долните листна на някои растения са започнали да жълтеят малко .Може би Искат азот и сигурно заради това са ти леко клюмнали растенията.
Ако ги държиш повече дни във вегетация и аз бих ги попитал.
HULKKUSH
Градинар
Градинар

HULKKUSH написа: 20 Окт 2024, 18:06

20241017_212649.jpg
Според мен трябваше вече да си им дал малко храна ,ощес с пресаждането.Виждат се ,че най-долните листна на някои растения са започнали да жълтеят малко .Може би Искат азот и сигурно заради това са ти леко клюмнали растенията.
Ако ги държиш повече дни във вегетация и аз бих ги топирал
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

20ти ден, да прави сте топирах ги, наистина мисля да ги държа поне 6 седмици, а и десния кинг доста взе да дърпа и щеше да има ядове. Над 5ти ред топирах и махнах най-долните 2 за 8 върха общо. Хълк не съм слагал азот понеже те си бяха тъмнички, не си личи от лампата, даже виж на тази снимка левия лимон има нокти, ако не от следващата, по- следващата вече ще почна да слагам. Иначе свежнаха бързо се възстановиха от топирането.
20241021_063646.jpg
Keep on growing :stone:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

Няма никакъв смисъл при пресаждане в такава кофа да се добавя още азот. Това е кофа с нова почва, дори лайт да беше пак щяха да имат премного храна за няколко поливания. нищо, освен за корени нямаше да им трябва.....
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 21 Окт 2024, 11:10 Няма никакъв смисъл при пресаждане в такава кофа да се добавя още азот. Това е кофа с нова почва, дори лайт да беше пак щяха да имат премного храна за няколко поливания. нищо, освен за корени нямаше да им трябва.....
В лайт е да, затова още някоя поливка и тогава ще почна.
HULKKUSH
Градинар
Градинар

Spiral написа: 21 Окт 2024, 12:01
Inna написа: 21 Окт 2024, 11:10 Няма никакъв смисъл при пресаждане в такава кофа да се добавя още азот. Това е кофа с нова почва, дори лайт да беше пак щяха да имат премного храна за няколко поливания. нищо, освен за корени нямаше да им трябва.....
Моя грешка ,не съм разбрал ,че гледаш в почва заредена с храна .Аз гледам в почви без никакъв хранителен запас и оттам разсъждавам така.Свежнали са растенията наистина .
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

HULKKUSH написа: 21 Окт 2024, 18:45
Моя грешка ,не съм разбрал ,че гледаш в почва заредена с храна .Аз гледам в почви без никакъв хранителен запас и оттам разсъждавам така.Свежнали са растенията наистина .
На коя фирма ти е почвата?
HULKKUSH
Градинар
Градинар

Spiral написа: 21 Окт 2024, 19:03
HULKKUSH написа: 21 Окт 2024, 18:45

На коя фирма ти е почвата?
Основното е Suliflor sf1 + горска почва
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Ден 27
Двата кинга с клюмналите листа ги опарих с лампата, пак леко прекалих с интензитета и вдигнах леда с още 10 санта. Добре си вървят, кинговете за топирани растения доста се издължиха и няма май да ги лолипопвам понеже няма много какво да се маха. Лимоните останаха по- ниски , повдигнах ги, но иначе върховете добре се заформят. Мисля че твърде дълго ползвах руут бууста те го дават само първите 2 седмици и имам чувството, че от там имат леки нокти, понеже като проверих си има НПК 1-1-1 в крайна сметка, а и аз давам максималната доза от 5мл на литър. Тази седмица ще са само на Хум. киселини, тъмнеят ми малко. Малко ме притеснява колко стреч ще има от страна на кинговете и се чудя дали да давам пълни 6 седмици вег. Лампата по принцип мога да я вдигна с още 15-20 санта макс. и ако почнат да я приближават много ще трябва да бъзикам интензитета, че да получават правилно количество PAR. Дано да нямам главоболия там :lol: .
1.jpg
Лимоните
лимони.jpg
limon.jpg
Кингове
king.jpg
Най-виското топирано растение, което съм имал :lol:
king d.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”