Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Super Lemon Haze x GMO by Greenhouse seeds

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2222 times

В крайна сметка ще си пусна само голямата палатка, малката с King Juice-a по-нататък, няма да имам времето да им обръщам внимание както трябва. Оборудването си е същото 120 на 120 палатка и FC-6500 марс хидро, за началния стадии ще им пускам SP 3000 с цел да не загрява много палатката, че още е топличко. За първи път ще гледам сорт с дълъг цъфтеж 10-11 седмици, ще се внимава с храната. Торовете са серията на терра акуатика , като единственото друго нещо което взех беше на гриинхаус ПК буустера, заради магнезият в него, който понякога мисля, че ми е в дефицит. Ще се придържам към таблицата, както и с поливките с Kleen всеки 2 седмици в цъфтежа. Искам да видя дали ще помогне със заключванки. Имам достъп до РО вода, която ще меша 50/50 с престояла чешмяна и така ЕЦ-то на водата ми идва към 0.1-0.2. Семките ги взех горе долу като обявиха сорта в сайта им и веднага ги сложих в хладилника като ги получих и наистина са доста пресни. за 24 часа в чашка с РО вода и руут бустър върху ел. одеало на мин. степен да ги топли. си имат добри коренчета. Засял съм ги в малки 7см саксии с лайт микс на био биз като последния сантиметър от чашката им сложих много малко кокос и ги полях със същия микс само с руут бустър.

Сега чакаме :D
20240921_135639.jpg
Keep on growing :stone:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Мега каръшки старт :x :x от 9 само две се показаха напълно, трето изби, но си остана такова, забележете как има стеснено стебло преди първите листенца, мисля че преди време имах такова и не тръгна. 3 видях че са изгнили, а едвам съм ги засял, даже и половин сантиметър навътре нямаха някои. Единствената ми версия е че въпреки коренчетата, които имаха може да не са направили правилен контакт с почвата, даже под някои забелязах парченце перлит, което също може да е попречило. Както и да е сложил съм последната семка от лемон хейза директно в почва и я чакам, както и 3 кинг джуса, добре че имах още семки, едно от кинговете даже почти се е показало за ден, надявам се поне 6 броя да имам. 2 от лемона видях че имаха хубави корени оставих ги и се надявам и от там нещо да избие. Баси другия път ако искам 8-9 броя взимам 20 семки, че да съм сигурен. :lol:
20240928_123250.jpg
20240928_123105.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Как съхраняваш смемките, след като ги получиш? Още от преди, Фърст беше казал, че е най добр в хладилник и по този начин нямам никакъв проблем. Бях забравил да прибера смемки от seedsman повече от година на стайна температура, като лятото си ставаше и жега в помещението и от 14 само 2 ми тръгнаха. Затова, гледам винаги да са на хладно.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Vetrushka написа: 01 Окт 2024, 16:26 Как съхраняваш смемките, след като ги получиш? Още от преди, Фърст беше казал, че е най добр в хладилник и по този начин нямам никакъв проблем. Бях забравил да прибера смемки от seedsman повече от година на стайна температура, като лятото си ставаше и жега в помещението и от 14 само 2 ми тръгнаха. Затова, гледам винаги да са на хладно.
В момента в който ги взех директно в хладилника и не съм ги пипал от тогава, да са прекарали не повече от 4 5 месеца вътре и то нов сорт. До сега не бях имал семки да ми изкарат такъв корен 24 часа във вода, даже не помня да ми са се разпуквали в чашата преди. Карай ,тръгнаха още няколко и чакам още 2-3 джуса също и още една от лимона поне 6 трябва да ги има. Като ги засея в чашките ги слагам на едно ел.одеало на минимална степен съвсем леко ги затопля колкото да стане парниковия ефект. Тия дни вече ще пусна ъпдейт и квото е такова щото първия лимон си върви и да нямам накрая голяма разлика в размерите.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

let's go
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1506 times
Been thanked: 1257 times

Spiral написа: 28 Сеп 2024, 15:19 Мега каръшки старт :x :x от 9 само две се показаха напълно, трето изби, но си остана такова, забележете как има стеснено стебло преди първите листенца, мисля че преди време имах такова и не тръгна. 3 видях че са изгнили, а едвам съм ги засял, даже и половин сантиметър навътре нямаха някои.

Здравей! Това изтъняване ми се е случвало и на мене като правя разсад за домати и чушки. Получава се от заразена почва и по моят край му казват "сечене". Аз го лекувам с разтвор от зелен камък (железен сулфат) 1-2г./1л. или директно поръсвам почвата на саксията, все едно си ръся на филия шарена сол и после поливам. Ако искаш виж с гугъл "сечене при доматите" за повече подробности и снимки за сравнение.
Дано всичко се оправи, стискам ти палци!
completely mad
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Crazy Train написа: 02 Окт 2024, 09:55
Spiral написа: 28 Сеп 2024, 15:19 Мега каръшки старт :x :x от 9 само две се показаха напълно, трето изби, но си остана такова, забележете как има стеснено стебло преди първите листенца, мисля че преди време имах такова и не тръгна. 3 видях че са изгнили, а едвам съм ги засял, даже и половин сантиметър навътре нямаха някои.

Здравей! Това изтъняване ми се е случвало и на мене като правя разсад за домати и чушки. Получава се от заразена почва и по моят край му казват "сечене". Аз го лекувам с разтвор от зелен камък (железен сулфат) 1-2г./1л. или директно поръсвам почвата на саксията, все едно си ръся на филия шарена сол и после поливам. Ако искаш виж с гугъл "сечене при доматите" за повече подробности и снимки за сравнение.
Дано всичко се оправи, стискам ти палци!
Благодаря ти за съвета, не го знаех това. Гледам по-често влизаш, нещо скоро мислиш ли да пускаш?
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1506 times
Been thanked: 1257 times

[/quote]
Благодаря ти за съвета, не го знаех това. Гледам по-често влизаш, нещо скоро мислиш ли да пускаш?
[/quote]

За съжаление не успявам да кача снимки. Пробвах при лютите чушки да кача и не се получи. Май трябва Скорпи да види какво става, защото на други места си качвам без проблем. Иначе съм пуснал три LSD-та на барни още на 01.09 и вървят много добре.
completely mad
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Това е положението горните 3 са лимоните долните 4 са кинговете, май май ще запазя малкото, взе да се развива. Пиша го край на 1ва седмица, поливам с руут буустер, хум. киселини, силикат и малко основна гроу на терра акуатика. темп е 25-26 гр. влагата 60-70%.
20241007_175852.jpg
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Тази снимка е от онзи ден край на 2ра седмица, тези в лилаво са кинговете, а в жълто лимоните. Малкия лимон дръпна добре че го оставих, а другите 2 бяха супер наперени преди пресаждането и явно нещо се стресираха, но новия растеж е нормален. Първо полях по 250мл, а днес по 500мл, но по в средата на кофите, не върху самите растения. Лампата е по-топла от SP-то, нормално, затова я снижих на 40 см от върховете, но на по- малка мощност 28-29%. Влагата е към 60% и първите поливки след пресаждането са си само на руут бустър и хум.киселини и силикат, нека се захванат пък тогава храна. Много се чудих дали този гроу да топирам, ей така за разнообразие да ги оставя, въпреки че лимона е по сативест от кинга и се забелязва, разклоненията им са по-развити. Вие какво мислите да ги резвам ли :D . ПХ 6-6.1
20241017_212649.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”