Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Drug тестове на КАТ

Цялата важна информация на едно място
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 728 times
Been thanked: 1012 times

Мой познат вечера го сурнал някакъв , викнали КАТ , само тест за алкохол им направили. И се озадачих , това ми изпадна като информация. Та карайте вниметелно и без притеснения, засега....
По анекдотични данни можем да сметнем, че в момента МВР имат дефицит на Дръгчек 5000 (по-известен като Фашкия 5000) и в момента не се извършват много тестове за наличие на наркотици в слюнката на водачи.
Приятелски съвет е да не се издавате...ако прасенцата се опитват нещо да ви блъфират, шансовете в момента са доста големи да е точно това - блъф.
Източник: Liberty 420
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Прикачени файлове
foto_no_exif(4).jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Публикувам това тук,считам, че ще е полезно за всички водачи, НЕ правя никаква реклама и не съм взел и една стотинка за този пост, ако шефовете преценят, че не е ок да го изтрият. + Liberty420 не заса.тават току така с името си зад кой да е продукт, освен ако те самите не са го подложили на достатъчно изпитания.
ВАЖЕН ПОСТ - НОВАТА ФОРМУЛА НА Detox Spray ! 💥

Загатнахме в предишния ни пост, че се забърква нова формула, която да прецаква антителата на Фашкия 5000 и да помага дори за "други работи". Новостите в продукта са:
- Ново, по-голямо шише с повече детокс в него
- По-висока концентрация на активни съставки
- Нов вкус

Относно "другите работи", имаме проверка и успешно изчистване на екстази (МаДаМА) 12 и 15 часа след последен прием. Това ни дава убеденост, че подпомага и изчистването на метамфора и амфора (поради сходния състав на трите).

Новата формула продължава да си е ефикасна и при употреба на канабиноиди по посочения вече модел (след 4-ти час след употреба).

👌Това е СПОНСОРИРАН пост!
👌Това е ИЗПИТАНА информация!
👌Това е ДОБРА новина!

От една страна гарантира, че хора, които са "под въздействието на..." няма да могат да се възползват и да шофират ошашавени, от друга гарантира на достатъчно отговорните хора, че няма да им вземат колите, книжките и свободата.

Линк как да се сдобиете с новата формула - в коментарите 👇
https://detox-spray.bg/
Източник:Liberty420
Прикачени файлове
foto_no_exif(5).jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5501 times

Peggy Zina написа: 10 Юли 2024, 15:08 Публикувам това тук,считам, че ще е полезно за всички водачи, НЕ правя никаква реклама и не съм взел и една стотинка за този пост, ако шефовете преценят, че не е ок да го изтрият. + Liberty420 не заса.тават току така с името си зад кой да е продукт, освен ако те самите не са го подложили на достатъчно изпитания.
ВАЖЕН ПОСТ - НОВАТА ФОРМУЛА НА Detox Spray ! 💥

Загатнахме в предишния ни пост, че се забърква нова формула, която да прецаква антителата на Фашкия 5000 и да помага дори за "други работи". Новостите в продукта са:
- Ново, по-голямо шише с повече детокс в него
- По-висока концентрация на активни съставки
- Нов вкус

Относно "другите работи", имаме проверка и успешно изчистване на екстази (МаДаМА) 12 и 15 часа след последен прием. Това ни дава убеденост, че подпомага и изчистването на метамфора и амфора (поради сходния състав на трите).

Новата формула продължава да си е ефикасна и при употреба на канабиноиди по посочения вече модел (след 4-ти час след употреба).

👌Това е СПОНСОРИРАН пост!
👌Това е ИЗПИТАНА информация!
👌Това е ДОБРА новина!

От една страна гарантира, че хора, които са "под въздействието на..." няма да могат да се възползват и да шофират ошашавени, от друга гарантира на достатъчно отговорните хора, че няма да им вземат колите, книжките и свободата.

Линк как да се сдобиете с новата формула - в коментарите 👇
https://detox-spray.bg/
Източник:Liberty420
Оо, интригуващо! Благодаря!
П. Цанков
Has thanked: 1 time

Здравейте. А отчита ли drug check употребата на cbd,ако то бъде приемано без да има контакт с устната кухина? Под формата на хапче? Прочетох че са правени тестове приема под вид на хапчета и са били отрицателни!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

П. Цанков написа: 24 Юли 2024, 07:57 Здравейте. А отчита ли drug check употребата на cbd,ако то бъде приемано без да има контакт с устната кухина? Под формата на хапче? Прочетох че са правени тестове приема под вид на хапчета и са били отрицателни!
Капсулата си е капсула , хапчето си е хапче. При хапчето имаш директен контакт с устната кухина.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Временно преустановяваме продажбата на тестер фашкия 5000.
Жегите скапват тест-касетите...дори 20-на минути на над 35 градуса може да са пагубни, а не можем да гарантираме на каква температура куриерите ги транспортират.
Живот и здраве от септември ще обмислим подновяване на услугата.
Не забравяйте, че същото важи и за това, което правят/ползват и КАТ. Ако успеете да забавите с 15-20 минути теста, след като са извадили тест-касетата от хладилната чанта...шансовете ви за отрицателен нарастват доволно.
Източник: Liberty420
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Peggy Zina написа: 19 Сеп 2024, 17:57 Не мога да скрия отвращението си от вчерашния случай. Жената пострадала на легло, тия льохмани я прибират в ареста.... Публикувам и 2 видеа. По-нататък ще публикувам и други техни "геройства" от отминаващото лято.
Арестували пострадалата при удара от кола с мигранти в София
Антоанета Борисова е шофьорът на автомобила, ударен от кола с 11 мигранти, опитвала да избяга от полицията. Екшънът се разигра в София в понеделник. След катастрофата Борисова е арестувана.
„Прибирайки се от работа по Околовръстното шосе, чух полицейски сирени. Колите почти спряха, след което се случи ударът. Изгубила съм съзнание, не помня нищо до момента, в който видях полицайка до мен. Тя ме попита дали съм добре и дали искам да се обадя на някой близък. Откараха ме в болница, където ми направиха скенер и ми взеха кръв за изследвания. Три часа по-късно дойдоха полицаи, за да ми направят проба за алкохол и наркотици, на което се съгласих веднага. Дадох пробата за алкохол, след това и тази за наркотици. Оказа се, че имам положителна проба за опиати – казах, че съм пила хапче за главоболие на обяд. Предложих да направим и кръвен тест и ме закараха във ВМА. Там дадох кръв и малко по-късно се оказа, че съм задържана за 24 часа в Пето районно”, разказа Борисова пред Нова телевизия.

В ареста тя била настанена при мигрантите и „човекът, който за малко не отнел живота ѝ“. Борисова допълни, че това се случва на фона на травмите, които е получила.

„Оцелях по чудо, в момента живея втори живот“, сподели още пострадалата и допълни, че полицаите са казали, че колата с мигрантите е карала с почти 200 км/ч.

Светлана Найденова, сестра на Антоанета, сподели, че научила за катастрофата от колеги на пострадалата. Тя допълни, че в протокола на МВР е описано подробно какво се е случило и от него става ясно, че Антоанета не е била употребила наркотици.

Адвокат Силвия Петкова определи случилото се с Антоанета като „произвол“. „Един от основните принципи, които трябва да се спазват в случай на задържане, е този на необходимостта. Много често Европейският съд по правата на човека осъжда България по такава причина“, каза още Петкова. Тя допълни, че в случая с Борисова няма обстоятелства, които да налагат нейното задържане.
По-късно от МВР коментираха случая за NOVA, като посочиха, че пътно-транспортното произшествие е квалифицирано като тежко, което налага участниците в него да бъдат тествани за наркотични вещества и алкохол. Затова такива са направени и на водача на пострадалия автомобил, допълват властите.

След данните, представени от потърпевшата, е разпоредена е допълнителна проверка относно законността на действията на служителите на реда.
Владимир Тодоров: Пробата е задължителна и за виновния, и за потърпевшия, но има и полицейски произвол

Жертва или нарушител на закона е пострадалата при инцидента с мигранти в София, коментира представителят на Българска асоциация на пострадали при катастрофи
Антоанета Борисова се оказа в центъра на полицейската гонка на нелегални мигранти. След катастрофата тя е арестувана.

Жертва или нарушител на закона е тази жена коментира пред NOVA Владимир Тодоров от Българска асоциация на пострадали при катастрофи.

„Пробата е задължителна и за виновния, и за потърпевшия. За съжаление, има полицейски произвол – полицейските органи трябва да преценят дали може да извърши престъпление, дали да бъде задържан. В случая жената не трябва да бъде третирана като престъпник”, заяви Тодоров. По думите му е публично известно, че около 5% от тестовете са грешно положителни.

„Антоанета Борисова може да обжалва заповедта за задържане и може да претендира за неимуществени вреди, които са ѝ нанесени, защото този стрес да бъде третирана като престъпник за 16 часа, не е нормално”, смята той.

Според Тодоров при такива нарушения е достатъчно да се отнеме свидетелството за управление на МПС на шофьора: „Ако човекът не буйства, не е опасен и не са намерени други вещества в автомобила, защо да го задържаш?”, попита той.
Източници: https://fakti.bg/bulgaria/913247-arestu ... ti-v-sofia
https://fakti.bg/bulgaria/913328-vladim ... i-proizvol
https://www.youtube.com/watch?v=w75kR63nFjw
https://www.youtube.com/watch?v=nrbQHGH1WrY
Случаят в развитие + 2 видеа в линка долу : Антоанета Борисова: Ще обжалвам всичко

Очаквах обаждане с извинение за причиненото неудобство, но никой не го направи, заяви жената
Жената, пострадала в катастрофата с мигранти в София, е окончателно призната за невинна, след като беше подложена на унижение и арест, които продължиха 16 часа. Антоанета Борисова, която бе задържана и тествана за наркотици веднага след инцидента, получи отрицателен резултат от полевия тест, който беше доказано фалшив. Това стана ясно след като в събота вътрешният министър Атанас Илков официално съобщи, че кръвната проба на Борисова, взета по време на инцидента, не съдържа никакви забранени вещества.
Борисова, която претърпя сериозни физически и емоционални травми след катастрофата с автомобил, превозващ 11 мигранти, самостоятелно направи второ кръвно изследване в Съдебна медицина. Резултатите от него потвърдиха първоначалното заключение – в кръвта ѝ няма следи от наркотици. Това показва, че обвиненията към нея са били неправомерни, а тестът, използван срещу нея, е бил неточен.
„Ще търся правата си и ще стигна докрай, защото преживях истински ад“, заяви Антоанета Борисова в ефира на предаването „Здравей, България“ по NOVA. Тя сподели, че много хора са изправени пред подобни обвинения и това оставя трайни психически белези върху тях. Борисова подчерта, че докато истината излезе наяве, обвинените често губят работата си и биват унижавани публично като наркозависими.
Въпреки доказателствата за нейната невинност, шофьорската книжка на Борисова все още не ѝ е върната. Тя изрази разочарованието си, че до момента никой не ѝ се е извинил за преживяното. „Очаквах обаждане с извинение за причиненото неудобство, но никой не го направи. Затова ще обжалвам всичко – ареста и неправомерното отнемане на свидетелството ми за управление“, категорична е тя.
Какво обезщетение ще иска от държавата жената с фалшиво положителен тест за наркотици
Адвокатът на Антоанета Борисова разкри подробности за случая
В столицата се разигра инцидент, който повдигна сериозни въпроси относно процедурите на правоприлагащите органи и защитата на правата на гражданите. Антоанета Борисова, жертва на пътнотранспортно произшествие, причинено от автомобил с мигранти, обяви намерението си да потърси правата си по съдебен път след поредица от смущаващи събития, последвали инцидента.
Случаят привлече вниманието на обществеността, когато стана ясно, че въпреки травмите, получени при сблъсъка, Борисова е била задържана в ареста за 16 часа. Причината за задържането ѝ е била фалшиво положителен тест за наркотици, проведен на мястото на инцидента. Този развой на събитията постави под въпрос не само точността на използваните тестове, но и процедурите за третиране на пострадали при пътни инциденти.
Адвокат Силвия Петкова, която представлява интересите на Борисова, разкри подробности около случая в ефира на сутрешния блок "Здравей, България" на NOVA. "Не ми е известно вътрешният министър да се е извинил на клиентката ми. Не са я уведомили, че кръвната ѝ проба е готова. Тя има отрицателен резултат на кръвна проба, която тя сама е направила", заяви Петкова, подчертавайки липсата на комуникация от страна на властите и нарушенията на правата на своята клиентка.

Юридическата стратегия, очертана от адвокат Петкова, включва няколко последователни стъпки. Първоначално ще бъде оспорена заповедта за задържане, издадена от служител на "Пътна полиция". Следващата фаза ще включва обжалване на заповедта за отнемане на шофьорската книжка на Борисова. Едва след приключването на тези процедури ще се пристъпи към искане за обезщетение за претърпените вреди.

Източници: https://www.dunavmost.com/novini/antoan ... am-vsichko
https://www.dunavmost.com/novini/kakvo- ... narkotitsi
https://www.youtube.com/watch?v=PizBAAhs_rM
https://www.youtube.com/watch?v=guFrlufGT74
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Inna написа: 23 Дек 2024, 09:51 Баахти мършите нагли и безсрамни! А могат ли да отнемат автомобил, който не е на името на шофьора? Спират ме мен да речем, излиза ми нещо и аз карам чужда кола, тогава какво се случва?
Статията е от 2023а , таман като ги приеха промените , но е разгледано мн добре.
https://advokatbozov.com/%D0%B8%D0%B7%D ... 1%86%D0%B5
Работата , е че това с оценката си е стъкмистика с две думи цап-царап за раята , вече знам за случаи коли за 200бона да се оценяват за 30-40 и др. Как така за едно и също престъпление един ще плати 5 бона, друг 10 , трети 100, нали всички сме равни!? За търговете ако решите да си цапате ръцете със сиромашка кръв , и че ще ударите кьоравото мн се лъжете - първо полицаите са обрали за себе си и техните хора каквото има хубаво, останалото е старо желязо на завишени цени - коли дето и на вторични няма да ги вземат им искат 2-3бона :lol: , да си ги заврат дето слънце не огрява! Преди години продадоха на един човек лъскава кола, всичко точно а у, тя се оказала без трансмисия и двигател :lol: , та от тея цървули не бих купил даже и дъвка.
Иначе , Божанков се похвали , че внесъл бил промени относно тестуването. Но не бързайте да се радвате , едно е да ги внесе, друго е да ги гласуват, трето е да ги приемат + какво аджеба внася, по - долу съм ги качил. Отделно всичко ,поднесено от този господин подлагам на съмнение, тъй като той и неговото ПГ гласуваха със "ЗА" онези безумни поправки, относно тестуването - конфискацията на МПСта - и после оправданието им беше , "че не били чели какво гласували", което е мега несериозно за хора, на които обществото е гласувало доверие. И август 2023та буквално той и бившата му ПГ - БСП+ други видни политици се биеха кои да ходят по телевизиите да се хвалят как справедливостта сега щяла да възтържествува. Заформя се една лавина от дела срещу държавата....
Прикачени файлове
Screenshot 2024-12-23 at 15-18-53 Facebook.png
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Ако данните, изнесени от тоя клоун, са истина (в което винаги трябва да се съмняваме), то те са потресаващи!
- 40 000 теста за година = 2 млн. лева за тестове похарчени
- 3400 или под 10% от тях позитивират...значи 9 от 10 души са спрени и тествани без никакви данни за употреба
- Повече от половината позитивирали са казали "Bullshit" и са отишли на лабораторна проба, където, воала...половината са и получили Отрицателен резултат
- По-точно 1095 отрицателни лабораторни резултата от 3400 позитивирали на фашкия 5000
Обобщено - Тествали са 40 000 души, от които само 2300 са се оказали действително позитивни. Всеки трети позитивирал на фашкия 5000 е фалшиво позитивирал. Един на трима!
А онзи ден, същият този клоун, каза че МВР разполагало само с точни машини и технология за детекция. Представяте ли си? Тоя тест греши в 1 на 3 позитивни теста и това се смята за върха на точността...
Само за полеви консумативи МВР харчи 2 милиона лева годишно, за да отнеме книжките и автомобилите на има-няма 2000 човека за "след употреба".
Това са 1000 лева похарчени на заловен човек средно!
България продължава да е единствената държава в СВЕТА с такъв безумен модел на "превенция". Ще мине време и това ще се изучава в учебниците като най-тъпото нещо, сътворено от Бг политическата класа...
Валери Симеонов го предложи, Бойко Борисов го подкрепи...а дружно и съвкупно ПП-ДБ, ГЕРБ, Възраждане, БСП, ДПС и ИТН го усилиха по 100...
ИЗТОЧНИК: https://www.facebook.com/liberty420/?locale=bg_BG
Прикачени файлове
Screenshot 2025-01-10 at 13-11-23 liberty 420 – резултати от търсенето Facebook.png
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”