Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Поръчка на Golden Teacher grow kit от чуждестранен магазин. Излагам ли се на голям риск?

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
BoratSagdiev

Здравейте! Дълги години се боря с редица психологически проблеми и след тестване на разнообразни когнитивни техники, медитации и т.н. стигнах до халюциногенните гъби. Проблемът е, че в България психаделиците не са легални, съответно ако направя поръчка на grow kit излагам ли се на риск да ме осъдят за притежание?

След известно проучване стигнах до това, че е категорично забранено, но от друга страна тук-там излизат публикации/мнения, че grow kit-овете всъщност не съдържат нелегалните вещества. Като абсолютно начинаещ можете ли да ме ориентирате за повече информация и като цяло да ми ударите рамо в решаването на дилимата - да поръчам или по-добре да не рискувам.

Благодаря!
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 849 times
Been thanked: 431 times

Здравей и добре дошъл!
От юридическа гледна точка не нарушаваш закона, защото това все още не са гъби и го поръчваш от Холандия,където това е разрешено за продажба и съответно като член на ЕС не е незаконо да го купиш от там.
Не зная нашите безмозъчни институции и органи как го тълкуват това, но най много да я задържат. Едва ли ще има някакви други последствия. Същото важи и за т.н трюфели.
Ако си решил да пробваш само от любопитство по добре недей. Прочети повече и се подготви за Това Приключение, защото може да се окаже най-великото Пътуване в живота ти.
BoratSagdiev

Bathory написа: 24 Сеп 2024, 08:55 Здравей и добре дошъл!
От юридическа гледна точка не нарушаваш закона, защото това все още не са гъби и го поръчваш от Холандия,където това е разрешено за продажба и съответно като член на ЕС не е незаконо да го купиш от там.
Не зная нашите безмозъчни институции и органи как го тълкуват това, но най много да я задържат. Едва ли ще има някакви други последствия. Същото важи и за т.н трюфели.
Ако си решил да пробваш само от любопитство по добре недей. Прочети повече и се подготви за Това Приключение, защото може да се окаже най-великото Пътуване в живота ти.
Благодаря за отговора! Уви, стигнах до психеделиците, защото се боря с много тежка тревожност и това, което прочетох за гъбите звучи доста обнадеждаващо. Но, разбира се, законовата страна на нещата доста ме притеснява и не знам дали в края на краищата няма да ми струва много повече отколкото си представям.
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”