Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Indoors 2024-обща тема
-
Banderas
- Градинар

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 60 times
HULKKUSH благодаря ти за изчерпателния и точен отговор братле. Ставал съм свидетел как за 2-3 дни всички глави изсъхват като почнат така да горят листата, а от толкова информация която изчетох се обърках. То не беше силни лампи , проблеми с корените , преполиване…
Но това е с прехранването е най- възможната причина . Ще послушам съвета ти . Това с изгарянето е почти единичен случай , и се получава само на най-ниските растения. Високите са добре за сега , и могат да понесат още храна . Лампите са нови , и явно ги беше натиснала светлината в началото. Станаха по-ниски растения с дълги долни клони , и много пъпки по тях, но така не наливат долните части на растенията. Високите растения са с по-голямо разстояние на възлите , и цялото растение се развива доста по-добре , и долните глави наливат и стават доста по-добри. А за дефицита на калций … предположих че съм прекалил с азота , и от там се е заключил. Просто търсих причини за случващото се.
Но това е с прехранването е най- възможната причина . Ще послушам съвета ти . Това с изгарянето е почти единичен случай , и се получава само на най-ниските растения. Високите са добре за сега , и могат да понесат още храна . Лампите са нови , и явно ги беше натиснала светлината в началото. Станаха по-ниски растения с дълги долни клони , и много пъпки по тях, но така не наливат долните части на растенията. Високите растения са с по-голямо разстояние на възлите , и цялото растение се развива доста по-добре , и долните глави наливат и стават доста по-добри. А за дефицита на калций … предположих че съм прекалил с азота , и от там се е заключил. Просто търсих причини за случващото се.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Привет! Още съм на кантар да правя ли дневник. Двете големи са на 10 дена като едното е едно такова сдухано и се чудя дали да го хвърлям - Mimosa Evo на Barneys. Малкото е пърпъл пънч и то нещо не ми харесва от 2 дена седи така....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8084 times
- Been thanked: 5478 times
Това според мен ще се оправи. Понякога някои са по-чувствителни в началото, примерно поливане или нещо си с коренчетата, но като поизрастват минава и си стават норнални, даже яки в писледствие. Остави си го още, да запълни чашката. Виж нещо с условията за корените, обикновено така се кривят като имат проблем с тях. Ако имаш дай им няйакви бактерийки, нещо за корен, може и на малкото. Аз, поне не бързам да ги хвърлям, е вече ако цикли така безкрайно.....Peggy Zina написа: ↑19 Сеп 2024, 10:54 Привет! Още съм на кантар да правя ли дневник. Двете големи са на 10 дена като едното е едно такова сдухано и се чудя дали да го хвърлям - Mimosa Evo на Barneys. Малкото е пърпъл пънч и то нещо не ми харесва от 2 дена седи така....
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Прецаканите листа няма да се оправят, гледай новия растеж как е .
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Цветята си ги изгорил с торовете, затова изглеждат по този начин. Какво има в този течен тор? Остави ги поне 10 дни на вода преди да ги отрежеш.
.png)