Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Люти чушки
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
Първата чушка от Българския дух, води се по-цитрусова от каролината, скоро ще я пробваме.
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Новите попълнения към чушките
Keep on growing 
- Spiral
- Баш Градинар

Вляво е БГ моркова, в средата кайен и вдясно хабанерото
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1524 times
- Been thanked: 1272 times
-
Inna
- Marijuana Mom

Честно да ти кажа нямам никаква представа?!Crazy Train написа: ↑09 Сеп 2024, 01:36 Опитвам се да кача снимка, но нещо не се получава. Комресирани са и пак не става.
Ина, може ли помощ?
Освен да е много голяма или самото компресиране нещо да не става както трябва...... Ако го правиш по обичайният начин не виждам какво да е, колеги?
- Crazy Train
- Баш Градинар

Гледах размера и форматът на твои снимки. Мойте са същият формат, размера е малък-35kbit. Явно някъде бъркам. Язък! Много кокетна чушка исках да покажа.Inna написа: ↑09 Сеп 2024, 09:40Честно да ти кажа нямам никаква представа?!Crazy Train написа: ↑09 Сеп 2024, 01:36 Опитвам се да кача снимка, но нещо не се получава. Комресирани са и пак не става.
Ина, може ли помощ?
Освен да е много голяма или самото компресиране нещо да не става както трябва...... Ако го правиш по обичайният начин не виждам какво да е, колеги?
completely mad
-
Inna
- Marijuana Mom

Ето тези двечки, които са ми на двора. Тази кривата беше с някакво стряскащо име- Луцифер дрийм или нещо, но не е пък чак толко люта. Мен другата ми изглежда по-голяма отрова. Ще оставя семки и ще ги надпиша, за да ги изгледам по-старателно. А според вас заслужава ли си да иставям сегашни храстчета за следваща година? Защото ние на село винаги си ги почваме от семка всяка година и се чудя дали да се разправям да ги държа зимата?Знам, че не са точно и само едногодишни, а би могло да си ги гледаш, но има ли смисъл според вас?
- Crazy Train
- Баш Градинар

Има смисъл според мене. От семка трябва да се чака повече от колкото презимувала. Понеже много ми допада халапеньото, съм си засадил две (да се крепят) в един 50л. варел и зимата го прибирам в една неотопляема, но светла стая, в която температурата пада до 4-6*С февруари. Слагам еден дебел мулч да пази влгата, поливам го много рядко, колкото да не е сухо и края на март го изнасям в оранжерията при доматите. Като усети топлото се събужда, избиват нови пъпки и се разлиства много бързо, цъфти, връзва и края на май вече имам чушлета.Inna написа: ↑15 Сеп 2024, 15:44 Ето тези двечки, които са ми на двора. Тази кривата беше с някакво стряскащо име- Луцифер дрийм или нещо, но не е пък чак толко люта. Мен другата ми изглежда по-голяма отрова. Ще оставя семки и ще ги надпиша, за да ги изгледам по-старателно. А според вас заслужава ли си да иставям сегашни храстчета за следваща година? Защото ние на село винаги си ги почваме от семка всяка година и се чудя дали да се разправям да ги държа зимата?Знам, че не са точно и само едногодишни, а би могло да си ги гледаш, но има ли смисъл според вас?
Ако имаш място дето да не мръзнат нищо не губиш, ако опиташ. Само да вметна, че в по-малки саксии (5л) не ми се получи. В 12л кофа нямаше проблем. Успех ти желая!
completely mad
-
Inna
- Marijuana Mom

.png)