Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Моля да ми даде някой съвет и помощ относно пушенето
Незнам дали тук е правилно да пиша и питам за това.. но все пак ще рискувам . Искам да си намирам свободно и да си пуша и не разбирам ,защо се оказва толкова трудно.Има толкова много поне в Бг, предполагам и в моя град който все пак не е малък ..Но се оказва много трудно за мен самата да си намирам …постоянно трябва да се моля на познати, което си е доста мъчително и дразнещо.Не съм в такава среда.не че има значение но съм майка на дете със проблеми в развитието и просто имам нужда от това .. Но се оказва много трудно…Някой може ли да ми даде съвет как и къде и просто да си взимам когато ми се иска.Не искам проблеми, опасности и тн .Просто моля за помощ някой да ми обясни..Извинявам се предварително ако всичко което написах не е уместно тук
-
Dimitrov33
- Нов Градинар

- Been thanked: 2 times
Здравей , с жена ми прочетохме и много харесахме и се смяхме на поста ти ! Аз също не разбирам защо е толкова трудно и сложно човек да се отпусне по неговия си начин , намирам го за тъпо дори ! По принцип , няма значение в кой град и в коя държава съм , отивам в парка и си намирам хубаво за пушене от младите момичета и момчета , ако ки допадне офертата и нещото , взимам номер и така … тази година за първи път си посадих мое нещо и си го гледам все оше на терасата и няма да се моля на никой повече … ще си гледам на терасата но при мен това е позволено , не знам при теб как е ! Успех в начинанията 
Ми то направо си е за смях, имаш пари искаш да пушиш а нямаш от кой да си вземеш , тук не е толкова лесно…то и не знаеш какво ще ти дадът … ако е някой случаен..но и такива не съм виждала..а за сеенето съм се замисляла но става много сложно…на терасата все някой ще го види а и предполагам че ще мирише силно…загубена работа просто…
-
Dimitrov33
- Нов Градинар

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Здравей, какъв сорт и вид е, предполагам, че е автомат. Кога е стартирано и производителя какво казва за сорта. Много често, дават по къс срок и му трябва поне 2 седмици повече . Най добре се разбира с хубава лупа или микроскоп, гледат се трихомите на растението. В началото са прозрачни, после помътняват стават бели и когато вече презрява започват да имат кехлибарен цвят. Най добре е когато всички са бели, а някой са започнали да стават и кехлибарни, аз им казвам бирениDimitrov33 написа: ↑20 Авг 2024, 20:08 Моля някой да ми каже кога да го бера !! Трябва ли му още време ?
-
Dimitrov33
- Нов Градинар

-
Dimitrov33
- Нов Градинар

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Власинките се наричат Пистили, а на теб ти трябват трихоми.Dimitrov33 написа: ↑21 Авг 2024, 11:31 Щом кихлебарените власинки са индекс за готовност то аз мисля че са готови , пускам ти някоя друга снимка да ми потвърдиш !
https://www.royalqueenseeds.com/blog-ca ... tance-n430
-
Dimitrov33
- Нов Градинар

Не съм чел по темата и ми е като в тъмна Индия , разгледа ли снимките , как ти се струва ?
-
Dimitrov33
- Нов Градинар

Да , определено разбрах какво имаш предвид ! Прочетох
.png)