Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Purple Rain - 2024

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

Иначе честито и дай самоук репорт вид ефект ,трайност, от 1 до 10
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 734 times
Been thanked: 1020 times

Prototype046 написа: 25 Юли 2024, 00:15 Дядовата ръкавичка малко ,от малкото пространство идват също различни проблеми
Ми с квото разполагам в него гледам, и аз искам стая да я наблъскам с 50-60 китки, ама това е положението.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Отиваме към заключителните постове, да ме извинявате за отсъствието.Не знам този дневник към ganja провалите ли да е, очаквах повече. С няколко изречения - големи риби в плитки води(бокс). Имаха много потенциал в тях през вегетацията. Занапред вегетация в крайните саксии 2-2 и половина седмици макс. В едни по-нормални условия щяха да дадат 80-100 грама всяко, сега дадоха толкова всички общо, без пуканките. Бе научих се по-трудния начин, че лятото без климатик не става:) Сложил съм ги да отлежават, не бързам да ги пуша като цяло :stone: Свих една от Laughing Buddha типичното вдигане като за сатива+яко параноясване. По-нататък като отлежат ще опиша по—подробно....
Прикачени файлове
foto_no_exif (9)-min.jpg
foto_no_exif (10)-min.jpg
foto_no_exif (11)-min.jpg
foto_no_exif (12)-min.jpg
foto_no_exif (13)-min.jpg
foto_no_exif (14)-min.jpg
foto_no_exif (15)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

До къде я докара с аутдоора ? ,нали беше пуснал навън
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Prototype046 написа: 13 Авг 2024, 00:47 До къде я докара с аутдоора ? ,нали беше пуснал навън
За аутдора дневник не правя, от съображения за сигурност, ще пусна снимки на реколтата ако си ги обера аз.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”