Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Зимен експеримент

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2120 times
Been thanked: 3740 times

Така е от 4.3кг. мокро, остана 460 грама сухо, говоря за Critical + 2.0 outdoor, на другите растения дори по - скоро към 10%
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

от това клонче на снимката може да има 15 грама.....Значи да ,1/3 е твърде оптимистично май за съжаление:)
xploder
Градинар
Градинар
Has thanked: 351 times
Been thanked: 216 times

Дивака напушва меко, не дразни на гърлото и ме събаря. Пускам си музичка и си лягам да чиллвам.
От предния гроу изкарах от 3 растения 160гр общо (мокро), така че съм много доволен. Само от едно цвете да изкарам близо 300гр... ПЕСЕН :)
Знам, че не са кой знае какво, но като за начинаещ и с минимални инвестиции си ми е екстра. И 20гр сухо да е, знам че съм си го отгледал аз и ми е кеф :)
xploder
Градинар
Градинар

Здравейте! Отдавна не бях писал, надявам се всичко с вас да е Окей!
Тия дни пуснах две семки, но едната не тръгна. Другата е вече ден 5 над почва, но температурата в бокса през светлата част е 38 градуса. Дали ще се отрази много зле на китката :?
Авто на Рояла - Джудже.
Ще е на режим 20/4 от до.
Почвата купешка използвана при предния гроу. осветлението същото.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Това е много висока темп за бебета.Гледай да има и влажност,гледай най-топлите часове на деня да се падне тъмния период,като може да бъде и 18/6 с тази цел,да е отворено да излиза тази жега,вентилатори....Може да не включваш веднага ХПСто(ако още си с него 70 вата),а ползвай засега другите само,те стават за бебета.Когато стане растенийцето по-големичко по ще издържа на жега,но все пак гледай да е до 30 по възможност.Не го поливай постоянно за да неутрализираш жегата във въздуха,това би било грешка.
xploder
Градинар
Градинар

Много благодаря Ина. 34 градуса смъкнах, ХПС-то е същото но вече работи, ще я спра и ще я пусна след някоя друга седмица. Сложих му вчера зелени листа от стайните ми цветя да задържа влагата :) Слагам мокри парцали и влагата се вдига до 50ка
Ще се стремя да спазвам съветите ти. Много благодаря
xploder
Градинар
Градинар

Royal Dwarf, ден 11 над почва
foto_no_exif (3).jpg
Пушен коз, ден 2 (издължи се доста, защото го бях забравил в тъмния шкаф)
Ще е за поредния експеримент, който смятам да си направя.
foto_no_exif (2).jpg
xploder
Градинар
Градинар

Лек ъпдейт само в думи: Липсвах седмица и затова полях по убилно, за съжаление се оказа лоша идея. Едната саксия ме посрещна разпиляна на земята все едно е минало торнадо в шкафа... Това със семката от пушения коз си отиде, затова и експеримента приключва.
Ще догледам автоматика и после на ново с нови семки и най-вероятно ще са фото, но не съм избрал още кво що.
Иска ми се да са бързи като време и да са с леко въздействие, да ми се доспива.
Ако имате идеи ще съм ви благодарен!
xploder
Градинар
Градинар

Ден 35 над почвата: :roll:
foto_no_exif (1).jpg
xploder
Градинар
Градинар

Здравейте.
Тия дни китката заформи леки подвивания на листата, или т.н. орлови нокти.Долните станаха хрупкави и леко изгоряха по върховете, затова ги махнах (4,5 листа, да не прекалявам :) ).
Предполагам, че се получиха защото след отсъствието поливах почти всеки ден, защото почвата не задържаше водата, а докато полея, директно слизаше в паничката, а отгоре по почвата се образуваха "дупки" и саксията си стоеше така лека. Умишлено си я оставям празна в началото, хем да заравям ако започне да се издължава, хем да снабдявам с нова почва и нови елементи.
Ще намаля поливанията до 2 пъти в седмицата, като ще проверявам дали саксията е лека и чак тогава ще си преценя.
Поливам само с водичка и меласа. Влага 50%, температура между 32 и 35 градуса :Х
Поздрави, и умната :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”