Здравейте !
Като за пръв път отглеждане на гъби, постъпих смело и озбрах PanCyans въпреки, че навсякъде четох че са притенциозни. Но поне пък са доста потентни.
Първата крачка беше да отворя кит-а, да го навлажня, покрия с "casing layer" и затворя.
8 дни по-късно забелязах малките гъбки, но 2 от тях бяха с черни шапчици. Обърнах нета, за да се убедя, че не са заразени с нещо. Оказа се, че е "аборт". За това ги откъснах и ги отделих като си казах, че първо с тях ще пробвам:
На следващия ден отхапах една половинка от малката гъбка и малко по-късно усетих прилив, който ме притесни, защото ми напомни за последният път, когато препуших, а тогава кръвното ми падна и мислих, че ще умра.
Паникьосах се че пак ще стане така, отидох в тоалетната опитах да повърна, но разбира се, не успях. Реших че ще легна и ще дишам дълбоко. Бързо отмина и се успокоих, явно че просто гъбката ми показа стария предразсъдък и последен лош опит от марихуаната. Бях супер уморен от деня, имахме и госта вкъщи от няколко дни, за това просто си легнах и дремнах за около 2 часа, като през цялото време се събуждах и имах позитивни мисли и настроение.
Говорим за супер микро микро доза от половин малка гъбка при човек с кофти последен опит с марихуана преди повече от 10г. (при който ми беше причерняло и паднах след което цялото напушване ми премина лежейки на легло преминавайки през супер силен страх и anxiety, представяйки си, че ще ме прибират с линейка).
Като цяло разчупвам страха си от подобни субстанции и за това подхождам с бебешки крачки, тялото да свикне с гъбите. А не знам явно заради лошия опит съм се самонавил, че проблема е в мен, а явно просто е бил в тревата, и това че дърпах доооста алчно, но това беше преди повече от 10г.
Сега гъбките са доста високи, едната е започнала да се разпуква по средата. Май е време да ги бера, определено ще си извлека спори.
Нямам търпение да споделя опита си с по-големите дози
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Panaeolous Cyanescens от отглеждане и консумация
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 858 times
- Been thanked: 432 times
Поздравления!
Преди да опиташ с повече не е лошо да прочетеш малко за предварителната подготовка и какво може да очакваш.
Но в никакъв случай това не е за развлечение! Няма нищо общо с употребата на алкохол или някакви други субстанции. Не е от типът " Днес нещо беше кофти ден ще хапна няколко гъбки". Напротив ако не си в добро разположение на духа, ако обстановка не е приятна по добре недей! Това ще бъде предпоставка за едно лошо пътуване.
Преди да опиташ с повече не е лошо да прочетеш малко за предварителната подготовка и какво може да очакваш.
Но в никакъв случай това не е за развлечение! Няма нищо общо с употребата на алкохол или някакви други субстанции. Не е от типът " Днес нещо беше кофти ден ще хапна няколко гъбки". Напротив ако не си в добро разположение на духа, ако обстановка не е приятна по добре недей! Това ще бъде предпоставка за едно лошо пътуване.
.png)