Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Новобранец с красивите цветенца

Предложения и въпроси за Grysty.com
Семена марихуана
Madolevin
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Здравейте на всички! Пускам 3 снимки за определяне на пола на растенията! Започнах да се интересувам от конопа и канабиса преди малко повече от 2 години! Миналата година си купих конопени семена от БГ сайт за 3 лева, които, естествено, бяха за ядене. Обаче аз реших пък да си засадя и от тях излязоха само мъжки растения. Имах само семена, което също ми свърши работа! Скоро ще започвам с истинската работа! Сега посадих навсякъде из двора и доста пораснаха. Знам, че е глупаво, но каквото стане- стане!
Прикачени файлове
IMG_20240517_182051.jpg
IMG_20240517_182219.jpg
IMG_20240517_182054.jpg
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 834 times
Been thanked: 427 times

Madolevin написа: 17 Май 2024, 20:34 Здравейте на всички! Пускам 3 снимки за определяне на пола на растенията! Започнах да се интересувам от конопа и канабиса преди малко повече от 2 години! Миналата година си купих конопени семена от БГ сайт за 3 лева, които, естествено, бяха за ядене. Обаче аз реших пък да си засадя и от тях излязоха само мъжки растения. Имах само семена, което също ми свърши работа! Скоро ще започвам с истинската работа! Сега посадих навсякъде из двора и доста пораснаха. Знам, че е глупаво, но каквото стане- стане!
Ако правилно съм те разбрал, рискуваш да те приберат поради факта, че си засадил двора с Марихуана, която дори не става за пушене! :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта”