Ейй, новата гъзария!Bathory написа: ↑03 Яну 2024, 20:27Това може да се превърне във новата мода сред нас.
https://www.kaldata.com/%d1%85%d0%b0%d1 ... 57479.html
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Здравейте нов съм и за първа година ще гледам навън питането ми е следното в момента търся място за градина проблем ли ще е да се забутам някъде и да си ходя с Джипа до градината. Също така съм се спрял на Blue dream & OG kush бихте ли ме посъветвали нещо което ще ми помогне за отглеждането не знам защо но какво ли не опитах и в търсачката не мога да намеря нищо знам че имаше градинари които гледаха Blue dream & OG Kush също за тор ще си я направя аз. Мерси предварително.!
Нов градинар
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Привет, проучил ли си мясотото, имай предвид ,че с джипа ще се чуваш и забелязваш още повече, за да са свежи и добивни през цъфтежа на китките им трябват 150 л на бройка седмично, ако вали на порой пропускаш. Тези сортове дето си избрал няколко растения навън добре отгледани миришат от 200-300метра поне. За максимална дискретност ти препоръчвам този сорт, не мирише и е добър откъм показатели, трета година го гледам и съм доволен. https://www.seedsman.com/eu-en/purple-p ... rpunch-femBolo98 написа: ↑06 Яну 2024, 21:50 Здравейте нов съм и за първа година ще гледам навън питането ми е следното в момента търся място за градина проблем ли ще е да се забутам някъде и да си ходя с Джипа до градината. Също така съм се спрял на Blue dream & OG kush бихте ли ме посъветвали нещо което ще ми помогне за отглеждането не знам защо но какво ли не опитах и в търсачката не мога да намеря нищо знам че имаше градинари които гледаха Blue dream & OG Kush също за тор ще си я направя аз. Мерси предварително.!
Прочети всичко от раздел индекс за важните теми и ако не ти стига, изчети целия форум! Лека и добивна от мен!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Колеги абе да питам някой мешал ли е BIG BUD с някой други минерални торове но не на ADVANCED. И въобще тоя БИГ БЪД има ли съществена разлика

- Peggy Zina
- Градинар

Аз го ползвах за аутдор миналта година и индор последния път, може да ми видиш разгледаш дневника. Само , че аз го месих с органика. В общи линии усеща се разлика от предишния ми индор - главите са твърди на бетон и по-напомпани и добива също е по-добре. Сега съм много на кантар дали да си купя Бъд игнитор и Овърдрайв и да ги съчетая. Или да мина изцяло към органика , щото тая химия някак си усещам, че не влияе добре на гъбите и бактериите. Щото хем искам бактериални торове и органика да ползвам, хем да налеят яката . И се чудя с какво да органично да го заменя, от което ще наливат и ще помпят.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- grustman
- Градинар

и каква е разликата на добива като цяло или е цяло психологическиPeggy Zina написа: ↑10 Яну 2024, 16:25 Аз го ползвах за аутдор миналта година и индор последния път, може да ми видиш разгледаш дневника. Само , че аз го месих с органика. В общи линии усеща се разлика от предишния ми индор - главите са твърди на бетон и по-напомпани и добива също е по-добре. Сега съм много на кантар дали да си купя Бъд игнитор и Овърдрайв и да ги съчетая. Или да мина изцяло към органика , щото тая химия някак си усещам, че не влияе добре на гъбите и бактериите. Щото хем искам бактериални торове и органика да ползвам, хем да налеят яката . И се чудя с какво да органично да го заменя, от което ще наливат и ще помпят.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1321 times
- Been thanked: 2309 times
Не, и биг бъд и овърдрайв съм ползвал, от овърдрайва просто направиха малки неестествени глави на необичайни места по клонките, които като обрах излезе към 7-8 грама отгоре, ако не се лъжа 250 мл беше към 20тина лева, пак е оферта за 20лв 7-8 гр, но химията дето вкарваш допълнително не мисля, че си заслужава. От биг бъда не мога да кажа, че видях кой знае какво, рекорда ми си остава когато ползвах, основни минерални торове с 2-3 орг. Добавки
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

Повече пистили и 20ина грама отгоре, това на първо време сега се кюрва не съм я пушил още.grustman написа: ↑10 Яну 2024, 16:36и каква е разликата на добива като цяло или е цяло психологическиPeggy Zina написа: ↑10 Яну 2024, 16:25 Аз го ползвах за аутдор миналта година и индор последния път, може да ми видиш разгледаш дневника. Само , че аз го месих с органика. В общи линии усеща се разлика от предишния ми индор - главите са твърди на бетон и по-напомпани и добива също е по-добре. Сега съм много на кантар дали да си купя Бъд игнитор и Овърдрайв и да ги съчетая. Или да мина изцяло към органика , щото тая химия някак си усещам, че не влияе добре на гъбите и бактериите. Щото хем искам бактериални торове и органика да ползвам, хем да налеят яката . И се чудя с какво да органично да го заменя, от което ще наливат и ще помпят.
- grustman
- Градинар

мерси
- Sawyer17
- Градинар

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 14 times
Здравейте на всички!
Напоследък се чудя дали е възможно да синтезирам ЛСД, някой наясно ли е какви са стъпките или дали има форуми с информация по въпроса, също така ако някой има опит с това да изрази мнение, знам че е трудно, но все пак ми стана интересно, дали мога сам да си правя лсд хаха , поздрави на всички градинари , бъдете здрави и свободни!
Напоследък се чудя дали е възможно да синтезирам ЛСД, някой наясно ли е какви са стъпките или дали има форуми с информация по въпроса, също така ако някой има опит с това да изрази мнение, знам че е трудно, но все пак ми стана интересно, дали мога сам да си правя лсд хаха , поздрави на всички градинари , бъдете здрави и свободни!
.png)