Inna написа: ↑11 Сеп 2023, 11:43
Prototype046 написа: ↑10 Сеп 2023, 16:23
Да вметна в темата,че няма по-силна от аутдоор, не се заблуждавайте ,че масово ,като гледат индоор е нещо ,а е нищо в повечето случаи държи 40-50 мин до час,нищо особенно ,много се лъжат и заблуждават ,че като са надути и големи са готови,набухани с минерални химии в повечуто случаи евтини и евтини семена
Ще си позволя да не се съглася изцяло.

Да, аутдора действително има нещо, заради слънцето може би, което го прави уникален. Но там пък може да мухляса, насекоми, може да не стане до край заради времето и понякога просто не струва в сравнение с един добре изгледан индор. Зависи и какъв сорт избереш, защото някои могат да станат задоволително само на индор, докато на аутдор отиват в ноември, а нещо, което не е готово макс до средата на октомври за мен е безсмислено да се пуска навън и да береш рошави глави, рехави....Друго-често се осеменяват от дивите. Също така индорът може да бъде с био неща гледан, защо непременно с химии?

Евтини и тъпи семки няма да станат по-яки на аутдор, все ще е губене на време. И също така много хора са принудени да си гледат скритичък, малък индор, а не че не искат и аутдори.Криенето е голяма част от това да не искат навън да гледат хората, още повече на горила гроу, при който може и нищо да не завариш или по-лошо.... Аз бих гледала по малко и от двете, защото ми е интересно, но горила грпу в никакъв случай вече, само на мой терен ако беше позволена някаква бройка.....
Да,така е но за тея които нямат избор съм съгласен,друго си е природата да го изгледа,всичко живо е расло и се е развивало под слънцето,а не на изкуствени лампи,друго е да му пеят птици и да го лазят калинки и така нататък,при индор риска е също голям,плесен,акари,гъбички,вируси,заради не прекия приток на чист въздух ,както е навън,2-3 дни ,ако няма ток или таймера се прецака и до там,един плант в повечето случаи дава колкото 15-20 бр 12/12 индор ,като количество ,другия плюс е ,че е почти безплатно аутдор,strain hunters,urban remo, и други видеота ,като видиш в различни страни landrace и не само ,ямайка,индора малко е таралеж в гащите ,докато аутдор някъде там никой не може да докаже ,че е твое ,като не е в твоя собственост и аут и индор си имат плюсове и минуси