Банда каква може да е причината за това
Не е по цялото разтение ,но на места го има
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2023 / Outdoor Season 2023 (Обща тема)
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Междудругото видях в Лидъла торове, уж био, които ми се сториха не лоши... Имаше различни комбинации и НПК, май са на база калифорнийски червей, ще погледна пак като ходя. Но за бюджетно гледане ми се струва, че биха станали. Особено ей тъй за навън.
- Кра4ол4о
- Нов Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 27 times
Четох в сайта на royal queen разни неща и ми попадна статия за семки royal cheese, на които дори за външно посяване им отнема 6 седмици до пълно развитие и готовност за обиране. Смятате ли че си заслужава да експериментирам със някоя друга китка по това време на годината и да имам очаквания за някакъв резултат или тези 6 седмици определят само цъфтежния период, а не от покълване до обиране?

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Късно е. Ако ги имаш налични може да пробваш една, да видим какво ще стане,само че не очаквай нищо. Но ако и тепърва ще поръчваш по-добре остави.Кра4ол4о написа: ↑01 Сеп 2023, 02:45 Четох в сайта на royal queen разни неща и ми попадна статия за семки royal cheese, на които дори за външно посяване им отнема 6 седмици до пълно развитие и готовност за обиране. Смятате ли че си заслужава да експериментирам със някоя друга китка по това време на годината и да имам очаквания за някакъв резултат или тези 6 седмици определят само цъфтежния период, а не от покълване до обиране?
.png)