Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Потребителски Статус / Добре дошли в новият Свят на Гръсти
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
И едва ли не ме наричаш менте с регистрация и активен статус от 2,5 години
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Ако админите преценят ще ти сложат.
Не съм сигурен защо ти е важно! Ако хората харесват съветите ти продължавай ги подкрепяш и помагаш.
Не съм видял някой да се е оплакал че на мен не ми пише Баш градинар.
Не съм сигурен защо ти е важно! Ако хората харесват съветите ти продължавай ги подкрепяш и помагаш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Тенкю просто попитахSofia Cannabis написа: ↑06 Авг 2023, 00:00 Ако админите преценят ще ти сложат.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Защо не мога да качвам снимки?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Явно ,сайта е хакнат или е бъгнат ,или в процес на подновяване и ремонт
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Приятели, да кажем че в момента тези статуси са в процес на ревизиране, има стари, които аз бих махнала и тн, засега няма да се занимаваме с това.... Да, не са кой знае какво и нямат някакво значение. Иначе Гръстман прави хубави гроуове и допринася разбира, както и Астрала,а пък аз си предпочитам новите пред старите, някои стари на мен ми се надуват някео такова..... Та няма за какво да се спори изобщо. София Кана е най-изтъкнатия ни член и без да пише.
Форума като цяло малко е позамрял, но при едно евентуално благоприятно развитие в нашата сфера ще можем да общуваме свободно, да раздаваме пак награди, статуси(които да дават някакво предимство пред обикновените) и др яки неща аз съм намислила.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Спор няма, а за бъга със снимките имаш ли вътрешна информация?Inna написа: ↑05 Окт 2024, 13:42 Приятели, да кажем че в момента тези статуси са в процес на ревизиране, има стари, които аз бих махнала и тн, засега няма да се занимаваме с това.... Да, не са кой знае какво и нямат някакво значение. Иначе Гръстман прави хубави гроуове и допринася разбира, както и Астрала,а пък аз си предпочитам новите пред старите, някои стари на мен ми се надуват някео такова..... Та няма за какво да се спори изобщо. София Кана е най-изтъкнатия ни член и без да пише.Форума като цяло малко е позамрял, но при едно евентуално благоприятно развитие в нашата сфера ще можем да общуваме свободно, да раздаваме пак награди, статуси(които да дават някакво предимство пред обикновените) и др яки неща аз съм намислила.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Не, аз не се занимавам с това и нищо не виждам при мен, пък и мнохо не разбирам от тези неща. На мен ми излизат някакви странни надписи над страницата , ще питам какво става и колегите ще видят тук.Peggy Zina написа: ↑05 Окт 2024, 13:55Спор няма, а за бъга със снимките имаш ли вътрешна информация?Inna написа: ↑05 Окт 2024, 13:42 Приятели, да кажем че в момента тези статуси са в процес на ревизиране, има стари, които аз бих махнала и тн, засега няма да се занимаваме с това.... Да, не са кой знае какво и нямат някакво значение. Иначе Гръстман прави хубави гроуове и допринася разбира, както и Астрала,а пък аз си предпочитам новите пред старите, някои стари на мен ми се надуват някео такова..... Та няма за какво да се спори изобщо. София Кана е най-изтъкнатия ни член и без да пише.Форума като цяло малко е позамрял, но при едно евентуално благоприятно развитие в нашата сфера ще можем да общуваме свободно, да раздаваме пак награди, статуси(които да дават някакво предимство пред обикновените) и др яки неща аз съм намислила.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Prototype046 написа: ↑05 Окт 2024, 01:43Явно ,сайта е хакнат или е бъгнат ,или в процес на подновяване и ремонт
Inna написа: ↑05 Окт 2024, 14:30Не, аз не се занимавам с това и нищо не виждам при мен, пък и мнохо не разбирам от тези неща. На мен ми излизат някакви странни надписи над страницата , ще питам какво става и колегите ще видят тук.Peggy Zina написа: ↑05 Окт 2024, 13:55Спор няма, а за бъга със снимките имаш ли вътрешна информация?
Здравейте,
Сайтът е вече коригиран и работи нормално. През годините сайтът значително се разрасна и към момента неговият размер е достигнал 48 GB, с над 200 000 Inodes. Това е доста голямо количество за уебсайт. Нашият хостинг доставчик има ограничения по отношение на броя Inodes, което доведе до автоматично наложено ограничение. Именно поради това не е било възможно да се качват снимки.
Гледам, че тук всеки ползва опцията да качва снимки през форума, не е ли добре поне да насърчавате потребителите да ползват 3-ти страни за хостинг на снимки (Imgur и подобни) ?WDScorpio написа: ↑06 Окт 2024, 14:52
Здравейте,
Сайтът е вече коригиран и работи нормално. През годините сайтът значително се разрасна и към момента неговият размер е достигнал 48 GB, с над 200 000 Inodes. Това е доста голямо количество за уебсайт. Нашият хостинг доставчик има ограничения по отношение на броя Inodes, което доведе до автоматично наложено ограничение. Именно поради това не е било възможно да се качват снимки.
.png)