wefelwel написа: ↑20 Юли 2023, 20:10
Представям си, моята е на 150 метра от пътя бяха 5 сега са 10 дупки не са толкова големи но по 120-150 литра имат. Смених почвата с нова, вече за 3та година, но май ще е за последно. Убих се като куче хаха
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2023 / Outdoor Season 2023 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
какво имаш предвид "начално преторяване".... трябва ли нещо да реагирам да правя, проблем ли е...
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Пичове имам притеснение, познат в полицията ми сподели че питали много за мен, явно някой им е подшушнал нещо и те мислят че е истина, какви мерки да взема, ако сгафя и ме засечат на място какви са ми правата, чудя се дали да не оставя всичко, моля ви съвет.. хубаво е че щом питат значи място не знаят .. съвети..
- grustman
- Градинар

Имам това в предвид че си дал много храна или си блокирал нещо , по въпросите който ми задаваш защо аз като бях начинаещ преди да започна четох четох трябва да знаеш какво правиш а не да сложите семките и хайде готово това си е наука. Себе си не давам за пример но гледайте дневниците на ИНА НА СОФИЯ КАНАБИСА и много други големи гроуъри моля ти се чети в форума сигурно аз съм задал 100 едни и същи въпроса успех
- grustman
- Градинар

Щом те е страх не го прави за съжаление живеем в такава държава нямаш ли език между зъбите и зъби между езика после си сърбаш попарата а малките грешки струват най много успех !Goshkata1997 написа: ↑27 Юли 2023, 12:56 Пичове имам притеснение, познат в полицията ми сподели че питали много за мен, явно някой им е подшушнал нещо и те мислят че е истина, какви мерки да взема, ако сгафя и ме засечат на място какви са ми правата, чудя се дали да не оставя всичко, моля ви съвет.. хубаво е че щом питат значи място не знаят .. съвети..
Здравейте, забелязах малка гъсеница и смятам да пръскам. Въпроса ми е имам и рапакс и ним азал, комбинирано от двете ли да пръскам или? и да попитам растението ми е на около 7 8 дни в цъфтеж, има ли проблем за растението ако пръскам в този момент? Благодаря
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Това не звучи никак добре! Не ходи известно време, ако трябва ги зарежи. А тоя да не те плаши, за да ти ги открадне? Щом знаят и говорят за теб............ В никакъв случай не ги докарвай у вас ако решиш да ги обираш. Според мен изобщо засега поне не ходи там и не носи нищо.Goshkata1997 написа: ↑27 Юли 2023, 12:56 Пичове имам притеснение, познат в полицията ми сподели че питали много за мен, явно някой им е подшушнал нещо и те мислят че е истина, какви мерки да взема, ако сгафя и ме засечат на място какви са ми правата, чудя се дали да не оставя всичко, моля ви съвет.. хубаво е че щом питат значи място не знаят .. съвети..
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
.png)