Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

Не изглежда никак зле, но щом жълтеят листата значи отново е гладно. Не го ториш достатъчно от началото, явно му трябват по-сериозни дози. Иначе в тия листа си има още не малко живот и хранителни вещества. Като ги махаш правиш проблема с недохранването по-сериозен. Поне аз така си мисля.
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

kot написа: 06 Авг 2019, 17:44 Не изглежда никак зле, но щом жълтеят листата значи отново е гладно. Не го ториш достатъчно от началото, явно му трябват по-сериозни дози. Иначе в тия листа си има още не малко живот и хранителни вещества. Като ги махаш правиш проблема с недохранването по-сериозен. Поне аз така си мисля.
То е гладно тъй май заради маниполацийте върху формата му...ако беше коз тип елха...както трябва да е...а не както е сега заради гадта която го помля и заради мен де хд...аз махнах само най най долните листа....те бяха много бледи и лесно паднаха...оставил съм тези който са жълти но още живички...също махнах малките пуканки надолу под листата...оставих само най силните клони....дано стане нещо на края на сезона
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

Asda91 написа: 06 Авг 2019, 18:26
kot написа: 06 Авг 2019, 17:44 Не изглежда никак зле, но щом жълтеят листата значи отново е гладно. Не го ториш достатъчно от началото, явно му трябват по-сериозни дози. Иначе в тия листа си има още не малко живот и хранителни вещества. Като ги махаш правиш проблема с недохранването по-сериозен. Поне аз така си мисля.
То е гладно тъй май заради маниполацийте върху формата му...ако беше коз тип елха...както трябва да е...а не както е сега заради гадта която го помля и заради мен де хд...аз махнах само най най долните листа....те бяха много бледи и лесно паднаха...оставил съм тези който са жълти но още живички...също махнах малките пуканки надолу под листата...оставих само най силните клони....дано стане нещо на края на сезона
Еми колкото повече листна маса и корени има толкова повече храна му трябва.
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Vetrushka написа: 05 Авг 2019, 20:18 Направи им някои по- близки снимки другия път. На първата снимка, лявото ми се струва, че е цъфнало.
Май са тръгнали повечето, средното отпред хем е най разлистено, хем неще.

Пък най-високото, беше на 20-ти май, най-дребно. Лявото горе и снимката под него, хем че се беше изръсило и стояло два дни има два големи, направо секвойски стебла, снимката със саксията надолу е афган, 25 литра саксия. Не се вижда много хубаво, ама....Поне ми се усмърдяха ръцете вече на смола, а не само на листа. Може и да се получи. Аз, ако фана кило от 6-те го правя на масло веднага и го вакуумирам да отлежава. Защо снимките от предните страници не се увеличават?
Blazeit420
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 16 times
Been thanked: 51 times

Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо което да забърквам за цъфтеж, освен банани и водорасли.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Blazeit420 написа: 07 Авг 2019, 10:41 Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо което да забърквам за цъфтеж, освен банани и водорасли.
Дървестна пепел от широколистни дървета. Като пепелта е богата на много еленти, но от тях най-голямо количество е Калий. За това преди всичко се смята, че пеплта е калиева тор. Гледай в пепелта, която ползващ за растенията да няма горени боклуци, пластмаса и други такива. Не трябва да се прекалява с пепелта, освен, че може да изгори растенията с преторяване, а и изменя много pH на почвата.
Тор от коприва можеш да им направиш и да им даваш.
Тор от коноп. Но, като цяло тия торове е трябвало още от пролетта да ги подготвиш.
Тор от кълнове на семена.
Кокосова вода.
Можеш и меласа да им даваш за захари. 1 суперна лъжица с меласа на 5 литра престояла вода.

Намери възможност да заделиш 20 лв за да им купиш 1 кутия с фосфорно гуано от прилепи. Тия 20 лъв за гуано щети се възвърнат многократно в добив. При земеделието е важна максимумата, че трябва да дадеш за да вземеш.
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Здравейте
Бърз въпрос...за 2ра година коза ми мирише на лимон :stone: ....въпроса ми е защо...имах друго растение миналата година което не миришеше на лимон а на коз...висок ли е шанса да мирише така...или е възможно да съм посъдил семка от миналогодишния защото си запазих хд...има ли общо миризмата с почвата или и аз нз...просто ми е интересно
Хубав ден
Прикачени файлове
Ето ви една главичка за настроение хд
Ето ви една главичка за настроение хд
Аватар
ManuGinobili
Градинар
Градинар
Has thanked: 39 times
Been thanked: 86 times

Asda91 написа: 08 Авг 2019, 13:16 Здравейте
Бърз въпрос...за 2ра година коза ми мирише на лимон :stone: ....въпроса ми е защо...имах друго растение миналата година което не миришеше на лимон а на коз...висок ли е шанса да мирише така...или е възможно да съм посъдил семка от миналогодишния защото си запазих хд...има ли общо миризмата с почвата или и аз нз...просто ми е интересно
Хубав ден
Миризмата на лимон идва от генотипа, който е зададен в генетиката на сорта и от това каква е реакцията със средата в която го гледаш. Някой миришат на грейпфрут, други на бензин, трети на котешка пикня. Това си им е заложено генетично.

Същото е и когато понякога ти се появяват лилави глави - генетично е заложено, обаче ако гледаш над определени градуси може никога да не ти се появи, защото средата го подтиска. Трябва малко по-студено за да изкочат лилавите глави, доколкото знам.

Не във всяка семка от един и същи сорт едни и същи генотипи са заложени по еднакъв начин. Това си е вече работа на природата. Като с хората - аз съм с около 30 см по-висок от сестра си, въпреки че имаме едни и същи родители.

Затова и клонингите са толкова ценни, защото те пренасят генотипа на майката.

Някой да ме поправи ако греша.
kalastirka
Ценител
Ценител
Has thanked: 336 times
Been thanked: 574 times

Blue Dream
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

kalastirka написа: 08 Авг 2019, 14:16Blue Dream
С тази красота си е направо Geen Dream :)

Много яко се е получила снимката със зеления фон, някак си е много приказно.
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”