Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1007 times
Не изглежда никак зле, но щом жълтеят листата значи отново е гладно. Не го ториш достатъчно от началото, явно му трябват по-сериозни дози. Иначе в тия листа си има още не малко живот и хранителни вещества. Като ги махаш правиш проблема с недохранването по-сериозен. Поне аз така си мисля.
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
То е гладно тъй май заради маниполацийте върху формата му...ако беше коз тип елха...както трябва да е...а не както е сега заради гадта която го помля и заради мен де хд...аз махнах само най най долните листа....те бяха много бледи и лесно паднаха...оставил съм тези който са жълти но още живички...също махнах малките пуканки надолу под листата...оставих само най силните клони....дано стане нещо на края на сезонаkot написа: ↑06 Авг 2019, 17:44 Не изглежда никак зле, но щом жълтеят листата значи отново е гладно. Не го ториш достатъчно от началото, явно му трябват по-сериозни дози. Иначе в тия листа си има още не малко живот и хранителни вещества. Като ги махаш правиш проблема с недохранването по-сериозен. Поне аз така си мисля.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1007 times
Еми колкото повече листна маса и корени има толкова повече храна му трябва.Asda91 написа: ↑06 Авг 2019, 18:26То е гладно тъй май заради маниполацийте върху формата му...ако беше коз тип елха...както трябва да е...а не както е сега заради гадта която го помля и заради мен де хд...аз махнах само най най долните листа....те бяха много бледи и лесно паднаха...оставил съм тези който са жълти но още живички...също махнах малките пуканки надолу под листата...оставих само най силните клони....дано стане нещо на края на сезонаkot написа: ↑06 Авг 2019, 17:44 Не изглежда никак зле, но щом жълтеят листата значи отново е гладно. Не го ториш достатъчно от началото, явно му трябват по-сериозни дози. Иначе в тия листа си има още не малко живот и хранителни вещества. Като ги махаш правиш проблема с недохранването по-сериозен. Поне аз така си мисля.
-
- Баш Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 92 times
Май са тръгнали повечето, средното отпред хем е най разлистено, хем неще.
Пък най-високото, беше на 20-ти май, най-дребно. Лявото горе и снимката под него, хем че се беше изръсило и стояло два дни има два големи, направо секвойски стебла, снимката със саксията надолу е афган, 25 литра саксия. Не се вижда много хубаво, ама....Поне ми се усмърдяха ръцете вече на смола, а не само на листа. Може и да се получи. Аз, ако фана кило от 6-те го правя на масло веднага и го вакуумирам да отлежава. Защо снимките от предните страници не се увеличават?
-
Blazeit420
- Нов Градинар

- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 51 times
Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо което да забърквам за цъфтеж, освен банани и водорасли.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Дървестна пепел от широколистни дървета. Като пепелта е богата на много еленти, но от тях най-голямо количество е Калий. За това преди всичко се смята, че пеплта е калиева тор. Гледай в пепелта, която ползващ за растенията да няма горени боклуци, пластмаса и други такива. Не трябва да се прекалява с пепелта, освен, че може да изгори растенията с преторяване, а и изменя много pH на почвата.Blazeit420 написа: ↑07 Авг 2019, 10:41 Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо което да забърквам за цъфтеж, освен банани и водорасли.
Тор от коприва можеш да им направиш и да им даваш.
Тор от коноп. Но, като цяло тия торове е трябвало още от пролетта да ги подготвиш.
Тор от кълнове на семена.
Кокосова вода.
Можеш и меласа да им даваш за захари. 1 суперна лъжица с меласа на 5 литра престояла вода.
Намери възможност да заделиш 20 лв за да им купиш 1 кутия с фосфорно гуано от прилепи. Тия 20 лъв за гуано щети се възвърнат многократно в добив. При земеделието е важна максимумата, че трябва да дадеш за да вземеш.
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Здравейте
Бърз въпрос...за 2ра година коза ми мирише на лимон
....въпроса ми е защо...имах друго растение миналата година което не миришеше на лимон а на коз...висок ли е шанса да мирише така...или е възможно да съм посъдил семка от миналогодишния защото си запазих хд...има ли общо миризмата с почвата или и аз нз...просто ми е интересно
Хубав ден
Бърз въпрос...за 2ра година коза ми мирише на лимон
Хубав ден
- ManuGinobili
- Градинар

- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 86 times
Миризмата на лимон идва от генотипа, който е зададен в генетиката на сорта и от това каква е реакцията със средата в която го гледаш. Някой миришат на грейпфрут, други на бензин, трети на котешка пикня. Това си им е заложено генетично.Asda91 написа: ↑08 Авг 2019, 13:16 Здравейте
Бърз въпрос...за 2ра година коза ми мирише на лимон....въпроса ми е защо...имах друго растение миналата година което не миришеше на лимон а на коз...висок ли е шанса да мирише така...или е възможно да съм посъдил семка от миналогодишния защото си запазих хд...има ли общо миризмата с почвата или и аз нз...просто ми е интересно
Хубав ден
Същото е и когато понякога ти се появяват лилави глави - генетично е заложено, обаче ако гледаш над определени градуси може никога да не ти се появи, защото средата го подтиска. Трябва малко по-студено за да изкочат лилавите глави, доколкото знам.
Не във всяка семка от един и същи сорт едни и същи генотипи са заложени по еднакъв начин. Това си е вече работа на природата. Като с хората - аз съм с около 30 см по-висок от сестра си, въпреки че имаме едни и същи родители.
Затова и клонингите са толкова ценни, защото те пренасят генотипа на майката.
Някой да ме поправи ако греша.
-
kalastirka
- Ценител

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 574 times
Blue Dream
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
С тази красота си е направо Geen Dream
Много яко се е получила снимката със зеления фон, някак си е много приказно.
.png)