Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

МВР акция в бивше ткзс

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
ManuGinobili
Градинар
Градинар
Has thanked: 39 times
Been thanked: 86 times

http://archive.is/br2Eh

smenih url-to da ne linkwa direktno kum site-a na Ushev.

Нещо не виждам филтри в тая инсталация обаче.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3743 times

Само едно мога да кажа, Лаком гъз, глава затрива. Да си носят всички последствия, това е просто прекалено. Не ангажирам никой с нищо, това си е лично мое мнение!
Аватар
ManuGinobili
Градинар
Градинар

Според мен никой човек не бива да лежи в затвора заради канабис. Това може и да е престъпление, но е престъпление без жертва. Закона се нуждае от спешна поправка. Потърси "марихуана" в мвр.бг търсачката и ще видиш абсолютно всеки ден задържани и т.н. Заради отглеждане на растения. Пародия.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Това не го правят за себе си, това количество е гледано с цел продажба. Знаеш колко пари ще направят на черния пазар от това количество. Това си е престъпление от където и да го погледнеш. Аз не съм съгласен с показните акции с по 0.2 -0.3 но тук си говорим направо за нелегален бизнес с изкарване на страшно много пари. Само на 2-рата снимка близо 300 саксии с цъфнали растения....
Аватар
ManuGinobili
Градинар
Градинар

Няма значение с каква цел го гледат, да лежиш в затвора за канабис е глупаво. Нито си причинил вреда на някой, нито пречиш на нещо. Да се ходи в затвора за криене на данъци - аз съм ок с това, стига да са особено големи размери. Целта е да се легализира бизнеса, не всички да станем фермери на 5-10 растения. Не на всеки който му се пуши коз му се разправя със запалки, препарати, био чайове и т.н.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

На снимките има повече от 1500 саксии, по 100 грама от корен, да го продадат по 15лв. на грам излиза 2 250 000 лв, според мен никак не е малко!
Не говоря за фермерите с по 10 корена, тук говорим за организирана престъпна група.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

E тия много са се разпищолили:DВ ТКЗС толкова оборудване,то вс енякой нещо ще забележи......Язък за инвестицията:/
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Всеки знае, че коката идва от няколко държави от Южна Америка, всеки знае, че цените се контролират от Щатите, всеки знае за Мексико и производството им на всякаква синтетика, анаболни препарати и подобни нещица, които пак се контролират от Щатите, да не говорим за хероина, който пък минава предимно оттук и пак е контролиран от Щатите. Виждали сте, колко струва един грам ЦиБиДи, хемпоил ли, как го водят.150-200лв, легално в шишенце. Естествено и тревата трябва да е под контрол. Да не давам примери, наблизо как откриха преди няколко години нещо подобно на това, ако не и по-голямо. Естествено трябва да има контрол. Нямам идея в Холандия, колко върви тревата в шоповете им там при положение, че зная за българи, които я изкарват от Петричко по 15-20 бона килото направо за ниската земя. Това го зная от един бивш "работник" на Маргините. Никога няма да позволят на някой човек, дори и с пари да развива такъв бизнес, когато може да се контролира от държавата. Закон за легализация може и да има, но такива самоделки, макар и модерни, няма да има или поне не за всеки. Единствената файда от закон за легализация според мен е, че хора като повечето тук от нас, аз го правя единствено за здравна цел, та файдата е, че няма да се крият за 5-10 корена. Естествено продажбата на тъмно ще си е подсъдна винаги. Субутрамина мисля, че китайците го измислиха, това популярно хим.съединение, което наподобява на амфетамина, но доста по-слабо, за отслабване. Забранен уж в Европа, влезте в зобим.нет и има всичко. В Щатите отиваш в затвора за анаболи, обаче аз съм говорил с най-добрия български културист Добри Делев, който участва на мистър Олимпия, а той си казва човека, че преди състезание, тя подготовката за сериозните състезания е 4-5 месеца, културягите просто "слизат" в Мексико и си зобят необезпокоявано и неслучайно последните години Олимпията се провежда в Лас Вегас. Преди години обикаляше на много места. Те могат да отглеждат и кока в лаборатория, като нагласят условията. От първа ръка знам, че в Прага има лаборатория за синтетична дрога, която се покровителства от много сериозни хора. Естествено не е на улицата, но полиция не стъпва там. Това са стотици милиони годишно, ако не и повече, Прага е доста наркомански град, бай дъ уей. Та това ми е идеята, нещата от които се правят големи кинти, винаги ще са под контрол. Хора с влияние и пари, масончета, то има и много бедни масончета, които контролират правителствата, винаги ще диктуват нещата. Публична тайна е, че беге мин. председателя го държат от евросъюза, заради каналите, които контролира. Не, че е толкова кадърен политик. Кадърни политици много, някои от тях, особено идеалистите, никога не помирисват власт.
Аватар
Grystifan
Градинар
Градинар
Has thanked: 138 times
Been thanked: 72 times

Ами хората са гладни с заплата 600 лева...нормално е да има такива неща. :)
FUCK THE SYSTEM :) :bong: :bong:
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1521 times
Been thanked: 1272 times

" Кадърни политици много,

Da, no не им трябват кадърни а послушни. Без значение какви попари ще надроби.
completely mad
Публикувай отговор