Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2023 / Outdoor Season 2023 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Prpl606 написа: 15 Юни 2023, 17:45
Inna написа: 13 Юни 2023, 10:16
Prpl606 написа: 13 Юни 2023, 08:15

И мен ме интересува дали да топирам
Може да се топира, може да не се, зависи на вас каква форма и височина ви трябва, преценката е на градинаря. Но топирането не се започва в къщи от разсада, защото формата и размера се променят сто пъти до преди да цъфне и след като цъфне и твърде ранно топиране се обезсмисля, не че не може, но твърде късо стъбло навън и разчепени клони може да се получат, а и трябва да се топира няколко пъти така или иначе. Поне аз ако съм ще ги пусна навън без топиране, ще гледам как растат с връх и ще преценя на по късен етап докъде и как да са според мястото и сортовете . Подпирането като попораснат обаче е задължително, защото често падат целите.
Пробвал съм и двата варянта ,добива кото цяло май е един и същ ,никога обаче не успявам да ги задържа прави без да ги привързвам особенно като направят хубави глави направо се чупи клона ,ако ти покажи кво връзване е .....нещо страшно
Най лесно за горила ми беше с кол стъблото отрано здраво и после на клоните мятах мрежи за краставици като вземат да избухват вече да цъфтят. Те минават през мрежите и се крепят да не се огъват наобратно и чупят. Може и няколко пъти мрежа да им се метне на две нива. Докато не са цъфнали и уеиснали. И е хубаво ако е валяло да се изтръскват целите, да не седи еодата по тях, особено на цъфтежа.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Inna написа: 23 Юни 2023, 10:53
Prototype046 написа: 22 Юни 2023, 20:17
Inna написа: 21 Юни 2023, 17:58
При мене, на дворчето да си го обгрижвам и вардя, тогава ще гледам пак аутдорче.👍😂Тоест явно няма да е скоро.... 😆Някога дано! 🙏
Я кажи за аутоси сега подходящо ли е да се вадят навън и фотопериодни понеже деня постепенно ,ще намаля ?
Вадила съм иьостанали клонинги и сега..... За аутота аз все нещо ги прецаквам навън или ми стават малки. Но може да се извадят, пак ще стане нещо. Късничко е, но не е невъзможно. 🤷Впрочем това е темата за отглеждане на закрито. Има такава за открито, задавайте въпродите на подходящи места, иначе става баница...... 😂
Поразгледах стари дневници, на баш градинари а бе има случаи хората си ги изкарват началото на юли към средата на юли а у , и не сасе оплакали китките.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Peggy Zina написа: 23 Юни 2023, 12:38
Prototype046 написа: 22 Юни 2023, 20:17

Я кажи за аутоси сега подходящо ли е да се вадят навън и фотопериодни понеже деня постепенно ,ще намаля ?
Вадила съм иьостанали клонинги и сега..... За аутота аз все нещо ги прецаквам навън или ми стават малки. Но може да се извадят, пак ще стане нещо. Късничко е, но не е невъзможно. 🤷Впрочем това е темата за отглеждане на закрито. Има такава за открито, задавайте въпродите на подходящи места, иначе става баница...... 😂
Поразгледах стари дневници, на баш градинари а бе има случаи хората си ги изкарват началото на юли към средата на юли а у , и не сасе оплакали китките.
Да, за можене-може, просто ако спре сега да вали ще трябва човек по-често да ги обгрижва в жегата, особено ако не са му в двор под ръка. И може в такъв случай по-малки да станат, но пак има време да станат хубави топчици. Иначе от пролет се ползват дъждовете и те стават доста дебели и после в сушата лятото деянят на самотек по-успешно. За аутотата е добре сега даже, те по прунцип се изкарват по-късничко. Но оптимално фототата се изкарват пролет, не лято.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

Inna написа: 23 Юни 2023, 15:30
Peggy Zina написа: 23 Юни 2023, 12:38
Да, за можене-може, просто ако спре сега да вали ще трябва човек по-често да ги обгрижва в жегата, особено ако не са му в двор под ръка. И може в такъв случай по-малки да станат, но пак има време да станат хубави топчици. Иначе от пролет се ползват дъждовете и те стават доста дебели и после в сушата лятото деянят на самотек по-успешно. За аутотата е добре сега даже, те по прунцип се изкарват по-късничко. Но оптимално фототата се изкарват пролет, не лято.
Така е ,но в повечето части на страната до преди месец ходихме с зимните якета,тук ставаше по 3 градуса нощем до преди 3 -4седмици и влага дъжд ,тоя сезон е по-странен иначе края на март ,също е можело ,ако е хубав топъл сезон отрано,ако бяха навън началото и към средата на май ,щяха да са увехнали тея сортове ,направени от човек са под лампа ,също и предишните му поколения и са хлабави слабо резистенти са и бързо на аут дават фира,не е ,като ландрейса или старите сортове ,като вдовица ,афган,мазар ,и много други с много близки ландрейс черти и генетики.докато тея новите модерни сортове всичко до 9 коляно е индор и смесици от модерни сортове :) за това винаги вдовицата е в списъка в аутдора
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

WW GHS :)
Прикачени файлове
20230622013024.jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Има логика за сортовете
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

:D
Прикачени файлове
20230622-013151.jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Prototype046 написа: 24 Юни 2023, 12:22:D
Екстра е
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Моите преди 3 дни 1.60 високи :shock: :shock: изкарани са май месец средата, ще приложа някоя снимка малко по натам че не нося тел. Успешна година на всички..
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Миналата година изкарах 1.600 и ги карах в багажника във вакуум плик с боя намазан, но си беше голямо притеснение тая година не знам как просто ще стане..
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”