Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2023 / Indoor Season 2023 (Обща тема)
-
gradinar/mitev
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 46 times
Здравейте!
Гледам Трихомите с лупа,целите растения са с кристални трихоми,но мисля че някъде бъркам!
А как поливате преди беритба и трябва ли преди отсичане да променя периода на светлината?
Благодаря предварително!
Гледам Трихомите с лупа,целите растения са с кристални трихоми,но мисля че някъде бъркам!
А как поливате преди беритба и трябва ли преди отсичане да променя периода на светлината?
Благодаря предварително!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Кристални, прозрачни и бляскави трихоми значи рано, бели като мляко и леко покафеняващи е добре. И главите да не са рошави. Другите неща преди бране не са съществени, аз примерно ги оставям да изсъхнат саксиите след последната им поливка и след това ги бера, когато мога за два, три дни ги закачам цели, когато не мога-в кашонени кутии ги суша нарязани.... И понякога 24 часа на тъмно живи ги оставям, но това не е важно и да не го направиш. Важно е сушенето и кога си ги откъснал, наблегни да ги изчакаш хубаво и след това да се сушат дългичко без бързо да пресъхват, както е казал Мецан(хехе знам че не е така ама тъй ми е удобно да му викам) нагоре- сушенето е ключовото. Както и какви видове гледаш, някои могат да бъдат разочароващи сами по себе си, спрямо други, но за това нищо не може градинаря да направи....gradinar/mitev написа: ↑01 Юни 2023, 08:47 Здравейте!
Благодаря предварително!
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- grustman
- Градинар

Не знам защо така излизат на снимките светлината е голяма и телефона компенсира и се получава това
-
Inna
- Marijuana Mom

- grustman
- Градинар

- grustman
- Градинар