Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2023 / Indoor Season 2023 (Обща тема)
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
От три дни съм командировка и съм поверил грижите за градината на жената, но там където се намира е имало вчера и днес бури и дъждове цял ден и влажността е станала 65% в цъфтеж. Освен че съм инструктирал да се усилят вентилаторите на макс има ли нещо друго, което може да се направи или само да си стискам палци.. утре уж го дават да е слънчево, ама не знам.. само мухъл ми остава да завъдя.. а лошото е че се прибирам чак другата седмица
Квот такова.. поне за клонингите би трябвало да е благодат във вегетация.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2224 times
Брат, цели цъфтежи съм имал с над 60% влага без проблеми, споко, важното е вентилаторите да ги обдухват, за 1 седмица не вярвам нещо да стане.iKAR написа: ↑27 Май 2023, 21:24 От три дни съм командировка и съм поверил грижите за градината на жената, но там където се намира е имало вчера и днес бури и дъждове цял ден и влажността е станала 65% в цъфтеж. Освен че съм инструктирал да се усилят вентилаторите на макс има ли нещо друго, което може да се направи или само да си стискам палци.. утре уж го дават да е слънчево, ама не знам.. само мухъл ми остава да завъдя.. а лошото е че се прибирам чак другата седмицаКвот такова.. поне за клонингите би трябвало да е благодат във вегетация.
Keep on growing 
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Нищо няма да им стане когато има обновление на въздуха
-
pufpaffkata
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Според вас да бера или да чакам?
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Абе колеги , да ви питам, струва ли си да се кара индор на на лято, щото мене идеята ми е да оставя от тия дето се показаха 3-4 китки да ги цъфтя в бокса кви са рисковете....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
gradinar/mitev
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 46 times
Здравейте!
Един бърз въпрос към всички Вас,извинявам се ,че така се натрапвам.
Благодаря предварително!
Какво правите със растението преди да го отсечете за да добиете добър краен резултат?Т.е не се полива може би?Държите го по дълго време в тъмен период?
Питам Ви защото след няколко реколти зад гърба си не мога да постигна желаните резултати,растенията винаги изглеждат узрели,красиви,но на вкус и аромат не!
Или прекалено рано ги късам,макар че не съм сигурен,държа ги в малък бокс с хубава ЛЕД Лампа и в рамките на 8 седмици узряват,но не съм сигурен,Моля Вие споделете опит!
И второто нещо което си мисля е че не правя правилно нещата преди да ги отсека,Моля споделете опит!
Ще бъда много благодарен!
Поздрави!
Благодаря предварително!
Какво правите със растението преди да го отсечете за да добиете добър краен резултат?Т.е не се полива може би?Държите го по дълго време в тъмен период?
Питам Ви защото след няколко реколти зад гърба си не мога да постигна желаните резултати,растенията винаги изглеждат узрели,красиви,но на вкус и аромат не!
Или прекалено рано ги късам,макар че не съм сигурен,държа ги в малък бокс с хубава ЛЕД Лампа и в рамките на 8 седмици узряват,но не съм сигурен,Моля Вие споделете опит!
И второто нещо което си мисля е че не правя правилно нещата преди да ги отсека,Моля споделете опит!
Поздрави!
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 831 times
- Been thanked: 427 times
Ако нямаш проблем с температурата няма никаква друга причина да не се прави. Даже ми се струва доста примамливо относно влагата и проветряването.Peggy Zina написа: ↑30 Май 2023, 13:10 Абе колеги , да ви питам, струва ли си да се кара индор на на лято, щото мене идеята ми е да оставя от тия дето се показаха 3-4 китки да ги цъфтя в бокса кви са рисковете....
-
Mezzazine
- Градинар

- Has thanked: 451 times
- Been thanked: 576 times
гледаш ли с микроскопче трихомите.......прозрачни....млечни....амбър.....?????gradinar/mitev написа: ↑30 Май 2023, 19:47 Здравейте!
Благодаря предварително!
Поздрави!
.png)