Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте приятели ! Моля кажете мога ли да използвам птича гранулирана тор за разтеж.. да не влача някакви големи количества да не се издегустирам.. по една шепа на цвете на седмица малко по в страни от корена и после поливам ? Много ще съм благодарен... Просто имам няколко чувалчета такава тор припаднаха ми без пари ..
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5476 times
Точно гранулирана не съм пробвала, но птичи разни-да. Силнички са. Бих ги сипвала отгоре като са малко по големи и разбъркваш.. . Става иначе, да.... Може да се полвзва.Тя ще отделя дълго, така че няма нужда всяка седмица....Но не я знам конкретната.Goshkata1997 написа: ↑29 Апр 2023, 19:00 Здравейте приятели ! Моля кажете мога ли да използвам птича гранулирана тор за разтеж.. да не влача някакви големи количества да не се издегустирам.. по една шепа на цвете на седмица малко по в страни от корена и после поливам ? Много ще съм благодарен... Просто имам няколко чувалчета такава тор припаднаха ми без пари ..
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
Дайте мнения,отзиви, към марката xpert nutrients ,собственикът е българин и навлиза отскоро с продуктите си ?,
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Всеки започна да прави торове но дали са успешни един бог знае придържай се към традиционното минерали GHE , CANNA , ADVANCED , PLAGRONPrototype046 написа: ↑01 Май 2023, 23:47 Дайте мнения,отзиви, към марката xpert nutrients ,собственикът е българин и навлиза отскоро с продуктите си ?,
Био BioBizz, CANNA и др
-
Inna
- Marijuana Mom

Добри са. Аз им ползвах почвите, силнички, но са добри. Една приятелка кара на тяхната серия торове и резултатите са и доста хубави, до сега няма проблеми, недостици, жълтеене.... Два гроуа с тях. Химия са, аз не употребявам, но иначе са хубави. Мислех, че са испански?!Prototype046 написа: ↑01 Май 2023, 23:47 Дайте мнения,отзиви, към марката xpert nutrients ,собственикът е българин и навлиза отскоро с продуктите си ?,
- Prototype046
- Градинар

Испански в испания ,но собственикът е българин ,може да потърсиш в инстаграм или някъде ,напиши owner и марката ,имам двете почви ,лайт микс ?,как ти се стори,за фотота има ли време аутдоор?Inna написа: ↑02 Май 2023, 12:06Добри са. Аз им ползвах почвите, силнички, но са добри. Една приятелка кара на тяхната серия торове и резултатите са и доста хубави, до сега няма проблеми, недостици, жълтеене.... Два гроуа с тях. Химия са, аз не употребявам, но иначе са хубави. Мислех, че са испански?!Prototype046 написа: ↑01 Май 2023, 23:47 Дайте мнения,отзиви, към марката xpert nutrients ,собственикът е българин и навлиза отскоро с продуктите си ?,
-
Inna
- Marijuana Mom

За аутдор зактсняваш, но пак има време. Все пак слагай по-бързичко по възможност. Иначе клонинги и изостанали аз съм изкарвала и през юни, ама е хубаво преди жегите да са достатъчно развити и захванати навън. Ако са ти под ръка и можеш да си ги обгрижваш редовно, тогава може да изкарваш по всяко време, само ще останат малко по-малки.... Ако си на горила и хофиш по рядко, хубаво е да хванеш дъждове като ги изкараш, и Май става иначе..... Да, почвата им по-скоро лайт бих взела, защото другата е силничка, но пак беше добра, просто в растеж въобще не торих и дилната им не ставаше за пресни клонинги и бебета.... Така че лайт е по добре.Prototype046 написа: ↑03 Май 2023, 00:54Испански в испания ,но собственикът е българин ,може да потърсиш в инстаграм или някъде ,напиши owner и марката ,имам двете почви ,лайт микс ?,как ти се стори,за фотота има ли време аутдоор?Inna написа: ↑02 Май 2023, 12:06Добри са. Аз им ползвах почвите, силнички, но са добри. Една приятелка кара на тяхната серия торове и резултатите са и доста хубави, до сега няма проблеми, недостици, жълтеене.... Два гроуа с тях. Химия са, аз не употребявам, но иначе са хубави. Мислех, че са испански?!Prototype046 написа: ↑01 Май 2023, 23:47 Дайте мнения,отзиви, към марката xpert nutrients ,собственикът е българин и навлиза отскоро с продуктите си ?,
- Prototype046
- Градинар

Да и аз това си мисля ,но исках някой опитен да ми потвърди,лактофол е пълен ....плесенясва ,спира развитие след излюпване и сега едно бере душа,дали да не го промия с кислородна вода или да го махна от кофичката, и преместя в другата почва?още нямах почви и избързах с 3 в тоя лактофол,а е почти 9 -10 лв 10L...Inna написа: ↑03 Май 2023, 13:27За аутдор зактсняваш, но пак има време. Все пак слагай по-бързичко по възможност. Иначе клонинги и изостанали аз съм изкарвала и през юни, ама е хубаво преди жегите да са достатъчно развити и захванати навън. Ако са ти под ръка и можеш да си ги обгрижваш редовно, тогава може да изкарваш по всяко време, само ще останат малко по-малки.... Ако си на горила и хофиш по рядко, хубаво е да хванеш дъждове като ги изкараш, и Май става иначе..... Да, почвата им по-скоро лайт бих взела, защото другата е силничка, но пак беше добра, просто в растеж въобще не торих и дилната им не ставаше за пресни клонинги и бебета.... Така че лайт е по добре.Prototype046 написа: ↑03 Май 2023, 00:54Испански в испания ,но собственикът е българин ,може да потърсиш в инстаграм или някъде ,напиши owner и марката ,имам двете почви ,лайт микс ?,как ти се стори,за фотота има ли време аутдоор?Inna написа: ↑02 Май 2023, 12:06
Добри са. Аз им ползвах почвите, силнички, но са добри. Една приятелка кара на тяхната серия торове и резултатите са и доста хубави, до сега няма проблеми, недостици, жълтеене.... Два гроуа с тях. Химия са, аз не употребявам, но иначе са хубави. Мислех, че са испански?!
-
Inna
- Marijuana Mom

Ако е наистина толкова кофти Лактофол(ще имам предвид , зашото някога имаха много хубав торф?!) промивка няма да му помогне, ами аз бих ги сложила в друга почва направо. Леко ги обърни и изсипи, махни внимателно което може от старата почва без да се изпокъсат и премести в експерта. После може да поливаш един, два пъти ако имаш някакъв стимулатор за корени след пресаждането.Prototype046 написа: ↑04 Май 2023, 02:04Да и аз това си мисля ,но исках някой опитен да ми потвърди,лактофол е пълен ....плесенясва ,спира развитие след излюпване и сега едно бере душа,дали да не го промия с кислородна вода или да го махна от кофичката, и преместя в другата почва?още нямах почви и избързах с 3 в тоя лактофол,а е почти 9 -10 лв 10L...Inna написа: ↑03 Май 2023, 13:27За аутдор зактсняваш, но пак има време. Все пак слагай по-бързичко по възможност. Иначе клонинги и изостанали аз съм изкарвала и през юни, ама е хубаво преди жегите да са достатъчно развити и захванати навън. Ако са ти под ръка и можеш да си ги обгрижваш редовно, тогава може да изкарваш по всяко време, само ще останат малко по-малки.... Ако си на горила и хофиш по рядко, хубаво е да хванеш дъждове като ги изкараш, и Май става иначе..... Да, почвата им по-скоро лайт бих взела, защото другата е силничка, но пак беше добра, просто в растеж въобще не торих и дилната им не ставаше за пресни клонинги и бебета.... Така че лайт е по добре.Prototype046 написа: ↑03 Май 2023, 00:54
Испански в испания ,но собственикът е българин ,може да потърсиш в инстаграм или някъде ,напиши owner и марката ,имам двете почви ,лайт микс ?,как ти се стори,за фотота има ли време аутдоор?
- Prototype046
- Градинар

Ок,как се пращат лични съобщения тук,не ми дава да отварям профили,38W led тип ufo 6500k добре ли е за малки ? Едното strawberry gorilla auto увехна,другия въпрос е че са микс и ауто и фото на колко часа да ги карам светлинен режим ?Inna написа: ↑04 Май 2023, 11:11Ако е наистина толкова кофти Лактофол(ще имам предвид , зашото някога имаха много хубав торф?!) промивка няма да му помогне, ами аз бих ги сложила в друга почва направо. Леко ги обърни и изсипи, махни внимателно което може от старата почва без да се изпокъсат и премести в експерта. После може да поливаш един, два пъти ако имаш някакъв стимулатор за корени след пресаждането.Prototype046 написа: ↑04 Май 2023, 02:04Да и аз това си мисля ,но исках някой опитен да ми потвърди,лактофол е пълен ....плесенясва ,спира развитие след излюпване и сега едно бере душа,дали да не го промия с кислородна вода или да го махна от кофичката, и преместя в другата почва?още нямах почви и избързах с 3 в тоя лактофол,а е почти 9 -10 лв 10L...Inna написа: ↑03 Май 2023, 13:27 За аутдор зактсняваш, но пак има време. Все пак слагай по-бързичко по възможност. Иначе клонинги и изостанали аз съм изкарвала и през юни, ама е хубаво преди жегите да са достатъчно развити и захванати навън. Ако са ти под ръка и можеш да си ги обгрижваш редовно, тогава може да изкарваш по всяко време, само ще останат малко по-малки.... Ако си на горила и хофиш по рядко, хубаво е да хванеш дъждове като ги изкараш, и Май става иначе..... Да, почвата им по-скоро лайт бих взела, защото другата е силничка, но пак беше добра, просто в растеж въобще не торих и дилната им не ставаше за пресни клонинги и бебета.... Така че лайт е по добре.
.png)