И на мен така са ми изгнивали семки, уж покълнали и като ги сложа в почвата си остават така и умират, най-добре директно в почвата според мен.Zafor19 написа: ↑26 Апр 2023, 20:50 Здравейте колеги, пуснах 4 семки: 1. СБД fem 30:1 както миналото лято, 2. White Widow fem, и 2 самодиви за масло. НО след като покълнаха в салфетката, реших направо в почвата. За пръв път правя така, още не са се показали минаха 15 дена. Затова реших да не е дневник, че ноже и да не се покажат. Ще видим, пожелавам успешен гроу на всички това лято
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2023 / Outdoor Season 2023 (Обща тема)
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1321 times
- Been thanked: 2309 times
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Някой тук се оплака от почвата им, иначе преди лактофол не беше лоша. Но ти много ги мойриш, това изсъхва ли иьобщо? Определено много са премокрени. Могат да се оправят някои, но за същото време ще сложиш нови в по-хубава почва. Вземи сигурна.
-
Ikarfly
- Нов Градинар

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 29 times
Уж не ги мокрия много, оставям почвата да поизсъхне регулярно да глътне въздух и я поддържам влажна но не и мокра. Не съм добавял перлит за дренаж, въпреки това ми се виждаше,че водата добре преминава през почвата, но може би както пишеше в оплакването от почвата има влагозадържащо нещо,което пречи на въздуха да достигне до корените, въпреки че на пръв поглед водата се дренира добре и човек лесно се заблуждава че всичко е ок.
Сега няма да ги поливам поне седмица, ще изчакам да изсъхнат и ще видим, дано ги спася.
НЕКА ТОВА Е ОБИЦА НА УХОТО ЗА ВСИЧКИ
ЛАКТОФОЛ ЗА РАЗСАД ПО-ДОБРЕ НЕ , АКО ВСЕ ПАК Я ПОЛЗВАТЕ ЯКО АГРОПЕРЛИТ ЗА ДРЕНАЖ,ЧЕ ЛЕСНО ЧОВЕК СЕ ЗАБЛУЖДАВА.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Оп извинявам се , че спамя, но нямам възможността да поддържам и дневник за аутдор. Значи това е положението при мене лампата е на 30ина процента на около 30ина см от тях, какво да правя от тука нататък искам да се листят и да растата повече на ширина, а не на височина. Сряда в празните боднах 3 семки на сийдсмен, само ги накиснах във вода за 12ина часа и после боц, има ли надежда да се появят.....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Alex
- Градинар

- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 84 times
Искат светлина,прочети как се използва лампата.Peggy Zina написа: ↑29 Апр 2023, 11:22 Оп извинявам се , че спамя, но нямам възможността да поддържам и дневник за аутдор. Значи това е положението при мене лампата е на 30ина процента на около 30ина см от тях, какво да правя от тука нататък искам да се листят и да растата повече на ширина, а не на височина. Сряда в празните боднах 3 семки на сийдсмен, само ги накиснах във вода за 12ина часа и после боц, има ли надежда да се появят.....
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Това е положението при мене, листата защо са завити само така. Значи в момента лампата е на малко над 25 процента. Кото ми беше на 50 процента, бяха тръгнали да вървят на страни, какво да ги правя, понеже искам читав разсад до края на май?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Това изглежда като някакво объркано, може би си е такова. Какъв сорт? Може да тръгне нормално ако го отрежеш до долните две връхчета, да останат те. Това отгоре няма връх, прилича на листо.....
за сорта ще излъжа автоматик е и листата са леко огънати навътре връхчетата има леки жълти петна по тях и стеблото е криво пък и листата са доста glossy все едно са лакирани такива
определено нещо не е наред почвата е 50 л торфен субстрат 50 литра местна 5 л чкч и 5 л перлит в дупката има найлон който е продупчен отдолу растенията са искарани много малки все още имат туби над тях вечер става доста студено към 10 градуса мисля че нещо от тубите или пък водата досега не съм мерил пх поръчах пх метър да видим иначе поливам с изворна вода на която пхто е между 6 и 7 с онези лентички съм мерил
.png)