Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2023 / Indoor Season 2023 (Обща тема)
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1321 times
- Been thanked: 2309 times
Всичко е точно.
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
От тези плюс двете големи трябва да избера да има общо 8 по 11литра.Тези пръчки отпред трите са Амстердам амнезия-Дъч пешън 1ви фенотип(пръчковидното го нарекох отсега) . Има едно средно гъсто, това е Амстердам амнезия 2 фено. И едно по мъничко и густо-ОГ къш /Роял куин.
Двете големи в 2 литра са Либерти хейз/Барнис и Сапфир ОГ/Хумболд, които искам също поне да ги опитам, бе трябва да има от всеки вид, пък с кълцане ще ги съчетая някак си, дано .Другата седмица ще пресадя, но май в 6 литра и по някое врене ще пъсна там да цъфтят, както последно направих....
Естествено това всичкото не мога да събера там!
Само 8 броя, 2 трябва да се махнат. Вие кои бихте оставили от тези на снимката?Може би една от Амнезията, защото от нея има по 3 клончета и като махна по едно от всяко фено ще останат по две за проба, пък и тя, заедно с либертито е хейз и може да си откара.
Двете големи в 2 литра са Либерти хейз/Барнис и Сапфир ОГ/Хумболд, които искам също поне да ги опитам, бе трябва да има от всеки вид, пък с кълцане ще ги съчетая някак си, дано .Другата седмица ще пресадя, но май в 6 литра и по някое врене ще пъсна там да цъфтят, както последно направих....
Естествено това всичкото не мога да събера там!
-
George
- Градинар

- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 322 times
Само Lst съм им прилагал. Иначе откъм зоб им слагам на Terra Aquatica Fulvic, Grow, Bloom и Bloom boster. На снимките изглеждат добре, но на живо е друга бира. Много рехави са главите..аз на mars hydro най слабата им лампа, която е 100w направих много по твърди глави преди време. Разбирам, че може и от сорта да е, но просто някак не ме радват.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Позабавих се доста с всичкото това клониране и докато ги оеднаквя. Тук са току що пресадени в 6 литра, сега оставям няколко дни да се позахванат и пораснат леко и мисля скоро да ги цъфна в тия. Почвата е Кана тера Профешънъл, но добавих мъничко комплйит органикс, съвсем скромно, защото тя си е силничка. При пресаждането полях с Вуду джус, макар че почвата вече е заразявана с него. Видовете останаха :2бр ОГ къш/Роял куин, 2бр Амстердам амнезия(Дъч пешън) едното фено и 2бр Астердам другото фено, защото са видимо различни. И по един брой Либерти хейз(Барнис) и Сапфир ОГ(Хумболд). Нарязала съм ги да са сравнително еднакви на размер, пък ще видим кое как ще се развие.....
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Малко и аз експерименти 6-цата е 12 литра другите 7Inna написа: ↑08 Май 2023, 10:46 Позабавих се доста с всичкото това клониране и докато ги оеднаквя. Тук са току що пресадени в 6 литра, сега оставям няколко дни да се позахванат и пораснат леко и мисля скоро да ги цъфна в тия. Почвата е Кана тера Профешънъл, но добавих мъничко комплйит органикс, съвсем скромно, защото тя си е силничка. При пресаждането полях с Вуду джус, макар че почвата вече е заразявана с него. Видовете останаха :2бр ОГ къш/Роял куин, 2бр Амстердам амнезия(Дъч пешън) едното фено и 2бр Астердам другото фено, защото са видимо различни. И по един брой Либерти хейз(Барнис) и Сапфир ОГ(Хумболд). Нарязала съм ги да са сравнително еднакви на размер, пък ще видим кое как ще се развие.....
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 847 times
- Been thanked: 431 times
Браво, брат! Не се бавишgrustman написа: ↑08 Май 2023, 20:55Малко и аз експерименти 6-цата е 12 литра другите 7Inna написа: ↑08 Май 2023, 10:46 Позабавих се доста с всичкото това клониране и докато ги оеднаквя. Тук са току що пресадени в 6 литра, сега оставям няколко дни да се позахванат и пораснат леко и мисля скоро да ги цъфна в тия. Почвата е Кана тера Профешънъл, но добавих мъничко комплйит органикс, съвсем скромно, защото тя си е силничка. При пресаждането полях с Вуду джус, макар че почвата вече е заразявана с него. Видовете останаха :2бр ОГ къш/Роял куин, 2бр Амстердам амнезия(Дъч пешън) едното фено и 2бр Астердам другото фено, защото са видимо различни. И по един брой Либерти хейз(Барнис) и Сапфир ОГ(Хумболд). Нарязала съм ги да са сравнително еднакви на размер, пък ще видим кое как ще се развие.....

Този път какви са?
.png)