Здравейте, за първи път пускам аутота и имам проблем, ще съм благодарен ако някой може да помогне.
На кратко, пуснал съм 4 аутота (не помня сорта), имам голям бокс 1.5м/1.5м/2,5м, пуснал съм ги в 7л саксии и light mix почва под 600в ХПС лампа на 18/6 и 350м2 изкарващ и голям обдухващ вентилатор, използвам био бизз серията по схемата, но вече почти 2 месеца разстенията не искат да цъфнат, растат на височина само (вече са около 85см) иначе изглеждат добре. Поливам ги с по 1.5л разствор и чакам да изсъхне почвата между поливанията, температурата ми е около 25-6градуса в помещението. Дали проблема може да е от това, че от семки директно ги сложих в тези саксии...
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
проблем с аутота
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Здравей! Ако са били писани, че са аутота, а не цъфтят, проблема не е в теб, а в гените.ownage написа: ↑16 Апр 2023, 12:00 Здравейте, за първи път пускам аутота и имам проблем, ще съм благодарен ако някой може да помогне.
На кратко, пуснал съм 4 аутота (не помня сорта), имам голям бокс 1.5м/1.5м/2,5м, пуснал съм ги в 7л саксии и light mix почва под 600в ХПС лампа на 18/6 и 350м2 изкарващ и голям обдухващ вентилатор, използвам био бизз серията по схемата, но вече почти 2 месеца разстенията не искат да цъфнат, растат на височина само (вече са около 85см) иначе изглеждат добре. Поливам ги с по 1.5л разствор и чакам да изсъхне почвата между поливанията, температурата ми е около 25-6градуса в помещението. Дали проблема може да е от това, че от семки директно ги сложих в тези саксии...
пишеше, че са аутота, семките ми ги донесоха запечатани от канабис къп Чехия...
единственото, което се сещам е, че крушката ми е на 5гроу-а вече, но миналата година фото периодичните си ми станаха супер...Inna написа: ↑16 Апр 2023, 15:21Здравей! Ако са били писани, че са аутота, а не цъфтят, проблема не е в теб, а в гените.ownage написа: ↑16 Апр 2023, 12:00 Здравейте, за първи път пускам аутота и имам проблем, ще съм благодарен ако някой може да помогне.
На кратко, пуснал съм 4 аутота (не помня сорта), имам голям бокс 1.5м/1.5м/2,5м, пуснал съм ги в 7л саксии и light mix почва под 600в ХПС лампа на 18/6 и 350м2 изкарващ и голям обдухващ вентилатор, използвам био бизз серията по схемата, но вече почти 2 месеца разстенията не искат да цъфнат, растат на височина само (вече са около 85см) иначе изглеждат добре. Поливам ги с по 1.5л разствор и чакам да изсъхне почвата между поливанията, температурата ми е около 25-6градуса в помещението. Дали проблема може да е от това, че от семки директно ги сложих в тези саксии...Да не си ги объркал и да не са пък ауто?! Опитай 12/12.
![]()
дали ще има отражение ако ги пробвам на 12/12 и са си аутота
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Е да, те трябва да се сменят на някакво врене, но не е от това. Не, знам ако ти се чака така да си растат почакай още малко, но... След време пускай 12/12и ако реагират чак тогава, значи просто не са аутота....ownage написа: ↑16 Апр 2023, 19:31единственото, което се сещам е, че крушката ми е на 5гроу-а вече, но миналата година фото периодичните си ми станаха супер...Inna написа: ↑16 Апр 2023, 15:21Здравей! Ако са били писани, че са аутота, а не цъфтят, проблема не е в теб, а в гените.ownage написа: ↑16 Апр 2023, 12:00 Здравейте, за първи път пускам аутота и имам проблем, ще съм благодарен ако някой може да помогне.
На кратко, пуснал съм 4 аутота (не помня сорта), имам голям бокс 1.5м/1.5м/2,5м, пуснал съм ги в 7л саксии и light mix почва под 600в ХПС лампа на 18/6 и 350м2 изкарващ и голям обдухващ вентилатор, използвам био бизз серията по схемата, но вече почти 2 месеца разстенията не искат да цъфнат, растат на височина само (вече са около 85см) иначе изглеждат добре. Поливам ги с по 1.5л разствор и чакам да изсъхне почвата между поливанията, температурата ми е около 25-6градуса в помещението. Дали проблема може да е от това, че от семки директно ги сложих в тези саксии...Да не си ги объркал и да не са пък ауто?! Опитай 12/12.
![]()
дали ще има отражение ако ги пробвам на 12/12 и са си аутота
.png)