Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Труда на Grustman 2023
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Благодаря на Ина, Дойчбъд,Софияканабис , гуги и всички други който се включиха

-
BoykoBorissov-GERB
- Нов Градинар

- Has thanked: 688 times
- Been thanked: 9 times
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
Рязко завой накрая, от съхнене на цели клонки и сух трим на мокър трим, че и с машинка, що така реши
. Според мен лева дето си дал за тая машинка можеше да вложиш в скъпи семки примерно ама ти си знаеш. Дано успееш да запазиш миризмата и честито за завършения дневник.
Keep on growing 
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 831 times
- Been thanked: 427 times
Поздравления брат, със здраве да ги павкаш
Благодаря за хубавия дневник!
Аз почнаха няколко дни след теб(макар че изобщо не мога да се сравнявам с теб) и мисля да ги суша и аз на такъв живарник, да споделиш как е.
Това дехидрататора ли е, няма ли да се прецакат така?
Аз почнаха няколко дни след теб(макар че изобщо не мога да се сравнявам с теб) и мисля да ги суша и аз на такъв живарник, да споделиш как е.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
Това е тример за трева, който по принцип се ползва като има да кастриш от големи до индустриални количества, не ги препоръчвам за лична употреба понеже забележи колко кристал остава по самата машина.
Keep on growing 
- grustman
- Градинар

Върши голяма работа той не е скъп а относно семките са супер благодаря на всички за подкрепата
- grustman
- Градинар

Ти си пич ще станат нещатаBathory написа: ↑06 Апр 2023, 18:57 Поздравления брат, със здраве да ги павкаш![]()
- grustman
- Градинар

.png)