Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Закрито 2023 / Indoor Season 2023 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Новите Ориджинал амнезия-Дъч пешън и ОГ къш-Роял куин(двете по-едри са амнезията) Почвам ги от тук, защото преди това нищо интересно. Вчера ги топирах, сега тъкмо ги сложих в майчинските саксийки по 2 литра, изчаках добре да запълнят кофичките да не се срутват при пресаждане. двете амнезии се очаква и изглежда ще са едрички и са дългички и на цъфтеж, затова като взема клонинги много няма да ги бавя, че нямам много място..... Тези цветенца са проекто майките, малките са други видове, които сигурно няма да ги клонирам и затова тях засега ги оставям, те трудно тръгнаха(с пукане само) и нещо едва сега взеха да се оправят, но ще ги пробвам може би, зависи дали избухнат в последствие или са си кьопави... . Ще заложа обаче на големите, общо ми трябват 8 цветя за саксиите по 11л.Искам по възможност всички да са клонинги.
Прикачени файлове
20230403_154731.jpg
20230403_154739.jpg
20230403_160652.jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Inna написа: 03 Апр 2023, 16:42 Новите Ориджинал амнезия-Дъч пешън и ОГ къш-Роял куин(двете по-едри са амнезията) Почвам ги от тук, защото преди това нищо интересно. Вчера ги топирах, сега тъкмо ги сложих в майчинските саксийки по 2 литра, изчаках добре да запълнят кофичките да не се срутват при пресаждане. двете амнезии се очаква и изглежда ще са едрички и са дългички и на цъфтеж, затова като взема клонинги много няма да ги бавя, че нямам много място..... Тези цветенца са проекто майките, малките са други видове, които сигурно няма да ги клонирам и затова тях засега ги оставям, те трудно тръгнаха(с пукане само) и нещо едва сега взеха да се оправят, но ще ги пробвам може би, зависи дали избухнат в последствие или са си кьопави... . Ще заложа обаче на големите, общо ми трябват 8 цветя за саксиите по 11л.Искам по възможност всички да са клонинги.
Добри са изкласи ли критикал как е от към добив , скъпа Инче :coke:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

grustman написа: 03 Апр 2023, 17:56
Inna написа: 03 Апр 2023, 16:42 Новите Ориджинал амнезия-Дъч пешън и ОГ къш-Роял куин(двете по-едри са амнезията) Почвам ги от тук, защото преди това нищо интересно. Вчера ги топирах, сега тъкмо ги сложих в майчинските саксийки по 2 литра, изчаках добре да запълнят кофичките да не се срутват при пресаждане. двете амнезии се очаква и изглежда ще са едрички и са дългички и на цъфтеж, затова като взема клонинги много няма да ги бавя, че нямам много място..... Тези цветенца са проекто майките, малките са други видове, които сигурно няма да ги клонирам и затова тях засега ги оставям, те трудно тръгнаха(с пукане само) и нещо едва сега взеха да се оправят, но ще ги пробвам може би, зависи дали избухнат в последствие или са си кьопави... . Ще заложа обаче на големите, общо ми трябват 8 цветя за саксиите по 11л.Искам по възможност всички да са клонинги.
Не знам, него ще го правя нещо целия, защото излезе някаква ужасна пръчка, поне моя фенотип, не е да съм го отгледала толкова зле иначе?!!!🤷🙄Иначе като количество е доста на вид, ама толкова ме разочарова, че не го измерих.Аз не ги и меря де, гледам дали е достатъчно да пуша дълго. 😂Ще го снимам. Миризма хубава, има големи глави, ама грам не лови?!!!!!!!! Седи си, отлежава, но по силен не става... 🤦Естествено повечето ми е от него, а не от Тангерината, която ме изкефи. Кажи ми как е твоят после,изглеждаше по-добре. аз имам още 4 семки безпкатни от него, ама да ти кажа ми се изпари мерака да го пробвам пак. То не стига че нямам място и като над половината не става е голямо прецакване.
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Inna написа: 03 Апр 2023, 18:09
grustman написа: 03 Апр 2023, 17:56
Не знам, него ще го правя нещо целия, защото излезе някаква ужасна пръчка, поне моя фенотип, не е да съм го отгледала толкова зле иначе?!!!🤷🙄Иначе като количество е доста на вид, ама толкова ме разочарова, че не го измерих.Аз не ги и меря де, гледам дали е достатъчно да пуша дълго. 😂Ще го снимам. Миризма хубава, има големи глави, ама грам не лови?!!!!!!!! Седи си, отлежава, но по силен не става... 🤦Естествено повечето ми е от него, а не от Тангерината, която ме изкефи. Кажи ми как е твоят после,изглеждаше по-добре. аз имам още 4 семки безпкатни от него, ама да ти кажа ми се изпари мерака да го пробвам пак. То не стига че нямам място и като над половината не става е голямо прецакване.
Моя така като ги гледам доста напълниха и днес флъшнах надявам се да е всичко наред от към изпитани удоволствия може би нещо кофти да е било като ген ли не знам всичките са ми като замразени с полепнали трихоми още не съм пушил за да ти кажа но като го гледам ще важи и доста плътни глави има както виждаш в моята тема
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Inna написа: 30 Мар 2023, 09:43
Peggy Zina написа: 30 Мар 2023, 01:54 Маниаци на единия блу дрийм открих 3-4 ташачета, махнах ги, ама се нафилмирах, честно, огледах, щателно другите те нямат, бяха по по долните разклонения, където има дебели междувъзлия, По върховете само нови косъмчета, каква може да е причината за това.....
Може да не са, а да са зачатъци на плодници. Снимай ги отблизо и ги пусни да ги разглеждаме и ние, може и за друг да е покезно да ги отличава. Почакай и го оглеждай дали нагоре ще излезе нещо различно, едва ли...... Не ги махай веднага. За да ги разгледаш по-добре. Също така ако са, то може да е било инцидентно, например да е влизала светлина отнякъде и тн.....
Пак същия блудрийм, на едното междувъзлие, по горе няма, по другите няма, как да процедирам от тука нататък има ли основание за притеснение
Прикачени файлове
DSCN0132[1]-min[1].jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Peggy Zina написа: 04 Апр 2023, 23:34
Inna написа: 30 Мар 2023, 09:43
Peggy Zina написа: 30 Мар 2023, 01:54 Маниаци на единия блу дрийм открих 3-4 ташачета, махнах ги, ама се нафилмирах, честно, огледах, щателно другите те нямат, бяха по по долните разклонения, където има дебели междувъзлия, По върховете само нови косъмчета, каква може да е причината за това.....
Може да не са, а да са зачатъци на плодници. Снимай ги отблизо и ги пусни да ги разглеждаме и ние, може и за друг да е покезно да ги отличава. Почакай и го оглеждай дали нагоре ще излезе нещо различно, едва ли...... Не ги махай веднага. За да ги разгледаш по-добре. Също така ако са, то може да е било инцидентно, например да е влизала светлина отнякъде и тн.....
Пак същия блудрийм, на едното междувъзлие, по горе няма, по другите няма, как да процедирам от тука нататък има ли основание за притеснение
Това са си плодници с близалца( calyxes
и pistils ако ги четеш в нета ) чисто женски признаци. Поне от тук нищо притеснително не се вижда. 🙂
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Inna написа: 05 Апр 2023, 10:21
Peggy Zina написа: 04 Апр 2023, 23:34
Inna написа: 30 Мар 2023, 09:43 Може да не са, а да са зачатъци на плодници. Снимай ги отблизо и ги пусни да ги разглеждаме и ние, може и за друг да е покезно да ги отличава. Почакай и го оглеждай дали нагоре ще излезе нещо различно, едва ли...... Не ги махай веднага. За да ги разгледаш по-добре. Също така ако са, то може да е било инцидентно, например да е влизала светлина отнякъде и тн.....
Това са си плодници с близалца( calyxes
и pistils ако ги четеш в нета ) чисто женски признаци. Поне от тук нищо притеснително не се вижда. 🙂
Вярно
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

След топирането вече може да си нарежа клонинги от големите, а малките също се оправиха постепенно, нещо сигурно съм ги премокрила... Малките са Либерти хейз(това кьопавото) и Сапфир ОГ на Хумболд, тях ще ги цъфна пък ако ми харесват в началото на цъфтежа ще си резна да си ги запазя. Двете големи са Амстердам амнезия на Дъч пешън(които са ми любимата марка) и някво ОГ на Роял куин, така че сега има Сапфир ОГ и само ОГ, различни на различни фирми, което е интересно. Нямам възможности за такива изгъзици, но ми се гледат различни и ще ги глася някак.... Тези дни ще ги нарежа почти целите на клонинги и от там ще видим.
Прикачени файлове
Изродчето Либерти хейз, но вярвам, че сега ще се оправи
Изродчето Либерти хейз, но вярвам, че сега ще се оправи
Сапфирчето
Сапфирчето
20230407_145932.jpg
20230407_150037.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Време е за клонинги! Всяко едно връхче става на отделно растение(но ще запазя майките живи засега с по един връх, докато съм сигурна, че са размножени успешно). Големите листа на майките съм ги махнала. Те са феминизирани, по принцип най-сигурно е от женски, стабилни регулари да се клонира, но аз разполагам с фем, а и до сега не съм имала проблем с клониране от фемки.....
Прикачени файлове
Най-дребното връхче също може да се клонира, аз тях ще оставя да живеят и за резерва. Хубаво е да добре развити, може и много по-големи, аз обаче бързам.....
Най-дребното връхче също може да се клонира, аз тях ще оставя да живеят и за резерва. Хубаво е да добре развити, може и много по-големи, аз обаче бързам.....
20230409_130110.jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

:bong: :bong:
Прикачени файлове
9F19AF7B-E50A-428A-847A-C039113023B9.jpeg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”