Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първи индор помагайте

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Inna написа: 21 Мар 2023, 11:40 О да, определено са поузбухнали добре! За винарките има едни жълти лепенки, с които лесно се оттървавам от тях. Вредители поне оттук не се забелязват, по-скоро това са някакви други изкривявания, но и аз не знам на какво се дължат точно.....Така че недей много често да пръскаш, макар че и профилактично не е зле, но рядко и не в напреднал цъфтеж, когато имат вече много космички(близала) . А лимоцида откъде, как изглежда? Че и аз искам да си взема да имам, но не съм виждала. А ще снимаш ли онова мъничкото когато имаш време, то ми е много интересно? Ако имаш възможност, повдигни го малко да не се скрие под по - височките.
Заповядай https://amiti.org/product/limocid снимки ще кача при първа възможност.......
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Оп да пусна и аз по едно ъпдейтче. Първа седмица от 12/12. Вече по- едрите са на 60-70см от лампата, лампата е 75 процента да бутам ли нещо откъм мощност., мрежа не съм слагал има ли смисъл, и как да укрепя на тоя етап. Поливам ги с по 1.5 л р-р веднъж седмично. Но вече сякаш им идва по -малко, в цъфтежа кво ще ги правя вече не знам. Да спирам ли ризотоника? Направих си разтвор на гуано 500гр в 5л вода сега как да го давам? И от кога от тука нататък. Ще е удачно ли да да им сложа 1-2 супени лъжжици сухо гуано? Ккак да процедирам от тука нататъка ако искам дебели глави и як добив? Да им пусна ли обдухващ и ако да как, че да не ги стресирам?
Прикачени файлове
foto_no_exif(3)-min.jpg
foto_no_exif(2)-min.jpg
foto_no_exif(1)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

То какво гуано е, купено ли? Няма ли упътване? Внимавай, че може да бъде силничко!И те са няколко вида, някои са по-цъфтежни.... 500гр на 5 литра е доста май, но не знам за какво гуано става дума. Пробвай това разреденото да го разредиш още като за начало, освен ако не е написано друго... Но ако добавяш и в почвата (сега сложи ако ще слагаш, да има време до края да действа, но по малко) и поливаш с него, тогава и двете трябва да не са много и много концентрирани....Идеята е, че винаги можеш да добавиш, но да махнеш е по трудно и затова всичко се тества в леко занижена доза, за домашните неща имам предвид. Има много рецепти за гуано и няма точно казано по колко да се дава ако е домашно.
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 847 times
Been thanked: 431 times

Розмарина защо не го качиш на нещо, да е на една височина с другарите? Махни жълтите листа да не развъждат разни работи. И ми се струва малко поливането веднъж седмично.
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар

А и обдухващ вентилатор е хубаво още в началото да има, да върти въздуха в палатката. В началото заздравява стъблата на растенията, а в последствие помага с борбата с мухала.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Inna написа: 27 Мар 2023, 10:17 То какво гуано е, купено ли? Няма ли упътване? Внимавай, че може да бъде силничко!И те са няколко вида, някои са по-цъфтежни.... 500гр на 5 литра е доста май, но не знам за какво гуано става дума. Пробвай това разреденото да го разредиш още като за начало, освен ако не е написано друго... Но ако добавяш и в почвата (сега сложи ако ще слагаш, да има време до края да действа, но по малко) и поливаш с него, тогава и двете трябва да не са много и много концентрирани....Идеята е, че винаги можеш да добавиш, но да махнеш е по трудно и затова всичко се тества в леко занижена доза, за домашните неща имам предвид. Има много рецепти за гуано и няма точно казано по колко да се дава ако е домашно.
Това е https://www.urbanbotaniks.com/product/2 ... -25kg.html
Други неща, които ще ползвам са
https://www.urbanbotaniks.com/product/3 ... id-1l.html , него съм го почнал
https://www.urbanbotaniks.com/product/2 ... id-1l.html
https://www.urbanbotaniks.com/product/3 ... 250ml.html
https://www.urbanbotaniks.com/product/5 ... 250ml.html
+ домашен тор от бананова кора
+ домашен тор от водарасло спирулина, разтворих си сушено водорасло на прах от биомагазин и му добавих малко меласа................
Ако имате някакви препоръки откъм торене казвайте.....
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Вчера съм ги полял с около литър и половина два на саксия, поливал съм ги със спринцовка 50 кубика, знаете ли къде продават по-големи спринцовки на тънко трябват ми с 200-300 мл обем. В разтвора сложих една супена лъжица меласа, флорайзън, блуум, бат гуано, кал маг, ризотоник и водорасли. Саксията с ригана съм я вдигнал на е една кофа, това, което ме притеснява и от мокрото саксията да не вземат да мухлясат листата на съседните китки. Какви съвети бихте ми дали за укрепване..... че по едрите взеха да натежават..........
Прикачени файлове
foto_no_exif(1)-min.jpg
foto_no_exif(3)-min.jpg
foto_no_exif-min.jpg
foto_no_exif(2)-min.jpg
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар

Босилека е много интересна, май ще се нуждае от LST. Кое ще укрепваш че не разбрах?
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Оп! Ден 14 от 12/12 единия Блу дрийм е много напред спрямо останалите с цъфтежа. Вчера съм ги полял с 1.5л р-р гуано, блуум, флорайзън, кал маг, водорасло, ризотоник, банан, меласа, на саксия интервалът между поливките вече ми е 5 дена. Лампата е на 75-8о процента на 50см от върховете, не мога да я преценя слаба ли е силна ли е , да не ги опържи. Тия червените листни дръжки нормални ли са кво да правя от тука нататък ако искам да се надуят яко главите, имам и едно пожълтяване на нъ връхчетата на листата на тия малките бъдещи глави....
Прикачени файлове
foto_no_exif(5)-min.jpg
foto_no_exif(4)-min.jpg
foto_no_exif(3)-min.jpg
foto_no_exif(2)-min.jpg
foto_no_exif(1)-min.jpg
foto_no_exif-min.jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Попринцип , стеблата може да е от генетика дефицит или промяна в температурата в отрицателна насока не се притеснявай. Махни големите листа защото ще ти пречат на долните глави
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”