Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първи индор помагайте

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Inna написа: 15 Мар 2023, 14:34 Преди да ги пуснеш е хубаво да си сигурен, че се възстановяват. Поливай все така обилно и бавно и подле да съхне. Големината на листата не е толкова важна, най-големите са фан лийвс, но за теб са важни върховете и цялото цвете да е свежо и избухващо. Скапаните листа отдолу може да ги махнеш. Двете иначе могат да се пуснат скоро, но пък другите две са мънички..... Почакай още малко според мен една, две поливки. Можеш големите леко да ги ториш вече, а малките може още веднъж с кореновия стимулатор... Примерно.
И аз съм на това мнение има доста време преди да ги пусне а за да ги пусне трябва да са здрави влезне ли се в цъфтеж с дефицит е лошо
относно поливането по това което виждам не се поливат правилно големите искат повече вода поливай така

Пръскаш изпръхналото 1,2,3,4 растение след това чакаш 3-5 мин и почваш 1,2,3,4 по сто грама и на всяко крайно чакаш 5-8 мин за да се абсорбира а не да изтича отдолу :toke:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Inna написа: 15 Мар 2023, 14:34 Преди да ги пуснеш е хубаво да си сигурен, че се възстановяват. Поливай все така обилно и бавно и подле да съхне. Големината на листата не е толкова важна, най-големите са фан лийвс, но за теб са важни върховете и цялото цвете да е свежо и избухващо. Скапаните листа отдолу може да ги махнеш. Двете иначе могат да се пуснат скоро, но пък другите две са мънички..... Почакай още малко според мен една, две поливки. Можеш големите леко да ги ториш вече, а малките може още веднъж с кореновия стимулатор... Примерно.
Импрувнах си поливките, последните дни дръпнаха много и си казах, време им е за 12/12. От вчера са на този режим, но се събуждам днеска и гледам, от нищото панела изгаснал, проверих включих го директно в мрежата , успокоих се от таймера е а уж за по хубав съм го взел https://www.urbanbotaniks.com/product/1 ... -duty.html , ей този модел е, че имах тука един китайски вързах него, да спася положението му, ей мамицата му и боклуци, не стига че те удрят в цената ами и в качеството.....за 30лв таймер и такива цигании да ми прави. :x Препоръчайте ми читав таймер, дето ще изкара дълго, не на всеки грол да сменям таймери, че нямам думи просто, аман......
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1321 times
Been thanked: 2310 times

Peggy Zina написа: 17 Мар 2023, 10:43
Импрувнах си поливките, последните дни дръпнаха много и си казах, време им е за 12/12. От вчера са на този режим, но се събуждам днеска и гледам, от нищото панела изгаснал, проверих включих го директно в мрежата , успокоих се от таймера е а уж за по хубав съм го взел https://www.urbanbotaniks.com/product/1 ... -duty.html , ей този модел е, че имах тука един китайски вързах него, да спася положението му, ей мамицата му и боклуци, не стига че те удрят в цената ами и в качеството.....за 30лв таймер и такива цигании да ми прави. :x Препоръчайте ми читав таймер, дето ще изкара дълго, не на всеки грол да сменям таймери, че нямам думи просто, аман......
Еми техника... винаги има изключения и при мен единия ми таймер на 2-3 години се прецака, а пък най стария от преди 7 години не е мръднал. :lol: 30лв е доста за таймер с реле, аз лично си ги взимам от местни магазини, не от шоповете.
Keep on growing :stone:
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 847 times
Been thanked: 431 times

Ползвам електронен с wi-fi управление през телефона от Али-то за десетина лева и съм доволен. За следващия проект съм поръчал подобен, но с четири линий за 25 лв.
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Само смарт контакти
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

не по добре пробвай онези китайските с кръглото таимерче!!!!!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Mezzazine написа: 18 Мар 2023, 09:35 не по добре пробвай онези китайските с кръглото таимерче!!!!!
Сега съм с такъв, засега всичко е е окей.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

grustman написа: 15 Мар 2023, 15:17
И аз съм на това мнение има доста време преди да ги пусне а за да ги пусне трябва да са здрави влезне ли се в цъфтеж с дефицит е лошо
относно поливането по това което виждам не се поливат правилно големите искат повече вода поливай така

Пръскаш изпръхналото 1,2,3,4 растение след това чакаш 3-5 мин и почваш 1,2,3,4 по сто грама и на всяко крайно чакаш 5-8 мин за да се абсорбира а не да изтича отдолу :toke:
Да не казвам голяма дума, но засега вървят добре. Дефицит ли, миналата седмица им дадох гроу на калонг според указанията на производителя, преди няколко дена даже гледах це са им леко парнати връхчетата на листата + че в почата съм сложил по 50 гр на саксия бат гуано. Откакто го видях това парнато, не съм давал гроу, и парнатото не се е влошавало , нито пък се появява на новите зеленки листа. Вече втори ден са 12/12 чудя се да им дам ли още един път по-нататък гроу, да не ги докарам до азотен дефицит през цъфтежа..... Със батгуаното и банановата кора кога да почвам горе долу?
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Едно бързо ъпче. Изчистих ги от най толните листа и разклонения, бре дръпнаха си като цяло. Имам едни притеснения едно като ядено по едното само по едното растение и то само на 1-2 от новите му листа друготе са ок. Пръскам ги на загасена лампа с нийм и лимоцид. Бях мярнал само една винарка в бокса и туй то. Лампата е на 75 процента на 70 см от най високота, дали не ги опича или им е слаба? Тия феномени ги има само на горните листа..... Към сряда мисля да ги полея пак.....
Прикачени файлове
foto_no_exif-min.jpg
foto_no_exif(9)-min.jpg
foto_no_exif(8)-min.jpg
foto_no_exif(7)-min.jpg
foto_no_exif(6)-min.jpg
foto_no_exif(5)-min.jpg
foto_no_exif(4)-min.jpg
foto_no_exif(3)-min.jpg
foto_no_exif(2)-min.jpg
foto_no_exif(1)-min.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

О да, определено са поузбухнали добре! За винарките има едни жълти лепенки, с които лесно се оттървавам от тях. Вредители поне оттук не се забелязват, по-скоро това са някакви други изкривявания, но и аз не знам на какво се дължат точно.....Така че недей много често да пръскаш, макар че и профилактично не е зле, но рядко и не в напреднал цъфтеж, когато имат вече много космички(близала) . А лимоцида откъде, как изглежда? Че и аз искам да си взема да имам, но не съм виждала. А ще снимаш ли онова мъничкото когато имаш време, то ми е много интересно? Ако имаш възможност, повдигни го малко да не се скрие под по - височките.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”